- Konu Sahibi duygusal35
[sıze=2]maddi sıkıntınız eşinizin iyice psikolojisini bozmuş ama bu yinede her ay 2 hafta annenizde kalmanızı gerektirmez,elektrik sobasının külfeti maddi anlamda çok olabilir aylık 200 tl az para değil eletrik yerine odun-kömür sobası kurun o zaman daha az masrafı olur,siz ve eşinizin aynı evde vakit geçirmeye ihtiyacınız var yoksa böyle evlilik sürdürülmez 2 hafta orda 2 hafta kendi evinizde,eşinizle beraber psikologa gidebilirsiniz sosyal güvenceniz varsa devlet has.psikolog bulunmaktadır.[/sıze]
bende ısterdım ewımde kömur sobası kurulsun malesef baca delıklerı kapanmış apt da yasak ..... Cogu ınsan klıma ve dogalgaz kullanıyor bızım ewımız d.gazsız dıye 600 tl olunca 900 tl oturuyorilar .. Ewde kaldıgım zamanlardada keske beraber vakıt gecırsek sıgara ıcemıyorum dıye bızı oturma odasına gonderıyor salonda tek basına tw ızlıyıp sıgara ıcıyor ınternet te. Ewlılık terapıstıne gıtmeyı teklıf ettım bak ewlılıgımız bıtıcek böle gıderse dedım ama bıturlu kabul etmıyor yapacak care bulamadım