Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İyi yapmışsın sormak en iyisi ağrı kanama yoksa sorun olmaz korkma benim ilk 3ay düşük tehlikem vardı çok kafama takar ağlıyodım düştü düşecek diye ama Allah yardım etti hayırlısıyla bitti o günlerde kızım 6aylık şimdi çok şükür içini ferah tut sıkıntı yapma ki bebişinde hissetmesin
İlk yorumuma bakarsaniz duami da gorebilirsiniz :)[/QUOTE
Duanızı gördüm tabikide ama arkadasa karşı bu tepkinizi anlayamadım korkmuş ve siz üzerine gidiyorsunuz bu normal birşey mi elinden gelen bu ne yapabilir
Arkadaş çok dolmuş heralde çatacak yer aramış takılma canım korkma bende 1-2 kez kaldırdım 26 haftalık hamileyim şuan dua et bol bol bişey olmaz inşallah
Neyse uzatan taraf ben olmiycam anlasamiyoruz. Benim amacim uzerine gitmek asla degildi. İnsan panikle korkuyla en basit seyleri bile unutabilir aklina gelmeyebilir, bu yuzden dr. Onerisinde bulundum. Herkes isine geldigi gibi anlayabilir tabi. Allah korusun inşallah bi sey olmamistir diyerek nokta koyuyorum.