Acil yardima ihtiyacim var :((

love.forewer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2008
15
0
86
İstanbul
Arkadaslar ben 19 yasindayim.suanda yurt disinda egitim goruyorum.2 aydir ayni siniftayim ve 2 aydir ogretmenime karsi bi ilgim var.ilk baslarda sadece hayranlik diyordum ama su son 3 haftadir falan iyice artmaya basladi ve onu gormedigim gunler hayatimin en kotu gunleri oluyor.onu gordugumde ise lunaparkdaki bi cocuk kadar mutlu oluyorum.gogsumde surekli bi adranalin gibi bi sey var ama buna engel olamiyorum.
Arkadaslar ogretmenim 33 yasinda.ondan hoslandigimi belki anlamistir cunku sadece onun derslerindeyken onun yanindaki siraya oturuyorum.o da ders anlatirken sadece benim gozumun icine bakarak anlatiyor.surekli her hareketimi izliyor.
Dun sabah okula hiderken kapida onu gordum selam verdim sonra okulun kapisini acmaya calistim beceremedim.ondan yardim istedim.geldi yanima acmaya calisti o sirada saclarini mi duzlestirdin cok begendim dedim bende tesekkur edip iceri girdim.
Ben cok konuskan biri olmama ve cok rahat olmama ragmen onun yaninda heyecanladan elim ayagim titriyor.
Ona duygularimi acmak istiyorum zaten 1 ay sonra turkiye ye geri donecegim.ama utandigim icin ona mektup yazmaya karar verdim.altinada adimi yazmiyacaktim.sadece duygularimi yazmis olacaktim ve belki bi nebze rahatlayacaktim.mektubu yazip arabasina birakmayi planliyordum ama arabasini park yerine park ediyormus oraya biletim olmadan girmem neredeyse imkansiz.bende okulun posta kutusuna birakmaya karar verdim.uzerinede ogretmenin ismini yazip ozel oldugunu belirtecektim.ama hala karar vermis degilim.cunku icim hic rahat degil.boylr bi sey cok yalnis.arkadaslar sizce ne yapmaliyim.ne olursunuz bana yardim edin.2gundur dogru durust yemek bile yiyemiyorum.ne yapicagimi bilmiyorum :((

yaptığının yanlış olmasını bi kenara koy bu iş bence çok anlamsız olur senin için..arad 14 yaş fark var..sen türkiye'ye döneceksin..yani nolabilir ki bu işten..gençlikte olur böyle şeyler inan bana gelip geçici bi hevesten öte bişey değil.

Aradaki yaş farkı büyük ve zaten geri döncekmişsiniz mektubu yazınca eline ne geçicek ki ? Ve öğretmenin tavrını da anlamadım :26: Tamam genelde hocalar derse ilgili kişilere bakarak anlatırlar dersleri ama saçların güzel olmuş falan tuhaf geldi bana. Ve bence çoğukişi belli bi dönem hocasına aşık olduğunu sanmıştır ama geçici şeyler bunlar :ssz:

Son düzenleme:
Evet bu gibi yaşlarda kendimizden büyüklere aşık olduğumuzu zannederiz ama ulaşılması zor kişiler bize daha çekici gelir...
Bence mektup yazma,söyleme açıkçası hayal kırıklığı olabilir boşver dönersen zamanla unutursun....

birden liseli yıllarım gözümün önünden geçti bende 15 yaşındayken ilk aşık olmuştum(bir daha o duyguya hiç sahip olamadım) bende bir kağıda duygularımı yazıp çok yakın arkadaşım ona vermişti tabi o kabul etmedi.bana bakarak beni kendine aşık etti ve herkes aramızda birşey var zannediyordu ama bunu o kabul etmedi ve ben aşkı kendim yaşadım tek taraflı 3 sene sürdü ve bitti o duygu ve onu yold GÖRDÜM TANIMAMIŞIM BİLE :1:

anladığım kadar yabancı bı ortamdasın şuan, yanlızsın..
Bı boşluğuna denk gelmış olabılır, aranızda kı yaş farkıda çok fazla bana göre
Ama illa duygularımı söylemek ıstıyorum dıyorsan, karşısına geç öyle konuş mektupla felan olmaz bu ışler

biz okuldayken hastanede staj yapardik,doktorlari payla$irdik senin benim diye :)
aynen sizin ya$adiklairnizi ya$ardim, toz kondirmazdim ,hatta derdim acaba tIP fakuktesine girmek için yaki$iklilik belgesimi istiyolar diye :)
sonra ne mi oldu ?
$imdi adini sorun , hatirlamiyorum :)
gençlikde olur boyle $eyler mektup flan kari$tirma..
don evine bak yoluna :34:

Canı kim cananı için sevse cananın sever
Canı için kim ki cananın sever canın sever (Fuzuli)

değerli konu sahibesi,

İnsan kulak verirse aslında içi ona doğru olanı fısıldar
Bu durumda sizin içinizde aslında rahat değilse ki değil.
Bencede yapmayın.

Son düzenleme:
Sonuçları tahmin ettiğinden kötü olabilir, iyi de olabilir
Ama yaş farkı, geri dönüş vs etkenleri göz önüne alırsak yapmaman daha mantıklı:34:

Tatlim bende üniverstede hocayim ve seneler boyunca okullardada ögretmenlik yaptim. Sendeki gibi olaylara defalarca kez sahit oldum.
Bir tane saglam iliski cikmadi icinden.

Hem adam gelmis 33 yasina, o zaten basi bos degildir.

Su anda mutlaka ona acilmam gerek diye düsünüyorsun belli, ama kendi iyiligin icin yapma.

En fazla bir erkegin gururunu oksamis olursun, vay be, daha 19luk citir kizlar pesimde der.

Sana benim icin en ilginc bir olayi anlatayim:

Bizim bölümde onun icin calistigim bir Profesör vardi 38 yasinda yakisikli ve karizmatik biri.
Bunun dersine genc bir bayanda katildi bir gün, cogu kez birsey danismak icin vs büroya gelince gördüm kizi, gencti, belki 23-24 yasinda.
Gel zaman git zaman bu profesör nerde, kiz orda.
Adamin yalniz yasadigini ögrenmis, bir müzedede calistigini ögrenmis, ders disi konferanslar vs oldugundada geliyordu, görüyorduk hep.

Ama kizin bilmedigi: Adamin Londrada sevgilisi vardi. Hepimiz biliyorduk.
Her ay bir haftasonu iki gün fazladan izin alip orada geciriyordu, tüm tatilleri komple orada geciriyordu, sevgilisinin yaninda, sonra calismak icin geri dönüyordu.
Londradada bir müzede calistigi icin, bu kiz onla alakali oraya gidip geliyordu saniyordu galiba.

Bu kizda ama adami hep sagda solda bos gördügü icin yalniz saniyordu. Kiz adamin pesinden 2 yil gitti. Karsilikli birseydi, mesela kizla beraber cafeteriada oturup ders vs konusurlardi. Ama adam hep mesafeliydi (en azindan is yerinde öyle gözüküyordu). Kizda bunu kibarlik saniyordu sanirim.
Bir gün kizin bir tanidigiyla konusurken "Cok asik bizim profesöre" dedim. Oda "Hic sormayin, belediyedeki arkadasina bekar olup olmamasina bile baktirmis" dedi.
Profesör evli degildi.

Sonra kiz buna acilmis, karsisina gecip söylemis. Adamda olmaz, yapamayiz demis. Kiz cok üzülmüs, ama hala adamin sevgilisi oldugunu bilmiyor. Sonra gay olup olmadigini bile sormus, artik nekadar tuhafina gittiyse. Adam sadece hayir demis, görüsmesek artik iyi olur, zaten bendede derslerin kalmadi artik demis. Sevgilisini bile söylememis yani.
Bunlar hakkinda bir cok dedikodu döndü, calisanlarda herseye sahit oluyor zaten, sekreterlerin bile diline düsmüslerdi artik.

Nezaman Londradan adamin sevgilisi geldi, bir toplantida kiz gördü bunlari, resmen filmlerdeki gibi kiz aglayarak cikip gitmisti.
Kizda dünyalar güzeli bir kizdi, adamin sevgiliside okadar cirkindiki anlatamam. Okadar kizi ümitlendirdiki, ama sanirim cok hoslandi onun kendisinden hoslanmasindan, sürekli arayip sormasindan vs.
Belkide aralarinda birsey yasadilar, okadarini bilmiyorum, ama sonuc olarak adam Londradaki sevgilisiyle devam etti.

Yetiskin erkekler genc kizlarla cok güzel oynuyorlar, oynadiklarini bile anlamiyorsun, hic firsat verme derim...

Son düzenleme:
Back
X