acil yardim

Birde arkadaşlar dr vermiyorsa deponuz doludur öyle düşünün birde.
Bu kadar kasmayın yani.
Bir çoğunuzda D vştamini eksikliği daha fazla ama folik asit kadar rağbet görmüyor.
Kan eksikliği daha hayati bir konu mesela gebelikte kanın düşükken vermemesi düşünülemez.

Zaten bebek herhalukârda sizin deponuzdan alıyor, Allah'ın izniyle bebeklerimize hiç bişey olmaz.

Folik asit vücutta biriken veya üretilen bir vitamin değil maalesef var olan folik asit miktarı gebe değilken çok rahat bünyeye yetebiliyor ancak hamile kalınınca Bebek ekstradan herşeyi çektiği için takviye şart gözüküyor.. Doktorların hiç biri şu zamanda ilgi göstermiyor maalesef heleki benim bir doktorum var Ada'ma soracağım soruları unutmamak için kağıda yazıp gidicem o kadar hızlı bitiyor benimle işi :))))

Böyle olması çok yazık ya bize yararları olsun diye onca sene okuyorlar geldikleri durumlarına bak bende öyle yapıyorum bir ama önce başlarından atmaya bakıyorlar

Bazi doktorlarin hastasi cok oldugu icin pratige dokmusler artik tum randevulari saatinde alabilmek icin zamanla yarisiyolar :) o yuzden ben burda arastirip hem hastasi cok olmayan hem de isinde iyi bir doktor buldum. Muhabbet ediyor sorularimi cevapliyor kendi anlatiyor yakin davraniyor

Ben Balıkesir'de yaşıyorum burda toplasan 5 tane iyi doktor var ve hepside aynı maalesef :) sen şanslı olanlardansın demekki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…