• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım!

Eskı takımım cok guzeldı fakat yapan adam işçiliği cok kotu yapmıştı. Bu yuzden vermeyı dusunuyordum fakat birlikte begenır alırız doye dusunurken, kendi gıdıp gorumcemle bırlıkte bu koltuktan ıkı tane yaptırmıs ve iki berjer ama cok kotu cıdden. Koltugun biri kahve biri gri berjerler yeşil.. Cok kotuyum cok

Şu yorumu okuduktan sonra ben artık eşinizin size şaka falan yaptığını düşünmeye başladım yoksa bu kadar uyumsuzluğun başka nasıl bir izahati olabilir bilemiycem :KK64: Yangına körükle gitmek değil amacım ama empati yapıyorum, yok yani kabullenmem imkansız. Hadi görümceniz naletliğine yaptı, e eşinizde de bi gram göz zevki yok mu yav? Bir de üstüne üstlük dayatma var, bi alttan alma yok, özür dileme yok, mazeret bulma yok yanlış anlamıyorsam. Tatlı dille gönlüm alınsa "olsun hayatım, ölüm yok ya, idare ederim bir müddet" derdim yerinizde olsaydım ama böylesine yok o anlayış. O zaman ya ferruh ya merruh, eskitin ki yenisi gelsin ya da kaplatın istediğiniz bir renge.

Selam bayanlar. Benım evlılıgım problemlı. Eşim aıle oldugumuzu, biz oldugumuzu anlayamamıs durumda. Bir gorumcem var , basından berı eşimle arama fitne sebebı.. herneyse. Bız salon mobılyalarımızı yaptırmıstık ve tam içime sinmese de kullanıyorm. El işçiliği cok kotuydu ve kumas rengını de farklı yapmışlardı. 3yıllık evlıyım bu arada. Gecen aksam eşimin telefonunda bu sorunlu gorumcem ıle fotolarını gordum. Gorduhum fotoda Gorumcem ve kendı mobılya bakıyorlardı .Benım bıran aklıma geldı, yoksa benim evemı baktı dıye ama yok artık dedım ve kendısıne sormadım etmedım. Bu aksam bana mobılyaların bıtmıs hallerının fotolarını gondermıs. Bır acıklamada yok. Muhtemelen benım sormamı beklıyor. Belki bana suprız olacagını dusunuyor Eve henuz gelmedı. Son ıkı aydır cok problemlıyız yıne aılesı sebebı ıle. Ve sımdı yenı dogum yaptım kendımı yıpratmayayım dıye hıcbıseyı takmamaya calısırken bu olay patlak verdı. Umarım mobılyalar ofısedır fakat eger bana "eve aldım "derse ben ne yapıcam. Buyuk kavga cıkacak. O şimdi aklınca bana suprız yaptıgını da dusunuyordur ama sızce bu yapılanın ıyı tarafı var mı? Ne demem lazım
O bir gorumce degil yilaaaan. Eger iyi niyetlice olsa ve kocaniz supriz yapmak istese gelip size gizlice sorar hatta sizi gizlice goturup sectirir sizin begendiginizide haberiniz yokmus gibi esinize ben bunu begendim kardesim derdi. Sahsim adina bende gorumceyim boyle bir suproz olcak olsa boyle yapardim. Bu suprizde sacma gerci ama olsun uygun olani bu bence

Ayyy valla senin kocayı da görümceyi de iyice bir dövmeli. Kafalarını birbirine tokuştur. Onun ne haddine sana koltuk beğeniyor. Üstüne kahve, çay dök. İllet çocuğu olan misafirler kabul et. Üstünde zıplasın çocuklar falan..

Yeni koltuklar rahat gözüküyor aslında diğerine hadi şık desek bile çok rahatsız gibiler. Renk uyumunu anlamadım yoksa keyif yapmalık koltuk.

Diğer ve asıl mevzu olan fikrinizi sormamaları görümce detayı vs. inanılır gibi değil.

Back
X