acil yardim

Öğrenince buradan bana da haber verir misin hangi doktora gitsem geçiştiriyor ve ben ne yapacağımı bilmiyorum

Canım sıkıntı yapma bende dr gittiğimde vermişti kullanmaya başladım. 7 ay sonra hamile kaldım. geç başlaman sıkıntı yaratmaz yani

doktora sorup öyle başlayın bence. bana doktor vermişti
Bana oneren arkadasim normal burdaki
doktora sorup öyle başlayın bence. bana doktor vermişti
Bana oneren arkadas normal recetesiz alinan magazalar oluyor burda. Ordan almisti. Googleden baktim da eczane diyor fakat o yerde camasir ilacindan kiyafet sampuan makyaj hersey bulunuyor. Ordan bu ilaci almisti. Hatta arkasini okudum. Bebek sahibi olmak isteyenler bunu kullansin diye yaziyor normal.

bende başlıcaktım hemşire başlama dedi ama pazartesi doktora gidicem bakalım ne dicek
Bi hemşire nasıl böyle bişe söyler anlamadım dr lar hatta gebelikten 3 ay önceden başlamak daha faydalı derken zaten bide gebelikte de ilk 3 ay kesin kullanılıyo omurilik gelişimi için kesinlikle gerekli bişe sen hiç düşünme direk kullan bende anestezi teknikeriyim bende sağlıkçıyım we bi sağlıkçının böle bişe dediğine hala anlam weremedim

Arkadaşlar gönül rahatlığıyla kullanın eczaneden reçetesiz alınıyo zaten 3 5 tl bişe ben tedawi görüyodum direk başlattılar yani 1 sene falan rahat kullandım gebelikten önce arada atladığım oluyodu ama çok önemli bebek için folik asit içiniz rahat olsun gebelik düşünen herkes hemen alsın we günde 1 tane alıp kullansın

Icilse cok cok iyi tabi ben hamileligimi ogrendigimde 3 aylikti zaten bebegim icemedim yani ama masallah gayet saglikli boylu poslu bir kız oldu cok şükür

Çok teşekkür ederim ya içim çok rahatladı her gittiğim doktor beni gecistirdi ben de be yapacağımı bilemediğim için buradan öğreniyorum

Bende ilk hamileliğim de hamile olduğumu öğrenince aldım. Hamd olsun sağlıklı doğdu kızım. Şimdiki hamileliğim de ise bir ay önceden başlamıştım. Ama evet kızlarında dediği gibi, ne kadar erken alırsan okadar iyiymiş. Sen bundan sonra sakın ihmal etme

Çok klasik olacak belki ama annelerimiz bizi gayet sağlıklı sıhhatli doğurmuşlar ki şuan bunları düşünüp yazabiliyoruz.. Bazı şeyleri çok abartmayın derim.. Sonuçta 3 ay önceden başlanılan folikasitle 3 ayın sonunda hamile kalamayan tonla insan var..

Folik asit ilaç değil vitamin takviyesidir. Evet genelde gebelikten 3 ay önce başlanması önerilir ama illa da mecburi değildir. Ben hamile kaldığım zaman başladım 3 ay kullandım sonra baska vitamine geçiriyor zaten . Çok da endişe etme

Endişemin sebebi hangi doktora gitsem benimle doğru düzgün ilgilenmemeleri en azından kendi başıma eksiksiz birşeyler yapmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…