- 16 Ağustos 2019
- 159
- 28
- 98
- 26
- Konu Sahibi ahnerede_vahnerede
-
Zevk suyundan korktum ve 2 tane gebelik testi yaptım negatif zevk suyundan o kadar korktumkiiçine boşalmadıysa hamile kalma ihtimalin 0. Bi kadın her ay %20 ihtimalle gebe kalır canım. Onda da spermin yumurtayla döllenmiş olması lazım ki gebe kalasın. Kanamanın az olması hava dan stresten bi çok seyden olur
Zevk suyundan korktum ve 2 tane gebelik testi yaptım negatif zevk suyundan o kadar korktumki
Erkekte zevk suyu yokmu içimden çıktı görmüştüm 2 ay regl gördüm testler negatif hala stres yapıyorum ve regl günümü kısalttım galibaAkan zevk suyu sana ait değil mi zaten. Ama dediğim gibi içine bosalmadıysa korkma hamile kalmazsın bi de adet başlangıcın var zaten az olma sebebi bi çok etken olabilir
Hayır reglim şuan az 3.gün ve geliyor ama azMucize bebek değilse hamile falan olamazsın. İki kere adet olmuşsun şüphesi mi kalmış ki?
8 hafta bir bebek idrar testinde çıkardı dimi pekiEvet zevk suyunda sperm olur ve geri cekilme bir koruma yontemi degildir ama regl i olmussunuz 2. Yi oluyorsunuz testler negatif... daha da supheniz varsa kan baktirin
Çok kalan varmış zevk suyundan ondan sordumAkan zevk suyu zaten girişi kolaylaştırmak için rahat girebilmesi için erkekten gelende aynı şekilde ama boşalma olmadığı sürece sperm içeri akmış olmaz. Ve ayrıca zevk suyunun görevlerinden biri de spermin kolayca yumurtaya gitmesine yardım eder. Zevk suyunda sperm yoktur. Ha sevk suyu hariç birde içine boşalsaydı hamile kalabilirdin
Olabilir. Her ay değişebilir kadın vücudu. Benim de hep düzenlidir ama bazen çok az geliyor. Bazen deli gibi agrirken bazen sizi bile olmuyor.Hayır reglim şuan az 3.gün ve geliyor ama az
Yanı hamile değilmiyimOlabilir. Her ay değişebilir kadın vücudu. Benim de hep düzenlidir ama bazen çok az geliyor. Bazen deli gibi agrirken bazen sizi bile olmuyor.
Zevk aldığı sıra suyu akarken bosalma başlamıştır onu bilemem ama insanlar hamile kalmak için içine boşaldıktan sonra yarım saat yatıyorlar ne bileyim ayaklarını dikiyorlar sen o sıra kalkıp tuvalate falan gitseydin hem zaten üstüne 2 defa hastalanmışsın bide negatif sonuçlar aşmışsın bence korkma artık8
Çok kalan varmış zevk suyundan ondan sordum
Ya çıktıktan sonra boşalması başladı gördüm hatta çıktıktan 2 saniye sonra başladı hamile kalma ihtimalim olurmu bilmemZevk aldığı sıra suyu akarken bosalma başlamıştır onu bilemem ama insanlar hamile kalmak için içine boşaldıktan sonra yarım saat yatıyorlar ne bileyim ayaklarını dikiyorlar sen o sıra kalkıp tuvalate falan gitseydin hem zaten üstüne 2 defa hastalanmışsın bide negatif sonuçlar aşmışsın bence korkma artık
Evet.Yanı hamile değilmiyim
Ya çıktıktan sonra boşalması başladı gördüm hatta çıktıktan 2 saniye sonra başladı hamile kalma ihtimalim olurmu bilmem
İnşallah artık 8 hafta yani belli ederdi testler yaptım çıkmadı galiba 3 ay sonra rahat edecem en azından rahat rahat olucam çünkü testler yapıyorum çıkmıyorBence hatta çoğunlukla ihtimal bile görmüyorum ben
8 hafta bir bebek idrar testinde çıkardı dimi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?