- 6 Nisan 2017
- 49
- 18
- 3
- 38
- Konu Sahibi Snmsinemis
Ya arkadaslar catlatma ignem 21.30 du ben 21.45te vurma zorunda kaldim bi sikinti olurmu lutfen yardimm basina gelen varmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tup bebek icinne icin yaptin? aşılama, tüp bebek? 15 dakikanin cok bi zarari olmaz ama aşılama, tüp bebek icin filansa doktoruna söyle
Hep kendim vuruyorumİğneyi kendi kendine mi vurdun ??
![]()
yarin sabah arayip doktoruna haber ver cnm yum toplama saatini ona göre ayarliyorlar çünkü. ama bi zarari olmaz korkmaTup bebek icin
benim kendime yaptigim ignelerin haddi hesabi yok :))) ama göbekten yapiliyor bunlar basit ignelerİğneyi kendi kendine mi vurdun ??
![]()
Devlet hastanesi oyle aranip ulasilacak gibi il saali yumurtam toplanacak artik ozaman soyliycemyarin sabah arayip doktoruna haber ver cnm yum toplama saatini ona göre ayarliyorlar çünkü. ama bi zarari olmaz korkma
bende ilk denemede 10 dakika gec yapmıştım bi sorun olmadi cnmDevlet hastanesi oyle aranip ulasilacak gibi il saali yumurtam toplanacak artik ozaman soyliycem
Göbek miibenim kendime yaptigim ignelerin haddi hesabi yok :))) ama göbekten yapiliyor bunlar basit igneler![]()
Amin tum istiyenlerle beraber insallahbıseycık olmaz canım korkma :) ınsallah hayırlısıyla tutar bebıslerın
insulin ignesi gibi ince uçlu. aslinda cok can yakan bisey degil ama yapa yapa insanin psikolojisi bozuluyor. Allah kimselere yasatmasinGöbek mii![]()
Amin tum isteyen ve bekleyenlerle beraber insallahbıseycık olmaz canım korkma :) ınsallah hayırlısıyla tutar bebıslerın
Ben çocuk isteyen biri değilim,bir de bunlarla mücadele ediyorsunuz çocuk için,insulin ignesi gibi ince uçlu. aslinda cok can yakan bisey degil ama yapa yapa insanin psikolojisi bozuluyor. Allah kimselere yasatmasin
Valla suan acikcasi igne acisi falan gozumde degil onemli olan suan baska sorun zamanlamainsulin ignesi gibi ince uçlu. aslinda cok can yakan bisey degil ama yapa yapa insanin psikolojisi bozuluyor. Allah kimselere yasatmasin
bisey olmaz insallah cnm korkmaValla suan acikcasi igne acisi falan gozumde degil onemli olan suan baska sorun zamanlama
SaolBen çocuk isteyen biri değilim,bir de bunlarla mücadele ediyorsunuz çocuk için,
Allah yardım etsin.
Amin insa.bisey olmaz insallah cnm korkmabu süreçte minimum stres olmasi cok önemli. insallah pozitif sonuc alirsin