Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Acil yardıma ihtiyacım var

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

bugrakimya

Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2013
19
3
6
35
Erzincan
Kızlar acil yardıma ihtiyacım var.eşimden şiddet görüyordum polise gittim ve evden 30 gün uzaklaştırma kararı verdi.aile mahkemesinde kararı onayladı.şu anda eve ve çocuklara yaklaşamıyor.kesinlikle geri dönmek istemiyorum.çalışıp çocuklarıma bakarım.bu zulümden bıktık.çocuklar çok küçük oğlan 3 kız 2 yaşında.ailemin yanına dönmek istemiyorum.istanbula yerleşmeyi düşünüyorum çalışıp çocuklara başlıcam ama ortada çocuklara kim bakacak problemi çıkıyor.uygun fiyata bakacak bakıcı yadakreş arıyorum.kendimi toparlayınca telafi edeceğim inanını sadece bir süreliğine.ünüversite mezunuyum.şimdi beş kuruş param yok.lütfen yardım edin.bu eziyeti daha fazla çekemem.

öncelikle iş bulman lazım.ona göre bulunduğun yerde kreş bakarsın.
ben epey zaman oldu ama mesleğime göre iş ilanı vermiştim gazeteye.
öyle buldum.
şimdi çok sıkıntıdasın.iyice tartıp,güven vern bir işe gir.
kimseye güven kalmadı.

işini bulduktan sonra ev-kreş bulursun.
belli bir semt olursa araştırma yapman daha kolay olur.
Allah yardımcın olsun.

bi dernekten kuruluştan yardım istesen
istanbulda öyle yerler çok olur
kadınları koruma adına vardır belki
bide kreşte iş ara hem çocuklarına bak hem çalış onlar yanındayken iyi hissedersin kendini

Öğretmenim zaten milli eğitime ya da bir özel okula başvurmayı düşünüyorum. Tek çözemediğim alacağım parayla nasıl geçineceğim kreşler çok pahalı nafaka vermiyor.arkadaşlarım iş arıyorlar zaten ev olayınızda çözdük gibi uygun bakıcı ve kreş bulmam lazım

Öğretmenim zaten milli eğitime ya da bir özel okula başvurmayı düşünüyorum. Tek çözemediğim alacağım parayla nasıl geçineceğim kreşler çok pahalı nafaka vermiyor.arkadaşlarım iş arıyorlar zaten ev olayınızda çözdük gibi uygun bakıcı ve kreş bulmam lazım
UYGUN KREŞLER VAR.

CAnımm Allah yardımcın olsun...

iyi bari elinde bi mesleğin varmış bak ne güzel...

Özel kolejlere falan baswur elini çabuk tut ve işe gir canım... kariyer netten yenibir iş.comdan iş bulabilirsin...

Bir de linked-in e üye ol internetten ve bütün özelliklerini çalıştığın kurumları falan yaz ve bikaç şirket ya da okulları kurumları takip et.. Güzel iş teklfleri geliyor bilgin olsun...

Kreşler çok pahalı ama şunu yaapabilirsin, işe girince bi bakıcı bul evini hem temizler hem de çocuklarına bakar yemeği de sen yaparsın işten gelince.. çocuklarını doyursun onlara iyi baksın yeter...

bunun içinde güvenilir birini bul tabi eşe dosta haber ver sana bulsunlar veya internetten bakıcı bul olmadı oyun ablası bul ünv öğrencileri harçlığını çıkarmak için böle ablalık falan yapıyorlar çocuklarla oynayıp güzel şeyler öğretiyorlar, onlardan da bulabilirsin ama büyük ihtimal yemek yapamaz sen yapıcaksın şu yemekler var aç kalmayın diyceksin tamam o halleder zaten... sen de rahat edersin.. kreşler seni 2 çocukla aşar diye düşünüyorum..

Back
X