• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardımm :((

Matruska

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
1.027
95
318
İstanbul
Arkadaşlar belki çok basit bir şey ama benim bir sıkıntım var.Gardolabım iğrenç kokuyor !! ve bu koku çamaşırlarımada geçiyor.Mobilya kokusu gibi birşey.Hatırlıyorumda annemın çekmeceleri aylarca havalandırmasa bile kokmazdı.Çekmeceleri hep havalandırırım,kıyafetlerı yıkar balkona sererim tam kurumadan toplamam.Dolabın kapısı hep açıktır.Ama özellıkle çekmecelerin içi berbat ! Misafire kıyafet vermeye utanır oldum :(( bir çaresi varmı kızlar??:14::14::14::14::14::14::14::14::43::43::43:

bilmiyorum ama aklıma şey geldi..lavanta al keselerde satılıyorsa yoksa açık lavanta ol onları keseye koy çekmecelerıne koy bence güzelleşir kokusu..

ya da sprey kokular oluyor giysiler mobilyalar için pek birşeye yaramıyr ama deneyebilirsin

Ne kadar oldu alalı?

Kendi kokusu çıkmamıştır belki.

Açık bırakıp birsüre sık silseniz faydası olur diye düşünüyorum.

canım dolabın sunta mı mdf mi??

suntaysa koku yapar nemden rutubetten şişmiş olabilir diye düşünüyorum ben. onu temizlemen için çöpe atman lazım

naftalin koy canım işe yarıyor benim de öyleydi ama geçti kokusu tamamen ayrıca hiç havalandırmıyorum bende....önceleri öyle mobilya kokusu da değildi benimki garip birşeydi neyseki geçti...bir de paketler halinde lavanta da işe yarıyor onu da bazanın altına koymuştum:)

Ne kadar oldu alalı?

Kendi kokusu çıkmamıştır belki.

Açık bırakıp birsüre sık silseniz faydası olur diye düşünüyorum.

2 sene olacak :( devamlı açık nerdeyse,sık sıkda silerim :/

canım dolabın sunta mı mdf mi??

suntaysa koku yapar nemden rutubetten şişmiş olabilir diye düşünüyorum ben. onu temizlemen için çöpe atman lazım

sunta değil,evde rutubette yok,dolabın arkasıda bayaa açık hava alsın diye.anlamadımki :(

naftalin koy canım işe yarıyor benim de öyleydi ama geçti kokusu tamamen ayrıca hiç havalandırmıyorum bende....önceleri öyle mobilya kokusu da değildi benimki garip birşeydi neyseki geçti...bir de paketler halinde lavanta da işe yarıyor onu da bazanın altına koymuştum:)

naftalın çok kötü kokuyor yaa şu tuvaletlere konandan değil mi?lavantayı deneyeceğim teşekkrler.

kokulu sabun lavanta vs koyabilirsin ...

kokulu sabun var suan içinde,kokulu mum bile koydum.ama sabunla mum bile o iğrenç kokuyu almış şaka gibi :)

dolapların içine koku satılıyo canım marketlerde fln bulunuo bizdede öyle bir sorun vardı annemle şans eseri aldık koku kalmadı gibi kullan faydasını görürsün umarım

sadece dolap koksa sorun yok yine ama kıyafetlerede geçiyor.o dediğiniz lavanta veya dolap kokularından alsam çamaşırlara koku geçmesını engellermi?

söylediğim dolap kokularını çamaşırların içinede koyabiliosun lavanta v.s gibi kokuları var yasakmı bilmiorum yasaksa kaldrırlar umarım carrefoursadan aldık gidip sorarsan bulursun diye düşünüorm denemiş olursun en azından

Back
X