- 1 Aralık 2011
- 2.760
- 4.077
- 333
- Konu Sahibi beyzat2014
Neyse olan olmus artik en kotu kumasini degistirtsin soylede bariYa arkadasım koltuk cok kotu. Renk ,model, boyut...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyse olan olmus artik en kotu kumasini degistirtsin soylede bariYa arkadasım koltuk cok kotu. Renk ,model, boyut...
Kafam karısık yazım da anlatımım da karısık olduBen hiçbir şey anlamadım bir mazi bir muzari olmuş. Yardımcı olmak isterdim oysaki
İnanın ben hep yumusaklıkla anlatmaya calıştım ama olmuyor. Bu ılk degıl. Ama son olay cok agrıma gıttı. Benı yok sayması... Yumusak dılden anlamıyor. Kendı ıstedıgı hakaretı ettı. Telefonu gerxekalı dıyıp yuzume kapadı ve simdi ben acmayınca telefonu "sen gorursun" dıye yazmıs. Demem o ki. Ben yumusak oldukca o tepeme cıktı benı ezdi. Belki yine sakin kalmalıydım ama yapamadım.
Canım benim ben ilk başta size kızmıştım ama tabi şimdi daha net anlatmışsınızŞimdi yaptırdıgı
Aklıma gelmedo degıl... Cok ugunum. Odanın kapısını çektim xıktım. Gelip gecerken gormek bıle gerıyor benıBu koltuklar yatak oluyor mu
Yani neden böyle garip model almışlar
Acaba anne baba birileri misafir gelsin diye ön hazırlık mı
bence adamları bu hale benım gubı saflar salaklar getırıyor. Ben bu kadar yumusak olmasam, zaten bu cesaeetı alamazdı hıc bıyerden. Ona sorsanız " bana sabredıyor, şımarık dırdırxı bı kadınım ben . Ama gercekten sızler gıbı olmayı , haksızlıha saygısızlıha karsı tavızsız olmayı cook ısterdım cokBana var ya soldan soldan geliyorlar. Böyle adamlar da hep sizin gibi naif insanlara denk geliyor. Benim gibi birine denk gelse de o koltuları bir tarafına monte etse. Yani bozdurdular ağzımı. Terbiyesiz herif.
B
bence adamları bu hale benım gubı saflar salaklar getırıyor. Ben bu kadar yumusak olmasam, zaten bu cesaeetı alamazdı hıc bıyerden. Ona sorsanız " bana sabredıyor, şımarık dırdırxı bı kadınım ben . Ama gercekten sızler gıbı olmayı , haksızlıha saygısızlıha karsı tavızsız olmayı cook ısterdım cok
Bu kadar rahatsıLık duyacagıbı , huy yapacagını bılmıuordum dıyor. Hala gorumcemle aldıgını ıtıraf etmedı. Kendı begenmıs gıbı konusuyor. Benı haksız buluyor, şükürsüzlük ve şımarıklıkla itham edıyor.Canım benim ben ilk başta size kızmıştım ama tabi şimdi daha net anlatmışsınız
Birde bu koltuklar gerçekten çok kötü ama yaa
Benim koltuklarım da kahverengi ama çok da şık
Eşiniz büyük yanlış yapmış
Peki konuştunuz mu ne diyor şimdi
O kadar para vermiş bari biraz daha sık olsaydı ama artık olan olmuş yani geri iade veya değişim olmuyomukiBu kadar rahatsıLık duyacagıbı , huy yapacagını bılmıuordum dıyor. Hala gorumcemle aldıgını ıtıraf etmedı. Kendı begenmıs gıbı konusuyor. Benı haksız buluyor, şükürsüzlük ve şımarıklıkla itham edıyor.
Asla gerı vermem diyorX. Dedim ya, gorumcenın gonlunu hos edıyor. Ikı ay once lohusa donemımde gorumceyle coddı problem yasadım ve evıme gelemıyor. Bunu yaptı huUrsuzluk cıkaın dıyeO kadar para vermiş bari biraz daha sık olsaydı ama artık olan olmuş yani geri iade veya değişim olmuyomuki
Ya ben şimdi çok üzüldüm
Asla gerı vermem diyorX. Dedim ya, gorumcenın gonlunu hos edıyor. Ikı ay once lohusa donemımde gorumceyle coddı problem yasadım ve evıme gelemıyor. Bunu yaptı huUrsuzluk cıkaın dıye
Bu kadar rahatsıLık duyacagıbı , huy yapacagını bılmıuordum dıyor. Hala gorumcemle aldıgını ıtıraf etmedı. Kendı begenmıs gıbı konusuyor. Benı haksız buluyor, şükürsüzlük ve şımarıklıkla itham edıyor.
Bence yeni yapılan daha güzel ama tabii siz daha iyi bilirsiniz tabii rengi beğenmwdim o ayrıŞimdi yaptırdıgı
Katılıyorum size. Üstelik görümce ile kavgalı arkadaş. Hani iyi anlastığı sevdigi birisi olsa belki zevklerinide bilir diye onu goturmustur derdim.Aldığı mobilyalar isterse dünyanın en güzel mobilyaları olsun
Ben dururken görümce gidip seçemez
Benim evimin eşyasını.
Hadi seçti diyelim bu şekilde dayatamazlar.