Bu olay öncesine kadar demek istemiştim aslında.yoksa asla ne şuan ki mevcut durumu ne de onu asla savunacak değilim sadece çocuğum için bir para kesene kadar tahammül etmeye değer mi onun için yazdımBoşver pastayı ,gelince suratına yapıştır ..
Epey yol aldık diyorsun ,demek ki alamamissiniz. Net ol ,çocuk için falan için filan için boyun eğme ..
Hatasını anlamasını özür dilemesini bekledim sadece.boşanma konusunda bazı özel durumlar var o nedenle şuan gündeme getirmedim yapamayacağım bir şeyi söylemek istemem çünkü.Hiçbir adım atmadan bu tavrınızı neden devam ettirdiğinizi anlamadım?
Yani hatasını anlamasını mı bekliyorsunuz yoksa ilk fırsatta ayrılmayı mı?
Eğer hatasını anlamasını bekleyip ders vermeye çalışıyorsanız pek ders alınacağını sanmıyorum. Huzursuzluk çocuğa da bulaşıyor.
Ama boşanıcam diyorsanız neden hala o evdesiniz? Onu da anlamadım?
Çocuğun bir suçu yok. Anne baba olarak onun Doğum gününü kutlamalısınız bence.[/QUOTEh
Değmez ! Çok yipranirsinBu olay öncesine kadar demek istemiştim aslında.yoksa asla ne şuan ki mevcut durumu ne de onu asla savunacak değilim sadece çocuğum için bir para kesene kadar tahammül etmeye değer mi onun için yazdım
Moda olan bir cümle kullanmadım.aciz falan da değilim sadece mantıklı hareket etmeye çalışan biriyim ayrıca da meslek sahibiyim ekonomik olarak da ihtiyacım Yok eşime.yalnızca farklı nedenlerden ötürü şuan ayrılık doğru görünmüyor bu neticeye de psikolog eşliğinde vardım.herkesin hayatı çok başka farklı planlarım var çocuğum için bu ayrı bir mesele.benim sormak istediğim çok farklı bir konu idi.vakit ayırıp yorum yaptığınız için ayrıca teşekkür ederimCocugum babaya cok duskun cumlesi moda oldu.vay arkadas ne mukemmel babalar bunlar.anneyi tokatlayan super kahraman.bunlardan cok var.siz tokat karsiligi kapris yapan ayriligi suan icin dusunmeyen caresiz bir kadinsiniz...iki tatli soze yumusarsiniz cunku seviyorsunuz.ama sevmek yetmezki saygida lazim.kocami bir tokat icin bosamis biri olarak bilmedigim bir sehirde bes parasiz sokakta kalmama ragmen arkama bakmadim.evlat icin hersey yapilir fakat kendine oz saygisi kalmayan bir anne uzulur yipranir yipratir.madem gitmediniz cocuk akli erecek yastaysa kesin pastayi sevinsin.bebekse bosver.sevgiler
Aciz degil caresiz dedim.bazi nedenlerden ayrilamiyorum yazdiginiz icin.acizlik muhtaclik oluyor caresizlik bir nedenden mecburiyet...umarim incitmek icin yazdigimi dusunmediniz.son donemlerde genel olarak herkes bunu soyluyor kisisel almayin o yuzden moda oldu dedim.bence guclu kadin guclu cocuk...basarirsiniz eminimModa olan bir cümle kullanmadım.aciz falan da değilim sadece mantıklı hareket etmeye çalışan biriyim ayrıca da meslek sahibiyim ekonomik olarak da ihtiyacım Yok eşime.yalnızca farklı nedenlerden ötürü şuan ayrılık doğru görünmüyor bu neticeye de psikolog eşliğinde vardım.herkesin hayatı çok başka farklı planlarım var çocuğum için bu ayrı bir mesele.benim sormak istediğim çok farklı bir konu idi.vakit ayırıp yorum yaptığınız için ayrıca teşekkür ederim
Zaten bende bitti sevgi vs kalmadı ama dediğim gibi mecburen beklemem gereken bir süreç var o zaman aralığında çocuğum için en doğru yolu bulmaya çalışıyorum yalnızca.Aciz degil caresiz dedim.bazi nedenlerden ayrilamiyorum yazdiginiz icin.acizlik muhtaclik oluyor caresizlik bir nedenden mecburiyet...umarim incitmek icin yazdigimi dusunmediniz.son donemlerde genel olarak herkes bunu soyluyor kisisel almayin o yuzden moda oldu dedim.bence guclu kadin guclu cocuk...basarirsiniz eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?