Acil yardım

dlekyigit

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2016
939
704
103
34
kızlar baza altından bişey almam gerekti kendimi çok zorlamadım kasmadan kaldırdım evde kimse de yoktu bişey olmaz demi

kızlar baza altından bişey almam gerekti kendimi çok zorlamadım kasmadan kaldırdım evde kimse de yoktu bişey olmaz demi
Canım kaç haftalık hamilesın bilmiyorum ama kanama yada agrın yoksa allahın ıznıyle bısy olmaz ama genede dikkat et sen düşük tehlıken olsun olmasın kendini biraz sakınmanı tavsiye ederim

Bisey olmaz insallah canm. Allah o cani verecekse hic bisey olmadan alirsin kucagina. Geçen hafta snir krizi gecirdm dusuk bekledm kesn gitti dedim ama Allah in iznyle bsy olmadi cok sukur

Ay olmasın inşallah bugün gidip gördüm bebeğimi eve gelip baza kaldırınca korktum 9 haftalık gebeyim canım şuan

Hem mantiksiz bise yapip goze alarak bazayi kaldiriosn hemde ya bise olmusmudur diye bizi muneccim saniosn kaldirmasaydn cnm biz nerden bilelim bise olmusmu olmamismi insallah olmamistir bunu bazayi kaldirmadan once dusunecektn demi

Hem mantiksiz bise yapip goze alarak bazayi kaldiriosn hemde ya bise olmusmudur diye bizi muneccim saniosn kaldirmasaydn cnm biz nerden bilelim bise olmusmu olmamismi insallah olmamistir bunu bazayi kaldirmadan once dusunecektn demi
Sana bişey derdim da banlanmak istemiyorum bre hadsiz sana ne yorumunu kendine sakla terbiyesizleşme demek ki yapacak kimse yoktu yapmak zorunda kaldım

Madem yapmak zorunda kaldin yaomasaydin arkadasim sana silah zoruylami kaldirdilar hamileyken bunlara dikkat etmen gerektigini bilmiyomusun hadi etmedin bise olmus mudur telasi ne madem telas yapacaktin niye kaldirion madem kaldirion niye millete sacma sapan sorular soruon

Olmamıştır canım korkma bir daha da yapma böyle şeyler ha zorunlu kaldırmak zorunda kalırsan da kollarından güç al karnından alma

Madem yapmak zorunda kaldin yaomasaydin arkadasim sana silah zoruylami kaldirdilar hamileyken bunlara dikkat etmen gerektigini bilmiyomusun hadi etmedin bise olmus mudur telasi ne madem telas yapacaktin niye kaldirion madem kaldirion niye millete sacma sapan sorular soruon
İstediğim soruyu sorarım sana ne sen cevap vermek zorunda mısın ne terbiyesiz insansın sen ya

Karşında hamile ve hormonları tavan yapmış birisi var biraz daha kibar ve anlayışlı olmanı öneririm ... Korkmuş sormuş ne var bunda?!

Yok olmamıştır canım endişe Edip kendini üzme bende zorunlu olarak yapmak zorunda kalmıştım bir kaç defa ama tabi ben iyi bir örnek değilim o başka :)
Sağol canım benim içimi rahatlattın kimse olmayınca yanında mecbur kalıyorsun maalesef

İcinizi rahatlatmak icin bir soru sormussunuz fakat sordugunuz sorunun cevabini verebilecek tek kisi dr.unuz endiseniz varsa muayene olabilirsiniz. Sizin nasil ki soru sorma ozgurlugunuz varsa insanlar da vakit ayirip sizin sorunuzu acip okuyor ve cevap verme ozgurlugunu kullaniyor. Soru sorup yardim bekliyorsaniz elestirilere acik olmaniz gerekir ki bu konu ile ilgili dr.unuzun muayenesi disinda size kimse yardimci olamaz. Kimi agir kaldirip sıkınti yasamistir kimine bi sey olmamistir. Sorunuzun cevabi burada degil malesef. İnsallah bi problem yasamazsiniz. Allah korusun dikkatli olun.

İnşallah birşey olmamıştır cnm rabbim nasil etmişse istersen yatagı komple kaldır yine birşey olmaz tabi kaldırma da :) ama içini rahat tut rabbim korusun inşallah benimde hamilelik şüphem var ama mecbur kalınca bende yapıyorum

İcinizi rahatlatmak icin bir soru sormussunuz fakat sordugunuz sorunun cevabini verebilecek tek kisi dr.unuz endiseniz varsa muayene olabilirsiniz. Sizin nasil ki soru sorma ozgurlugunuz varsa insanlar da vakit ayirip sizin sorunuzu acip okuyor ve cevap verme ozgurlugunu kullaniyor. Soru sorup yardim bekliyorsaniz elestirilere acik olmaniz gerekir ki bu konu ile ilgili dr.unuzun muayenesi disinda size kimse yardimci olamaz. Kimi agir kaldirip sıkınti yasamistir kimine bi sey olmamistir. Sorunuzun cevabi burada degil malesef. İnsallah bi problem yasamazsiniz. Allah korusun dikkatli olun.
Yapılan eleştiri değil aşağışamaktır kanamam ağrım olsa zaten gider sormazdım merak etme

İnşallah birşey olmamıştır cnm rabbim nasil etmişse istersen yatagı komple kaldır yine birşey olmaz tabi kaldırma da :) ama içini rahat tut rabbim korusun inşallah benimde hamilelik şüphem var ama mecbur kalınca bende yapıyorum
Sağol canım Allah razı olsun

Back
X