• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil yardımm lütfen..oğlum yuvarlanıyor sürekli ,apalar gibi...

bademsekerimbenim

ölümüne bir sevda...
Kayıtlı Üye
31 Mart 2013
246
1
26
Hatay
koltuk üzerine bırakamıyorum.yere battaniye serdiğimde onunda üzerinden yuvarlanıyor ya çok uzaktaki duvara veya kalorifere çarpıyor kafasını ya da battaniye dışındaki yere.asla yalnız bırakamıyorum.park yataktada kafasını kenarlara sıkıştırıp ağlıyor. sizler nasıl önlem aldınız bu durumda.aradım bulamadım. nereye konu açsam bilemedim kusura bakmayın.

koltuk üzerine bırakamıyorum.yere battaniye serdiğimde onunda üzerinden yuvarlanıyor ya çok uzaktaki duvara veya kalorifere çarpıyor kafasını ya da battaniye dışındaki yere.asla yalnız bırakamıyorum.park yataktada kafasını kenarlara sıkıştırıp ağlıyor. sizler nasıl önlem aldınız bu durumda.aradım bulamadım. nereye konu açsam bilemedim kusura bakmayın.

bebeğiniz ne kadarlık?

parkina su sandalye minderlerine benzer yastiklar dikin kurdeleyle baglayin
besiklerin uyku setleri oluyor ya dort yani yastikli oyle bir sey yapin

$23102011681.webp boyle yastiklar ve cocuk halisi aldim dort yanina bu yastiklardan koydum
kendini cok guzel oyaliyordu mizmiz oldugu halde $030220121308.webp

bebek bu :) dünyayı keşfedesi varda şimdilik oda ile yetiniyor.. tam adını bilmiyorum ama 4 kenarı çevirili oyun halısı benzeri bir şeyler vardı belli bir süre burada tutabilirsiniz ancak bana sorarsanız bir süre sonra oda fayda etmeyecek. En son çekmelere tırmanıp masaya geçmeye çalışıyordu benim kız ki 11. ayda filandı..

yapacak birsey yok.. koltukta yada yataginizda zaten birakmayin atar kendini artik surekli miz mizlanmasida sizi birakmamak icin zaten, hangi onlemi alirsaniz alin bir kac hafta sonra onuda aşacak bir yol bulacak.. kizim 16 aylik koltuklar tv sehpasi bizim yatagimiz heryere cikiyor engelleyemiyoruz surekli pesindeyim ben hala yalniz birakamiyorum..

şuanda kıpır kıpır olması normal yaramazın .. sert keskin köşelere yastıkla kapatabilirsiniz.. oda da siz yokken yatak yada yüksek yerlerde bırakmamalısınız... 1ay içinde de yürüteç(örümcek)le yürütebilirsiniz(günde 15dkkadar)..

Back
X