• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardim..!!!

meliiissyilmzzz

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2016
27
1
16
28
Kizlar esim yurt disinda ocak ayinda geldi regl donemimden sonra birlikte olduk ama korunduk ve gitti subat ayinda regl oldum esim yurt disinda zaten iliski soz konusu degil bu ay reglim 5 gun gecikti bu konuda hic bir bilgim yok daha yasim ufak gercekten cahilim diyebilirim bana abla veya arkadas gibi bir yorum yapin lutfen

Bazen mevsimsel olabiliyor büyük ihtimal hamile değilsiniz.. Ocak ayında korunmuşsunuz.. Şubat ayı da boş geçmiş.. Çok düşük bir ihtimal 2 gün daha bekleyin test yaparsınız şimdi varsa da çıkmayabilir..

Muhtemelen mevsimseldir yada stresten, eh eşin yurt dışında, ocakta beraber olmuşsunuz, şubatta regl olmuşsun.. Meryem ana olmadığına göre:KK14: (Diğer olasılıklara girmiyorum)
Eczanelerde test 5 Tl bu arada..

Ama iliskiden sonra regl oldum ve esim burda olmadigi icin iliski durumu olmadi
Belki hamile değilsinizdir, belki de üstüne görme denen durum sizin başınıza gelmiştir, bilinmez yani.
En iyisi önce test yap, sonra testin sonucuna göre doktora git. Dedim ya stres, hastalık,mevsim değişikliği, ani büyük üzüntü gecikmeye sebep olabilir.

Kizlar esim yurt disinda ocak ayinda geldi regl donemimden sonra birlikte olduk ama korunduk ve gitti subat ayinda regl oldum esim yurt disinda zaten iliski soz konusu degil bu ay reglim 5 gun gecikti bu konuda hic bir bilgim yok daha yasim ufak gercekten cahilim diyebilirim bana abla veya arkadas gibi bir yorum yapin lutfen
havalardandır. mevsim değişiyor. biraz daha bekle doktr. git.şişkinligide olur rahatsız eder. birde gebelik testi alıp yap. gebe degilsindir ama bunu da göz onunde bulundurmak gerekiyor. sonucta bazen gebeliklerde regl gibi ara kanamalar olabiliyor.
neden küçük evlendin neden bu kadar bilgisizsin diye de kızmıyor degilim ama saglık ocagına git ve ilişki gebelik hakkında ebelerden bilgi iste. yada internetten oku.

Ustune gormek gibi bir durum var ,
İlk ay regl olabiirsin yani ,
Baska bir seyden gecikmisde olabilirsin ,test yaptir ,hamile degilsen ,
Regl olmayi beklersin gecikmenin durumuna gore dokjtora gidersin

Ustune gormek gibi bir durum var ,
İlk ay regl olabiirsin yani ,
Baska bir seyden gecikmisde olabilirsin ,test yaptir ,hamile degilsen ,
Regl olmayi beklersin gecikmenin durumuna gore dokjtora gidersin
Demek istedigim sadece ocak ayinda iliski yasandi subat ayinda regl oldum iliski olmadi bu ayda cunku esim yanimda degil sadece ocak ayinfa burdaydi gebelik olamaz heralde ya degil mi ocak ayinda olan iliskiden bu zaman mi kalinir hamile bide subatta regl oldum yani

Demek istedigim sadece ocak ayinda iliski yasandi subat ayinda regl oldum iliski olmadi bu ayda cunku esim yanimda degil sadece ocak ayinfa burdaydi gebelik olamaz heralde ya degil mi ocak ayinda olan iliskiden bu zaman mi kalinir hamile bide subatta regl oldum yani
Olabilir ,benim demek istedigim ,bazen olabiliyor ,
Test yaptirmak bu kadar mi zor ? Burada yazana kadar kac kere yaptirirdin

Günahını almıyımda tepki almamak için mi evli gibi yazdınız ?
Neyse..
Subatta adet olduysan ve normal geldiyse adetin sanmıyorum hamilelik oldugunu stresten olabilir bazen gecikiyor öyle bide subat 28 di ya bi kaç gün ondanda tarihler oynamış olabilir..
ama normalden az olduysan lekelenme gibi ihtimal var test yap..
Hakkınızda hayırlısı :süslü:

Günahını almıyımda tepki almamak için mi evli gibi yazdınız ?
Neyse..
Subatta adet olduysan ve normal geldiyse adetin sanmıyorum hamilelik oldugunu stresten olabilir bazen gecikiyor öyle bide subat 28 di ya bi kaç gün ondanda tarihler oynamış olabilir..
ama normalden az olduysan lekelenme gibi ihtimal var test yap..
Hakkınızda hayırlısı :süslü:
bu ay evet stresliyim dil sinavim var ona kafami cok taktigim icin olabilir yani degil mi

Back
X