Acil yardımm...

Nisanurrrrr

Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2019
39
11
8
30
Arkadaşlar 6 ay önce histeroskopi ve laparoskopi ameliyatı oldum. Rahimde perde vardı geçen sene gebeliğimde farkedildi ve 5 aylıkken bebeğimi kaybettim. Ameliyattan sonra 2 ay korunduk iyileşme süresi. Sonrasındada doktorum bebek düşünebilceğimizi söyledi. 4 ay oldu hamilelik yaşamadım. Bu ay adet dönemimden sonraki 1 hafta içinde kasıklarımda ağrı başladı. İş yapsam yorulsam böyle sanki kasığımda bişey varmış gibi ben ilk enfeksiyon dan şüphelendim ama akıntım flan her zamanki gibi normal şimdi adetime 1 hafta var bu zaman kdr ara ara oldu geçti ama tuvaletimi yapmada biraz zorlanıyorum ki bu yüzden enfeksiyon olduğunu düşünüyorum. Böyle bi durum yaşayan varmı. Malum ortalık karışık hastaneyede gidemiyorum. Bi kaç söylediğim kişide gebelikte olabilir dedi ama ben pek sanmıyorum. Yaşayan varsa lütfen paylaşabilirmi.

Lekelenme mi yaşadınız yoksa adet mi gördünüz

Acikcasi ayırt etmek zor oluyor test yapmayı bekleyebilirsiniz bol su için eğer hala ağrı devam ediyorsa gebelik olabilir
Birde enfeksiyonda genelde sarı akıntı oluyor
Gebelikte su gibi veya beyaz kesik kesik akıntı oluyor
Sizin için en hayırlısı olsun

Allah razı olsun.
Evet beyaz akıntılarım oluyo ara ara enfeksiyon olunca bnm bildiğimde sarı yada yeşil oluyomuş öyle yok şuan nasip artık teşekkürler

Allah razı olsun.
Evet beyaz akıntılarım oluyo ara ara enfeksiyon olunca bnm bildiğimde sarı yada yeşil oluyomuş öyle yok şuan nasip artık teşekkürler
Rica ederim gebelikte de kasığin alt bölgesinde hassaslik oluyor
Hayirlisi

Merhaba arkadaşlar şimdiye konuya nerden nasıl gireceğimi bilmiyorum açıkçası umarım toparlayabilirimherkes gibi bende çocuk sahibi anne olmak istiyorum polikistik over kistim var düzensiz adetlerim var yani ilaçla adet görüyorum sadece doktora gittim ve bana önce inofolic combi ve şeker ilacı verdi yaklaşık 5 aydır bu iki ilacı kullanıyorum ve klomen verdi yanında tabi Corona dan dolayı tedavimi devam ettiremedim neyse süreç biraz iyiye gidince doktoruma tekrar gittim bu kez bana iğne verdi merinonal 75 ilkinden 4 tane verdi onları kullandım kontrole gittiğimde gayet iyiydi tekrar 3 tane verdi onları da yaptım gittim ama olmadı bu kez de fazla geldiği için yani 4 den fazla yumurtam oluştu ve riskli olduğu için çatlatma iğnesi vermedi neyse gecen ay Mayıs ayında ilk defa ilaçsız adet oldum 3.gunu tekrar klomen kullandım pazar günü bitti Çarşamba bugün tekrar doktora gittim iki tane yumurta gördü biri 28 mm diğeri 22 mm ama bunların diğer aydan kalmış olma ihtimali de varmış yine de çatlatma iğnesi (ovitrelle )ve duphaston verdi çatlatma iğnesini bugün gündüz 3te yaptım duphaston u da cuma günü sabah akşam başlayacağım işte benim hikâyem bu arkadaşlar benim gibi olan var mı tedavi süreci benim gibi olup ta olumlu sonuç var mı acaba yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler şimdiden herkese

Canım bende geçen sene perde varken hamile kaldım 27haftalik aniden suyumgrldi bebek tersti sezeryan oldum ardından 6ay sonra perde ameliyatı oldum doktor sipiral taktı iki ay çıkardı 2aydir deniyoruz olmadı bizimde benimde adetime 6gun var dayanamdim kan verdim negatif çıktı ,ben ovulasyonla yumurtlama takip ediyorum bakalım bekliyorum bendede beyaz akıntı var kasık ağrısı bıçak batar gibi ara ara girip çıkıyorsa genelde hamilelik oluyo hep oluyorsa ama hamilelik istediği zaman yumurtlama günlerinde ilişki olunca da kasık ağrısı oluyor belkirti arayıp duruyorum bende ama beklemekten başka çare yok gibi inşallah bebek isteyen her kadın sağlıkla hayırla bebekleri olur bizimde olur

İnsaallah Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli nasip etsin

Bence geçmesini bekleyin geç yumurtlama olmuşsa çıkmayabiliyor. Zaten hamileyseniz öylesinizdir yoksada tekrar tekrar negatifi görüp üzmeyin kendinizi
Bende öğrenir öğrenmez ine ve ilaç başlamam lazim onu kendime sitres yaptım öğreneyim diye haklısın olmuşsa zaten belli olacak

Bende de perde vardi. Histereskopi oldum. 2 ay korunduk. Sonra 2 gunde bir iliski yaşadık. Adetim gecikti ama testler hep negatif çıkıyordu. Gecikmenin 6.günunde gittim erken gebelik testi aldım. Onda pozitif çıktı. Hemen kan vermeye gittim degerim 72ydi. Gec döllenme olmuş. Şükür sağlıcakla aldim kucagima bebegimi. Sizlere de hem umut hem faydasi olur belki diye yazayım dedim. Allah gönlünüze gore versin

Canım çok sağol gerçekten umut oluyor bende perde ameliyatından olmuyor diye endişeleniyorum olmamasından ziyade biseymi oldu diye hep bı düşünce vardı aklımda sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…