Selam bayanlar. Benım evlılıgım problemlı. Eşim aıle oldugumuzu, biz oldugumuzu anlayamamıs durumda. Bir gorumcem var , basından berı eşimle arama fitne sebebı.. herneyse. Bız salon mobılyalarımızı yaptırmıstık ve tam içime sinmese de kullanıyorm. El işçiliği cok kotuydu ve kumas rengını de farklı yapmışlardı. 3yıllık evlıyım bu arada. Gecen aksam eşimin telefonunda bu sorunlu gorumcem ıle fotolarını gordum. Gorduhum fotoda Gorumcem ve kendı mobılya bakıyorlardı .Benım bıran aklıma geldı, yoksa benim evemı baktı dıye ama yok artık dedım ve kendısıne sormadım etmedım. Bu aksam bana mobılyaların bıtmıs hallerının fotolarını gondermıs. Bır acıklamada yok. Muhtemelen benım sormamı beklıyor. Belki bana suprız olacagını dusunuyor Eve henuz gelmedı. Son ıkı aydır cok problemlıyız yıne aılesı sebebı ıle. Ve sımdı yenı dogum yaptım kendımı yıpratmayayım dıye hıcbıseyı takmamaya calısırken bu olay patlak verdı. Umarım mobılyalar ofısedır fakat eger bana "eve aldım "derse ben ne yapıcam. Buyuk kavga cıkacak. O şimdi aklınca bana suprız yaptıgını da dusunuyordur ama sızce bu yapılanın ıyı tarafı var mı? Ne demem lazım