Acil yardımınıza ihtiyacım var:(

tuana8488

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2017
37
29
8
41
iyi akşamlar sevgili kk üyeleri bundan yaklaşık 1 yılönce de konu açmıştım aslında yine çok kararsız kaldım ve sizlerin fikirlerine gerçekten ihtiyacım var.eşimle zaten sorunlarımız vardı ama geçen 1 yıl içerisinde öncesine göre düzelmeler de epey oldu inkar edemem.Fakat bundan 2 hafta önce tartışma yaşadık ve bana ilk kez tokat attı bu ara da evliliğin 3.yılındayız.
2 haftadır tamamen irtibatı kestim hiçbir şekilde diyalog kurmuyorum.olayın ertesi günü geldi sarıldı vs kesinlikle kabul etmedim.sonra da herhangi bir özür dileme pişmanlık girişiminde bulunmadı.bugün çocuğumun Doğum günü ve sabah pasta getirip bıraktı.Akşam geldiğinde çocuğum için o pastayı sizce kesmelimiyiz yoksa Tavrımı aynen devam mı ettirmeliyim.Diyeceksiniz ki neden hala o evdesin?Şuan şartlar böyle gerektiriyor ve oğlum babaya aşırı düşkün.bu konuda ki düşüncelerinizi lütfen paylaşırmışsınız şimdiden teşekkür ediyorum

Tavrınızı aynen devam ettirin..hoş ben o tokattan sonra bir tane de ben ona tokat atıp çoktan evi terk etmiştim..pasta falan düşünmezdim açıkçası..şartlar ne olursa olsun..illa bir şart bulunur,şiddet eğilimli biri ile yaşamaktansa..

Hiçbir adım atmadan bu tavrınızı neden devam ettirdiğinizi anlamadım?
Yani hatasını anlamasını mı bekliyorsunuz yoksa ilk fırsatta ayrılmayı mı?
Eğer hatasını anlamasını bekleyip ders vermeye çalışıyorsanız pek ders alınacağını sanmıyorum. Huzursuzluk çocuğa da bulaşıyor.
Ama boşanıcam diyorsanız neden hala o evdesiniz? Onu da anlamadım?
Çocuğun bir suçu yok. Anne baba olarak onun Doğum gününü kutlamalısınız bence.

Boşver pastayı ,gelince suratına yapıştır ..
Epey yol aldık diyorsun ,demek ki alamamissiniz. Net ol ,çocuk için falan için filan için boyun eğme ..
Bu olay öncesine kadar demek istemiştim aslında.yoksa asla ne şuan ki mevcut durumu ne de onu asla savunacak değilim sadece çocuğum için bir para kesene kadar tahammül etmeye değer mi onun için yazdım

Hatasını anlamasını özür dilemesini bekledim sadece.boşanma konusunda bazı özel durumlar var o nedenle şuan gündeme getirmedim yapamayacağım bir şeyi söylemek istemem çünkü.

Son düzenleme:
Cocugum babaya cok duskun cumlesi moda oldu.vay arkadas ne mukemmel babalar bunlar.anneyi tokatlayan super kahraman.bunlardan cok var.siz tokat karsiligi kapris yapan ayriligi suan icin dusunmeyen caresiz bir kadinsiniz...iki tatli soze yumusarsiniz cunku seviyorsunuz.ama sevmek yetmezki saygida lazim.kocami bir tokat icin bosamis biri olarak bilmedigim bir sehirde bes parasiz sokakta kalmama ragmen arkama bakmadim.evlat icin hersey yapilir fakat kendine oz saygisi kalmayan bir anne uzulur yipranir yipratir.madem gitmediniz cocuk akli erecek yastaysa kesin pastayi sevinsin.bebekse bosver.sevgiler

Moda olan bir cümle kullanmadım.aciz falan da değilim sadece mantıklı hareket etmeye çalışan biriyim ayrıca da meslek sahibiyim ekonomik olarak da ihtiyacım Yok eşime.yalnızca farklı nedenlerden ötürü şuan ayrılık doğru görünmüyor bu neticeye de psikolog eşliğinde vardım.herkesin hayatı çok başka farklı planlarım var çocuğum için bu ayrı bir mesele.benim sormak istediğim çok farklı bir konu idi.vakit ayırıp yorum yaptığınız için ayrıca teşekkür ederim

Pasta kesmek şu konudaki en mantıksız ve en anlamsız şey değil mi?

Yavrucuğum, baban annene saygı duymuyor ve hatta ona şiddet uyguluyor ama senin mutlu olman buna bağlı değil tabi. Sen pastayla da mutlu olabilecek bir çocuksun. Ben de annen olarak seni böyle mutlu etmeyi uygun görüyorum. Senin kendine saygısı olan, tokadı yer yemez o lanet babanı terk edecek bir anneye ihtiyacın yok zaten. Önemli olan pasta, evet pasta.

Herkese yorumları için teşekkür ediyorum alaycı tavırla yorum yapanlara da diyecek sözüm Yok sorduğum konuda dalga geçilecek bir durum göremedim neyse hepinize teşekkür ediyorum iyi akşamlar

Aciz degil caresiz dedim.bazi nedenlerden ayrilamiyorum yazdiginiz icin.acizlik muhtaclik oluyor caresizlik bir nedenden mecburiyet...umarim incitmek icin yazdigimi dusunmediniz.son donemlerde genel olarak herkes bunu soyluyor kisisel almayin o yuzden moda oldu dedim.bence guclu kadin guclu cocuk...basarirsiniz eminim

Zaten bende bitti sevgi vs kalmadı ama dediğim gibi mecburen beklemem gereken bir süreç var o zaman aralığında çocuğum için en doğru yolu bulmaya çalışıyorum yalnızca.

Bence adam sindiden yalniz pasta kesmeye alissin. Aynen böyle söylersiniz. Tokat ne demek ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…