Acil yardımcı olun hanımlar 😔

zlha

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2020
76
6
18
29
Merhaba arkadaşlar ilk kez yazıyorum ama sürekli takip ederim patlaşılanları..benim adetime 2 gün varken ilginç ki evdeki gebelik testimde 2.silik çizgi çıktı ama özel bir hastanede kan verdiğim de 1,28 cıktı doktor gebelik yok ama ilaç yazmayacam dedi ...hala adet olmadım 3.gün oldu gecikmem sancım belirtim de yok ne adet belirtisi ne gebelik bana yardımcı olursanız sevinirim özelikle aynı durumu yaşayanlar

Tekrar kan verseydiniz adetiniz geçmiş belki de geç döllenme oluşmuştur belki de

Doktor bi hafta bekle adet başlamaz ise gel tekrarlayalım tahlili dedi de ben beklerken sizede sorayım dedim çok istiyorum

Benim hamile kaldığım ay yaptığım testte çok daha silikti ikinci çizgi.
Bende geç döllenme olmuştu.Sizde de gebelik var gibi.
Hayırlı olsun inşallah.

Dün adet sancısı vardı akşam kesin olacam dedim ama hala gelmedi çok umutluyum daha önce gecikme faizi olmamıştı umarım geç döllenme olmustur

Bu koyulukta çıkan bi teste göre beta en az 50 çıkmalıydı. Kaset testler kuruyunca böyle oluyor çok yaşadım. Eğer doktorun adet söktürücü verdiyse kullanmanı tavsiye ederim içinde progesteron var hamilelik varsa destek olur yoksa adet olursun zaten.

Doktorum haftaya tekrar edelim dedi rahim duvarı kalınlaşmış yani adet olmalıymışım eve geç adet olacaksın olmazsan tekrar gel dedi 4 gün oldu gelmedi henüz çok stres yaptım eşimde bende çok istiyoruz ilk bebeğim hemen olmustu ama neredeyse bir yıldır ikincisi olmuyor

Üstelik yumurtlama günlerimi değerlendiriyorum takip ediyorum ama şimdiye kadar hiç silik çizgi de olmamıştı bu şimdi silik çıkınca hemen kan verdim heyecan yaptım sonuç 1.28

Üstelik yumurtlama günlerimi değerlendiriyorum takip ediyorum ama şimdiye kadar hiç silik çizgi de olmamıştı bu şimdi silik çıkınca hemen kan verdim heyecan yaptım sonuç 1.28
İki gün sonraki sonucun yükselmezse kesin negatif diyebilirsin

Daha gitmedim bir hafta geçsin dedim inşallah vardır

Bu günleri değerlendirdik takip ediyorum sonucu da merakla bekliyorum herşeyin hayırlısı olsun

Eklentiler

• 3F3B95F6-E962-4F65-BB15-CC43CDE71CBB.webp
    32 KB · Görüntüleme: 46
  • 56801F14-8739-458E-BC35-DF0A58D8C7DC.webp
    32 KB · Görüntüleme: 49
Bugünde adet olmadım stresim daha da arttı kimsenin başına gelmedi mi bu durum acaba biri yazabilir mi lütfen

bir arkadaşım adet olmasına rağmen hamile kalmıştı. kimi zaman yumurta atılacakken bile başka yumurta oluşmuş olabiliyor ve o yumurta döllenebiliyor onu da eklemeliyim

Bugünde adet olmadım stresim daha da arttı kimsenin başına gelmedi mi bu durum acaba biri yazabilir mi lütfen

Canım sağlık ocağında kan versene.
Ya da keşke hergün testten takip etseydin
Eğer varsa gün geçtikçe koyulaşırdı.
Bir hafta beklemen bence çok mantıksız.
Farklı bir durum varsa müdahale süresi uzar.
Bence sen ya bugün kan ver ya da 4 5 tane daha test al hergün sabah ilk idrarla aynı saatte yap. 5 dk sonra fotosunu çek. Önceki günle kıyasla.
Eğer varsa koyulaşır dediğim gibi.
Benim sokağa çıkma yasağında denk gelmişti.
Hamileliğimin başını öyle takip etmiştim.

bence de bu şekilde durumu netleştirebilirsiniz

Baska bi hastanede kan ver bence idrarda ciktiysa ilk 5 dk icinde ikinci cizgi kanda mutlaka gozukmesi gerekiyo .

Canım aynı şeyi yaşıyoruz bende adet olmadım ve bugün 3.gün kan testim 0.11 çıktı adetim geçtiği gün vermiştim halen bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…