- 14 Nisan 2013
- 1.698
- 1.923
- 408
ya sanki bu borçlar benim hayatla sınavım öyle oluyorumki bazen yaşamak istemiyorum öyle bunalıyorumki anlatamam. yaşama hevesim kalmadı. ya birde eve geliyorum kardeşlerim hiç kimse beni anlamıyor hiçkimse . dün bir iş arkadaşım bana dediki " ya rapisa seninde enerjin çok düşük" ya işyerinde bayramda fazla mesai yaptığımız için bize 230 tl civarında fazla mesai ücreti yatacaktı benim borcum olduğu için 40 tl yattı kesintiler olmuş. geçen ay otobüse biniyorum babamın emekli kartı var onu kullanıyrdum ücretsiz diye. tamam bu belki doğru değil ama ne yapayım? devlet benden maaşıma eklenen yol parasından bile kesiyor. geçen şöför beni otobüsten attı. ya sanki sınanıyorum anlamıyorum. gittim kendime normal ücretli kart aldım. herşey normalde benim bu şartlar altında enerjimin düşük olması anormal mi
Bana çok enerjik geldiniz.
Anlattığınız şeyler zor, gerçekten üzücü şeyler ama siz bunları anlatırken bile mücadele halindesiniz.
Bence her şeyin altından kalkabilirsiniz ama ayrı eve çıkmak şu an için çok zor gözüküyor.
Kardeşleriniz yaptıklarına alınmayın, evden de ayrılmayın.
Onlar sizin desteğinizin ne kadar önemli olduğunun farkında değiller ama siz gücünüzün farkında olun.
Bence biraz daha sabredin.