• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım!

Bu koltuklar yatak oluyor mu

Yani neden böyle garip model almışlar

Acaba anne baba birileri misafir gelsin diye ön hazırlık mı

İnanın ben hep yumusaklıkla anlatmaya calıştım ama olmuyor. Bu ılk degıl. Ama son olay cok agrıma gıttı. Benı yok sayması... Yumusak dılden anlamıyor. Kendı ıstedıgı hakaretı ettı. Telefonu gerxekalı dıyıp yuzume kapadı ve simdi ben acmayınca telefonu "sen gorursun" dıye yazmıs. Demem o ki. Ben yumusak oldukca o tepeme cıktı benı ezdi. Belki yine sakin kalmalıydım ama yapamadım.

Bana var ya soldan soldan geliyorlar. Böyle adamlar da hep sizin gibi naif insanlara denk geliyor. Benim gibi birine denk gelse de o koltuları bir tarafına monte etse. Yani bozdurdular ağzımı. Terbiyesiz herif.

Şimdi yaptırdıgı
Canım benim ben ilk başta size kızmıştım ama tabi şimdi daha net anlatmışsınız
Birde bu koltuklar gerçekten çok kötü ama yaa
Benim koltuklarım da kahverengi ama çok da şık
Eşiniz büyük yanlış yapmış
Peki konuştunuz mu ne diyor şimdi

B
Bana var ya soldan soldan geliyorlar. Böyle adamlar da hep sizin gibi naif insanlara denk geliyor. Benim gibi birine denk gelse de o koltuları bir tarafına monte etse. Yani bozdurdular ağzımı. Terbiyesiz herif.
bence adamları bu hale benım gubı saflar salaklar getırıyor. Ben bu kadar yumusak olmasam, zaten bu cesaeetı alamazdı hıc bıyerden. Ona sorsanız " bana sabredıyor, şımarık dırdırxı bı kadınım ben . Ama gercekten sızler gıbı olmayı , haksızlıha saygısızlıha karsı tavızsız olmayı cook ısterdım cok

B

bence adamları bu hale benım gubı saflar salaklar getırıyor. Ben bu kadar yumusak olmasam, zaten bu cesaeetı alamazdı hıc bıyerden. Ona sorsanız " bana sabredıyor, şımarık dırdırxı bı kadınım ben . Ama gercekten sızler gıbı olmayı , haksızlıha saygısızlıha karsı tavızsız olmayı cook ısterdım cok

Çok ciddiyim yak. Yak altlarından ateşe ver. Isıtıcıyi falan koy. En fazla unutmuşum dersin. Yak gitsin. Bi daha iki kere düşünür. En fazla dayağını yer polise verirsin.

Canım benim ben ilk başta size kızmıştım ama tabi şimdi daha net anlatmışsınız
Birde bu koltuklar gerçekten çok kötü ama yaa
Benim koltuklarım da kahverengi ama çok da şık
Eşiniz büyük yanlış yapmış
Peki konuştunuz mu ne diyor şimdi
Bu kadar rahatsıLık duyacagıbı , huy yapacagını bılmıuordum dıyor. Hala gorumcemle aldıgını ıtıraf etmedı. Kendı begenmıs gıbı konusuyor. Benı haksız buluyor, şükürsüzlük ve şımarıklıkla itham edıyor.

Oglumun afedersınız b.. Unu bulastırcam. Bol bol kusturcam ve bol bıl cay kahve dokucem. Zaten kendı dedı, bıraz kullan ıstedıgını alırsın ne olur sankı. Kullan bıraz dıyor. Derdı gorumcemın uzulmemesı ve kendını ona karsı kotu hıssetmemek. Büyülü gibi

Bu kadar rahatsıLık duyacagıbı , huy yapacagını bılmıuordum dıyor. Hala gorumcemle aldıgını ıtıraf etmedı. Kendı begenmıs gıbı konusuyor. Benı haksız buluyor, şükürsüzlük ve şımarıklıkla itham edıyor.
O kadar para vermiş bari biraz daha sık olsaydı ama artık olan olmuş yani geri iade veya değişim olmuyomuki
Ya ben şimdi çok üzüldüm

O kadar para vermiş bari biraz daha sık olsaydı ama artık olan olmuş yani geri iade veya değişim olmuyomuki
Ya ben şimdi çok üzüldüm
Asla gerı vermem diyorX. Dedim ya, gorumcenın gonlunu hos edıyor. Ikı ay once lohusa donemımde gorumceyle coddı problem yasadım ve evıme gelemıyor. Bunu yaptı huUrsuzluk cıkaın dıye

O zaman istediğini vermeyin
Koltukları çok beğenmiş gibi davranın
Bütün sosyal medya da foto paylaşın
Canım kocam hediye almış falan abartın
Ki siz değil görümceniz sinir olsun
Asla gerı vermem diyorX. Dedim ya, gorumcenın gonlunu hos edıyor. Ikı ay once lohusa donemımde gorumceyle coddı problem yasadım ve evıme gelemıyor. Bunu yaptı huUrsuzluk cıkaın dıye

Koltuğun modeli fena değil gibi ama o renk nedir öyle, o nasıl bir zevktir anlayamadım gerçekten :) Dünya güzeli de olsa içinize sinmedikten sonra boş gerçi...
Verin çocuğunuzun eline kalemi, yazsın çizsin, yırtsın delsin diyeceğim ama bu kez de her şeye karşı hoyrat davranmaya alışır. Kendiniz yırtın, çocuk yaptı deyin en iyisi  :olamaz: ya da bir tanıdığınızın kedisini falan ara ara bir kaç gün evinizde misafir edin :süslü:

Durup beklemek yerine bence hemen sor bu ne iş falan diye? Beğenirsen de kabul et gitsin.Zaten problemleriniz varmış daha beter olmayın.

Yeni gelen koltuklarin isciligi de pek guzel degil ki. Cok kotu yapmislar. Hani cok kalite bi yer olur baska ilde bile olsa yaptirirsin. Hem kotu hem sizin orada degil ne alaka. Model olarak sahsen ikincisini begendim ama o renkler ne oyle ya. Kirlentin teki koltuk rengi digeri sari falan. Sanki mahsus zevksizlige zorlanmis gibi.

lütufta mı bulunuyormuş beyefendi, neye şükredecekmişsiniz. Hadsiz herif.

Aldığı mobilyalar isterse dünyanın en güzel mobilyaları olsun
Ben dururken görümce gidip seçemez
Benim evimin eşyasını.
Hadi seçti diyelim bu şekilde dayatamazlar.
Katılıyorum size. Üstelik görümce ile kavgalı arkadaş. Hani iyi anlastığı sevdigi birisi olsa belki zevklerinide bilir diye onu goturmustur derdim.

Üstelik zorla kullandirmaya calışıyorlar katlanılcak gibi değil:işsiz:

Back
X