Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek arkadaşımın doğum gününe iki ay var sorun şu ki yıldönümümüz doğum gününden iki gün önce, ben nasıl bi kutlama yapmalıyım ikinci yılımızı kutlıycaz hayırlısıyla yıldönümünün de doğum günününde kaynayıp gitmesini istemiyorum öyle birşey hazırlamalıyım ki iki özel gününde içinde olduğu bir şey olmalı yardım edin elle hazırlanabilir şeyler yapmayı çok seviyorum fakat neredeyse herşeyi yaptım iki yıl içinde özel gün olmasada hoşuma gidiyodu yapıp veriyodum hazır almayı sevmiyorum çünkü yanyanayken birşeyi beğendiğinde gidip almak daha çok hoşuma gider ne yapmalıyım yardım edin lütfennnnnnn şimdiden planı hazırlarsam yapmam daha kolay olur
ben bi keresinde üstünde resimlerimiz olan çikolatalar yaptırmıştım . Bayılmıştı herkez.
Bikeresinde bi kutu hazırlamştım içine büsürü aşk dolu ufak kağıtlar rangarenk ve en sevdiği parfmü alıp koymuştum.
Bikeresinde en sevdiği çikolataları jelibonları ıvır zıvırı kalpli bi kutaya koyup hediye paketi yapıp göndermiştim
bikeresinde fanusun içinde ikitane japon balığı almıştım biri o biri ben idim ( bakamadı öldürdü hain domdom )
bu daha uzar gider benimkiler 3 yıl dilekolay
Sen nasıl birşey istiyorsun
Bende elle hazırlanan hediyeleri daha çok seviyorum emek icerdigi için manevi değeri daha çok bence :)
Neler yaptın bilmiyorum ama ben yaptıklarımı söylemek istiyorum
Ahşap çerçeve aldım boyadım süsledim en güzel fotografimizi koydu
Ahşap boyama sevdiğim için ahşap bi kutu hazırladım minik minik hediyeler koydum (arabaları sevdiği için araba koydum, şeker seviyor diye şeker koydum , minik çalar saat koydum tüm zamanımız birlikte geçsin diye :) minik minik notlarla ve renkli kâğıtlarla tüm kutuyu doldurdum )
Arada bir mektup yazıyorum zaten
Atkı ördüm üşümesin diye :)
Klasik ama geçen doğum gününde bütün arkadaşlarıma video çektirdim iyi ki doğdun dedikleri :)
Boş tabak alıp isimlerimizi yazdım süs olarak kullanılsın diye :)
Harfli mumluklar var onlardan alıp süsledim onların olduğu bi masa hazırladım balonlara süsledim ortamı her balonun ucuna not yazdım kendi ellerimle pasta hazırladım aşk filmi hazırladım bütün gün ona dair şeyleri kameraya söyledim ve yemek yerken onu açtım :)
Romantik bi insan değilim o yüzden bunlara benzer şeyler yaptım hep
Bende elle hazırlanan hediyeleri daha çok seviyorum emek icerdigi için manevi değeri daha çok bence :)
Neler yaptın bilmiyorum ama ben yaptıklarımı söylemek istiyorum
Ahşap çerçeve aldım boyadım süsledim en güzel fotografimizi koydu
Ahşap boyama sevdiğim için ahşap bi kutu hazırladım minik minik hediyeler koydum (arabaları sevdiği için araba koydum, şeker seviyor diye şeker koydum , minik çalar saat koydum tüm zamanımız birlikte geçsin diye :) minik minik notlarla ve renkli kâğıtlarla tüm kutuyu doldurdum )
Arada bir mektup yazıyorum zaten
Atkı ördüm üşümesin diye :)
Klasik ama geçen doğum gününde bütün arkadaşlarıma video çektirdim iyi ki doğdun dedikleri :)
Boş tabak alıp isimlerimizi yazdım süs olarak kullanılsın diye :)
Harfli mumluklar var onlardan alıp süsledim onların olduğu bi masa hazırladım balonlara süsledim ortamı her balonun ucuna not yazdım kendi ellerimle pasta hazırladım aşk filmi hazırladım bütün gün ona dair şeyleri kameraya söyledim ve yemek yerken onu açtım :)
Romantik bi insan değilim o yüzden bunlara benzer şeyler yaptım hep
Ya yıldönümünüz için basit bir şey olsun istemiyorum ki daha yaratıcı ve büyül şeyler olsa aslında çok güzel olabilir de
Hazırlık yapabilecegin vi ev var mı bilmiyorum ama havanın durumuna göre güzel bi yerde piknikte hazirlayabilirsin güzel bi sepet yaparsın içine sevdiği şeylerden hazirladigin yiyecekler koyup hoş bir ortam ayarlayabilirsin
Ayrıca ses kaydı yapabilirsin ona dair içinden geçen herşeyi söylediğin
Nerde yaşadığını bilmiyorum çok hoş yerler varsa yaşadığın yerlerde orda bi organizasyon yapabilirsin. Daha önce görmediğiniz bi yere gidebilirsiniz (beraber gitmediginiz)
Canım ankarada yaşıyoruz, piknik fikri çok hoş geldi kulağıma aslında olabilir çok teşekkür ederim, başbaşa olucaz diyip bütün arkadaşlarımızı toplasam oraya birden sürprizzzz mi sapsam acaba doğum günü için, yıldönümüne yalnız kalırız