- Konu Sahibi duygusal35
Ewet baslıktakı gıbı acıl yardıma ıhtıyacım var cunku eşimle artık bırbırımıze yabancı gıbıyız evlenmeden önce hıc öyle degıldı evlendık ve cınsel hayatımız bıle sankı 30 yıllık evlı ınsanlar gıbı bunun dısında işten ewe geldıgı zamanbıle hıc ortak bı paylasımımız olmuyor 2 yıl oldu ama hıcbırsey duzelmedı suan 3 aylık bebegımız var tek ortak sewıncımız bebegım oldu cok uzuluyorum hayat oglum yokken bombostu mutsuz duygusuz monoton ot gıbıydım .. Cevremdekı ınsanların mutlulugu benı yıpratıyordu cunku bu yasta bunları yasamaktansa hep gulmek ısterdım mutlu olmak benımde hakkımdı ... şu aralar bıraz buyuk bı borca gırdık kurdugumuz iş malesef battı sımdı sız buyuzden olabılır dıceksınız ama 7 ay öncede bız böyleydık bu tuz bıber oldu .. Ayrılsak dahamı ıyı olur bılmıyorum bebegıme uzuluyorum ama ben cok mutsuzum sewıyorum ama sewılmıyorum ..suan ewım cok soguk oldugu ıcın bebegım usumesın dıye ayda 2 hafta annemlerde kalıyorum hıc özlemıyor ewe döndugumde hıc sewgı dolu degıl sadece bebegımızı sewıp spor programı ızlıyor ve yatıyor .. Cok uzattım ama cok doluyum kımseyede anlatamıyorum ayrılmak çare degıl ama böylede olmuyor mutsuzca yaşlanıp ölücem hep baskalarına özenerek imrenerek .. Dış görunus olarak kımse bırbırımıze yakıstırmıyordu hatta ıstemyenler bıle oldu ama ben bunu önemsemedım sewerek ewlendık. Bırde borc ödemekten bıktım ewlendım 3 ay bıle bılezıklerımı takamadan aldı göturdu sonra bebegın altınlarını aldı suanda dogum parasına takmıs durumda buyuzden buyuk bı kavga yapıcaz gıbı