acil yardımlarınızı bekliyorummm

sunshineee_95

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2016
40
4
1
29
Kızlar Merhaba
aynı işyerinde çalıştığım bir çocuktan hoşlanıyorum onunda bana ilgisi olduğunu düşünüyordum tavırlarından ofis arkadaşımla benim haberim yokmuş gibi konuşmasını istedim . oda konuştu ama olmayacağını söylemiş . nedeninin sorduğunda mantıklı bi açıklama yapamamış . abim ve kuzenlerimle aynı işyerinde çalışıyorum ve çocuk abimin en yakıun arkadaşı neden bu olabilirmi sizce kızlar . abim biraz despot dur sizce ne yapmalıyım bana bir akıl verirmisiniz .:KK61: :KK43::KK43:

Kızlar Merhaba
aynı işyerinde çalıştığım bir çocuktan hoşlanıyorum onunda bana ilgisi olduğunu düşünüyordum tavırlarından ofis arkadaşımla benim haberim yokmuş gibi konuşmasını istedim . oda konuştu ama olmayacağını söylemiş . nedeninin sorduğunda mantıklı bi açıklama yapamamış . abim ve kuzenlerimle aynı işyerinde çalışıyorum ve çocuk abimin en yakıun arkadaşı neden bu olabilirmi sizce kızlar . abim biraz despot dur sizce ne yapmalıyım bana bir akıl verirmisiniz .:KK61: :KK43::KK43:
sevgi,aşk engel tanımaz güzelim....bekle ve gör....

Beklemede kalın, belki ağzının yoklandığını fark etti ve bunu yaptıran kişinin abiniz olduğunu düşündü.
En azından düşünceleri arasına, sizinle olma fikrini ektiniz, artık davranışlarını gözlemlemelisiniz.

Ayrıca, aynı iş yerinde gönül ilişkisi yaşamak mümkün olduğunca tavsiye edilmez. Belirtmek istedim sadece, hayırlısı olsun :)

The Calender The Calender @_angela_ bu konuşma olduktan sonra beklemeye geçtim ve bana karsı olan hareketlerini takip etmeye başladım bu konuşma yasandıktan sonra çok sık bakışlarını yakaladım ve konusmalara müdahil olmaya çalıştıgını gördüm

"İki insanı birbirlerine aşık olduklarına inandırırsan, olurlar" sevdiğim bi filmden alıntı :)
Diyorum ya fikir olarak ekmişsin düşüncelerine, sen beklemede kal o yaklaşsın, ufaktan paslaşmaya başlarsınız bu gidişle sanki. Hayırlısı :KK48:

Sence? :)
Aynı iş yerinde çalıştığın bir kişi ile herhangi bir duygusal ilişki kurman zaten doğru değil.
O yüzden sen bu işten vazgeç...

Abin varsa mekanda çocuk ister istemez kendinden uzak tutmaya calisiyordur seni.
Belliki degerlere sahip cikan biri.
Abine saygi duyuyor olmali.
Aman ya sadece bakisin zaten tanisip sevgili olunca sihri kaciyor.
En guzeli kacak dövüsmek.
Zaten seni ona baglayan sana kafa yordurmasi
Acaba seviyor mu
Acaba düsünüyor mu
Acaba gelecek mi
Vs vs

The Calender The Calender @_angela_ bu konuşma olduktan sonra beklemeye geçtim ve bana karsı olan hareketlerini takip etmeye başladım bu konuşma yasandıktan sonra çok sık bakışlarını yakaladım ve konusmalara müdahil olmaya çalıştıgını gördüm
hımmm takibe almış iyice emin olmaya çalışıyor hislerinden...sen atağa geçme derim...su akar yatağını bulur cnm ,bekle sabret!

"İki insanı birbirlerine aşık olduklarına inandırırsan, olurlar" sevdiğim bi filmden alıntı :)
Diyorum ya fikir olarak ekmişsin düşüncelerine, sen beklemede kal o yaklaşsın, ufaktan paslaşmaya başlarsınız bu gidişle sanki. Hayırlısı :KK48:
bilmiyorum nasıl davranacağımı nasıl hareket edeceğimi bilemiyorum kafam çok karışık ama hala çok seviyorumm :KK61:

Sence? :)
Aynı iş yerinde çalıştığın bir kişi ile herhangi bir duygusal ilişki kurman zaten doğru değil.
O yüzden sen bu işten vazgeç...
o üretim bölümünde ben büro bölümündeyim birbirimizi sadece serviste görüyoruz ayrıca burda aynı şekilde evlenen bi arkadaşım var ve çok mutlu

Abin varsa mekanda çocuk ister istemez kendinden uzak tutmaya calisiyordur seni.
Belliki degerlere sahip cikan biri.
Abine saygi duyuyor olmali.
Aman ya sadece bakisin zaten tanisip sevgili olunca sihri kaciyor.
En guzeli kacak dövüsmek.
Zaten seni ona baglayan sana kafa yordurmasi
Acaba seviyor mu
Acaba düsünüyor mu
Acaba gelecek mi
Vs vs
bunu bende düşünüyorum ama kafamdan atmaya çalışıyorum olmuyo sanki tekrar bağlanıyorumm

Benim çalıştığım firmada da evlenen bir çok kişi var, fakat iş hayatı ile eş hayatı birbirine karışabiliyor bazen. Ben çok tavsiye etmiyorum...
Zaten bize laf söylemek düşmez, ben fikrimi paylaştım... İster dinlersin ister kulak ardı edersin karar senin...

Bence çok sağlıklı değil.
Hele ki o kadar abinin, kuzenlerinin olduğu bir ortamda sence yürür mü bu ilişki?
Kaldı ki ortada ilişki yok henüz...

Sen bilirsin, hayat senin seçimler senin... :KK25:

Ozaman zamana yay yasadigin her anin tadini cikar kücük ve gizli dokunuslarla kendine bağla onu.
Göz kirp mesela .d

Back
X