- 29 Mart 2016
- 514
- 170
- 103
- Konu Sahibi Hatice9293
-
Canım sıkıntı yapma bende dr gittiğimde vermişti kullanmaya başladım. 7 ay sonra hamile kaldım. geç başlaman sıkıntı yaratmaz yaniKızlar ben hamile kalmak istiyorum ama kimse bana folikasit iç demedi dün doktor verdi bunu iç dedi ama tam bir tedavi de vermedi ne yapmalıyım bilmiyorum doktor bana yarın için cumartesi sabahı bir yumurtan çatlayacak sabahtan ilişki verdi bu ay inşallah hamile kalırsın dedi ve folikasit verdi ilk defa sizce doğru mu
doktora sorup öyle başlayın bence. bana doktor vermiştiCiddimi? Bana bir arkadasim vermisti bende dolaba koydum oyle duruyor. Onceden kullanmam gerektigini bilmiyordum. Hamile kaldiktan sonra zannediyordum.
Şimdiden teşekkür ederimSöylerim canım
Bana oneren arkadasim normal burdakidoktora sorup öyle başlayın bence. bana doktor vermişti
Bana oneren arkadas normal recetesiz alinan magazalar oluyor burda. Ordan almisti. Googleden baktim da eczane diyor fakat o yerde camasir ilacindan kiyafet sampuan makyaj hersey bulunuyor. Ordan bu ilaci almisti. Hatta arkasini okudum. Bebek sahibi olmak isteyenler bunu kullansin diye yaziyor normal.doktora sorup öyle başlayın bence. bana doktor vermişti
3 ay daha kullaniliyor hamile kalincaBana da doktor verdi de hamile kaldık dan sonra da kullanılıyor mu bu folikasit
Bi hemşire nasıl böyle bişe söyler anlamadım dr lar hatta gebelikten 3 ay önceden başlamak daha faydalı derken zaten bide gebelikte de ilk 3 ay kesin kullanılıyo omurilik gelişimi için kesinlikle gerekli bişe sen hiç düşünme direk kullan bende anestezi teknikeriyim bende sağlıkçıyım we bi sağlıkçının böle bişe dediğine hala anlam weremedimbende başlıcaktım hemşire başlama dedi ama pazartesi doktora gidicem bakalım ne dicek
Dr bna hamile kalmayi dusundugunde icmeye baslarsin dedi.3 ay onceden falan basla demedi...panige gerek yokPeki bende olur da hamile kalırsam sıkıntı olur mu
Bende ilk hamileliğim de hamile olduğumu öğrenince aldım. Hamd olsun sağlıklı doğdu kızım. Şimdiki hamileliğim de ise bir ay önceden başlamıştım. Ama evet kızlarında dediği gibi, ne kadar erken alırsan okadar iyiymiş. Sen bundan sonra sakın ihmal etmeKızlar ben hamile kalmak istiyorum ama kimse bana folikasit iç demedi dün doktor verdi bunu iç dedi ama tam bir tedavi de vermedi ne yapmalıyım bilmiyorum doktor bana yarın için cumartesi sabahı bir yumurtan çatlayacak sabahtan ilişki verdi bu ay inşallah hamile kalırsın dedi ve folikasit verdi ilk defa sizce doğru mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?