bence de bu şekilde durumu netleştirebilirsiniz
valla hayırlısı neyse o olucaktır canım hiç endişelenme ama stres de yaptıkça kendini üzersin. yapma biraz başka şeylerle kafanı meşgul et bence canım. gölünden ne geçiyorsa o olsun inşallahDaha 2 gün varken adet tarihime şimdi 6 gün geçti regl tarihimin üstüne eğer adet olsaydım dün banyo yapardım 5 gün sürer ama şimdi ne adet ne gebelik belirtisi yaşamıyorum açıkçası beklemekteyim ve çok tedirginim rabbim hayırlısını nasip etsin çok
Canım gebelik var benimde silik çıktı hamileyim bir arkadaş on tane test yaptı çıkmadı inan iki ay doldu sonra öğrendi son gün tutmuş geç döllenme iki çizgi var dusuklerle beş gebelik yaşadım hep ince çizgi çıktı hamileydimMerhaba arkadaşlar ilk kez yazıyorum ama sürekli takip ederim patlaşılanları..benim adetime 2 gün varken ilginç ki evdeki gebelik testimde 2.silik çizgi çıktı ama özel bir hastanede kan verdiğim de 1,28 cıktı doktor gebelik yok ama ilaç yazmayacam dedi ...hala adet olmadım 3.gün oldu gecikmem sancım belirtim de yok ne adet belirtisi ne gebelik bana yardımcı olursanız sevinirim özelikle aynı durumu yaşayanlarEki Görüntüle 2663449 Eki Görüntüle 2663450
Bekle biraz belki kimyasal gebelikte silik çizgi daha silik hale gelmez aksine koyulasirMerhaba arkadaşlar ilk kez yazıyorum ama sürekli takip ederim patlaşılanları..benim adetime 2 gün varken ilginç ki evdeki gebelik testimde 2.silik çizgi çıktı ama özel bir hastanede kan verdiğim de 1,28 cıktı doktor gebelik yok ama ilaç yazmayacam dedi ...hala adet olmadım 3.gün oldu gecikmem sancım belirtim de yok ne adet belirtisi ne gebelik bana yardımcı olursanız sevinirim özelikle aynı durumu yaşayanlarEki Görüntüle 2663449 Eki Görüntüle 2663450
Arkadaşlar bugün 8.gün ve adet olmadım test de negatif belirti yoktu şimdiye kadar ama bugün göğüslerim şiş ser ve hassas ve adet olacakmışım gibi belirtilerim var artık cevap almaktan çok benim durumumda olan varmı diye merak ediyorum
Benim hala olmadı ama iki gündür ev taşımaya giriştik diye yoruldumdan mı yoksa adet mi olacam anlamadım sancım çok var hem kusuyorum hem şiddetli kasık ağrım var sırtım özelinle belim çok ağrıyor midem ağrıyor
geçmiş olsun çok üzüldüm. belli de olmaz aslında sabredin birazBen evdeki test i yapmıyorum çünkü ilk bebeğimde 2 ay hanile iken bile çıkmıyordu silik bile olmadı o yüzden kan yapıyorum kanı da adetime 2 gün varken 1,28 çıktı sonra bende gebe değilim diye koli taşıdım ev temizledim mutfak bulaşıklarımı yerleştirirken zorlandım baya iki gündür belirtim var özelikle kahve akıntım bugünde sanki adet olacam değilde düşük yapıyormuşum gibiyim çünkü çok şiddetli ağrılarım var midem hem ağrıyor hem bulanıyor her yerim ağrıyor
hayırlısı olsun bitanem. herşeyin zamanı var. doğru zaman gelecektir merak etme12 gün gecikmeden sonra adet oldumüstelik adetim sarı kırmızı gri gibi birşey yani tarifsiz bir renkte
hayırlısı olsun bitanem. herşeyin zamanı var. doğru zaman gelecektir merak etme
[/QUOTteşekkür ederim doktorum adet düzenleyici verdi bir hafta kullanıp sonra bir hafta ara vermeliymişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?