- 16 Ağustos 2019
- 159
- 28
- 98
- 26
- Konu Sahibi ahnerede_vahnerede
-
Hâlâ devam ediyor durmadı sadece 4 ve 5 gunlukmüş gibi duruyor ama yarın biterim galihaO haftaya kadar kesinlikle belli ederdi. Hormonlar çoğu kadında öyle bi ay az bi ay çok bi ay ağrılı bi ay ağrısız olabiliyor ben de de öyle. İçini rahat tur sen
Miratech aldım 2 tane ve 2 wide negatif 3 gün sonra regliydim işeTabiki cikardi
Sen içini ferah tut gebeliğin yoktur.Hâlâ devam ediyor durmadı sadece 4 ve 5 gunlukmüş gibi duruyor ama yarın biterim galiha
İnşallah şuan istemiyorum karın ağrım dışında ağrılarim gitti zaten ağrılı geçti reglim hamile olanların ağrılı olmazmış ağrısıSen içini ferah tut gebeliğin yoktur.
Zaten 9 hafta olmuş bir daha girmedik bileSen içini ferah tut gebeliğin yoktur.
Yani 9 haftalik gebelik net belli ederdi kendini agrıyı sızıyı geçtim vücuddakı değişikliği anlamama ihtimali çok azdır benceZaten 9 hafta olmuş bir daha girmedik bile
Vücutta ne gibi değişik oluyorkiYani 9 haftalik gebelik net belli ederdi kendini agrıyı sızıyı geçtim vücuddakı değişikliği anlamama ihtimali çok azdır bence
Zaten 9 hafta olmuş bir daha girmedik bile
Benim göğüslerinin rengi ortası pembe etrafı güzel bir renk aldı şuan sağda beyazlıklar varBi defa göğüs uçların agrı olur süt hazırlığına başlanacağı için göğüslerin sertleşir agrır dokunduğunda falan. Mesela bende ilk hamileliğim de düşük yapmadan önce göğüslerim hassaslaştı adet olayı tamamen bitmişti ve ben adetimin ilk günü ögrendim hamile olduğumu silik çizgi çıktı kanda da çıktı bi kaç gün sonra yaptığımda ciZgi netleşmişti. Ve ilk defa aserme olayına inandım yani bide uykuya çok düştüm gibi gibi değişiklikler olur
Benim göğüslerinin rengi ortası pembe etrafı güzel bir renk aldı şuan sağda beyazlıklar var
Acı regl olduktan sonra bitti ortası pembe etrafı öyleAgrı şişkinlik acı vs gibi hisler olur hamilelikte ve rengi de koyulaşır
Ac
Acı regl olduktan sonra bitti ortası pembe etrafı öyle
Bir de göğüslerinin pembe olması etrafının birazcık koyu olması göğüslerin olgunlaşmasında olabilir bedenim hala aynı şişkinlik yada büyüme yok sadece göğüs uçlarımO normal adet öncesi bende de oluyor
Galiba benimde kadınlığa geçiyor bilmiyorum ama ağrı falan yok gögüsümde sadece ortası pembe görüşünüz kahverengiye dönüyor dimi ortasıdaAynen insan vücudu kadınlığa gectıgınde bile değişir
Galiba benimde kadınlığa geçiyor bilmiyorum ama ağrı falan yok gögüsümde sadece ortası pembe görüşünüz kahverengiye dönüyor dimi ortasıda
Bende dolgunlaşma yok gerçi şuan hamile olma ihtimalimde yok sadece göğüs ucu ortası pembe etrafı koyu anneme sordum anormal değil dedi bilmiyorum anormal oluyormu hamilelikteBirde kimisinin adet dönemi boyunca agrısı devam eder. Ki keza benim öyle abartılacak bi agrı yok ama dokunulunca hissedilen bi agrı var. Birde hamilelikte göğüste süt bezeleri oluşur göğüsün kahverengi çevresin de
Bende
Bende dolgunlaşma yok gerçi şuan hamile olma ihtimalimde yok sadece göğüs ucu ortası pembe etrafı koyu anneme sordum anormal değil dedi bilmiyorum anormal oluyormu hamilelikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?