Acil yardımınıza ihtiyacım var?

Zaten 9 hafta olmuş bir daha girmedik bile

Bi defa göğüs uçların agrı olur süt hazırlığına başlanacağı için göğüslerin sertleşir agrır dokunduğunda falan. Mesela bende ilk hamileliğim de düşük yapmadan önce göğüslerim hassaslaştı adet olayı tamamen bitmişti ve ben adetimin ilk günü ögrendim hamile olduğumu silik çizgi çıktı kanda da çıktı bi kaç gün sonra yaptığımda ciZgi netleşmişti. Ve ilk defa aserme olayına inandım yani bide uykuya çok düştüm gibi gibi değişiklikler olur

Benim göğüslerinin rengi ortası pembe etrafı güzel bir renk aldı şuan sağda beyazlıklar var

Evet tabi bu kadın vücuduna bağlı ben de olan hersey sende olmaz sende olan da bende olmaz. 1.5 yıldır evliyim. Mesela büyür göğüsler falan deniyordu hep aynı kaldı Benim ki sadece hamilelik sırasında dolgunlaşmıştı

Galiba benimde kadınlığa geçiyor bilmiyorum ama ağrı falan yok gögüsümde sadece ortası pembe görüşünüz kahverengiye dönüyor dimi ortasıda

Birde kimisinin adet dönemi boyunca agrısı devam eder. Ki keza benim öyle abartılacak bi agrı yok ama dokunulunca hissedilen bi agrı var. Birde hamilelikte göğüste süt bezeleri oluşur göğüsün kahverengi çevresin de

Bende Bende dolgunlaşma yok gerçi şuan hamile olma ihtimalimde yok sadece göğüs ucu ortası pembe etrafı koyu anneme sordum anormal değil dedi bilmiyorum anormal oluyormu hamilelikte

Bende
Bende dolgunlaşma yok gerçi şuan hamile olma ihtimalimde yok sadece göğüs ucu ortası pembe etrafı koyu anneme sordum anormal değil dedi bilmiyorum anormal oluyormu hamilelikte

Tarif ettiğin normal birşey canım. Hamilelikte böyle olmaz. Hamilelikte dediğim gibi farklı seyler oluyor göğüste bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…