Acil yardım :(

Pandufminnak

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2016
121
31
13
40
Merhaba arkadaslar;

Bilen vardır diye danışmak istedim :( adima defalarca fake face hesapları acan biri vardı sürekli sikayetlerle hesapları kapattiriyordum yaklaşık 10 tane face besabi açtı adima hepsini kapattirdim :(

Biliyorsunuz face hesabi açılırken gsm numarasida istiyor yıllar önce dondurdugum bir hesabim vardı hatta o dondurdugum hesabi alırken kullandığım gsm hattını yıllar önce iptal ettirdim mail adresimide hatırlamıyorum bile yıllar önce olan bir hesap

Bugün kuzenim aradı dediki hayırdır facebook hesabini tekrar actinmi yok dedim listemde gorunuosun dedi sok oldum.Ekran görüntüsünü attı evet eski hesabimi

Aradan yarim saat geçti geçmedi kardeşim aradı abla hani sen face kulanmsyacaktin bana istek gondermissin dedi yok dedim mümkün değil

Kızlar nasıl olurda yıllar önceki facem açılır tekrar ve kardeşime istek gönderilir bilgisi olan varmı çok kotuyum :(

Mailinin şifresini tahmin edip tekrar dondurulmuş hesabı açmıştır.eski hesapları açarken gsm istemiyor dıye hatırlıyorum yaklasik 8 sene önceki hesabımı bi kaç hafta önce tekrar aktif yapıp kapatmıştım gsm istemedi
Yenı üyeliklerde istıyor sanırım

Mailinin şifresini tahmin edip tekrar dondurulmuş hesabı açmıştır.eski hesapları açarken gsm istemiyor dıye hatırlıyorum yaklasik 8 sene önceki hesabımı bi kaç hafta önce tekrar aktif yapıp kapatmıştım gsm istemedi
Yenı üyeliklerde istıyor sanırım
Canim ben mail adresimin şifresini hatırlamıyorum peki sekiz sene önceki hesabında açtığında resimlerin mesajların arkadaşların hepsi duruyormuydu

Herşey ayni şekilde kalır dondurmadan sonra yıllarda geçse hesap açılır..

Savcılığa şikayet et o hesap kapansa bile kim olduğunu söylüyorlar sana

Adınıza 10 tane fake hesap açan, yıllar önce dondurulmuş hesabı aktif hale getiren her kimse bence savcılığa şikayet edin. Zira her kimse tam bir manyak ruh hastası. Sizinle bu derece uğraşması hiç normal bir durum değil.

Canim ben mail adresimin şifresini hatırlamıyorum peki sekiz sene önceki hesabında açtığında resimlerin mesajların arkadaşların hepsi duruyormuydu
Hesabı açık olanlar duruyordu ama dondurmuş olanlar silik fotoğrafsız profil olarak duruyordu aktif olanlarda vardı.bence şikayet edin size ait değil ya da çalındı diye kapatıyorlar

Back
X