• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardımm

Esranamli90

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
58
0
16
İstanbul
Herkese merhaba.Elbise altına giymek için korse alacağım.elbisem diz hizasında. Alt kısmı dar değil biraz bol duruyor.korse elbise tipi korselerden mi alayım yoksa altı şort şeklinde olanlardan mı? elbise şeklinde olanlar bacaklarımı yapıştırcağı için hareketimi zorlaştırır mı bir de toplanır mı ?

Canim etek alttina ben nbb markanin mideden baslayan sort seklindeki korselerinden giyiyorum uclarida silikonlu oldugu icin ne ustten nede bacaklardan kayma yapmiyor.tavsiye edeeerim

acil deyince dedim deneme kabininde mahsur kaldı :))

şort şeklinde olanlardan al. her zaman kullanırsın :34:

Herkese merhaba.Elbise altına giymek için korse alacağım.elbisem diz hizasında. Alt kısmı dar değil biraz bol duruyor.korse elbise tipi korselerden mi alayım yoksa altı şort şeklinde olanlardan mı? elbise şeklinde olanlar bacaklarımı yapıştırcağı için hareketimi zorlaştırır mı bir de toplanır mı ?

şortlu modelleri tercih etmelisin
ancak dar elbise ile kesinlikle giyme
çünki bacak bitiminde mutlaka bir boğum cizgisi belli ediyor

elbisenin kolları çok açık değilse şort tipi korselerden al. ben pentiden almıştım şort tipi gögüs altına kadar aynı sütyen gibi askısı var kayma yapmasın diye. fiyatıda çok makul.:6:

Bende şort tipi korselerden kullanıyorum.Bikere M&S'da satılan askılı elbise şeklindeki korseleri denedim hiçbir far olmadı,hatta daha kötü durdu ve de dünyanın parası.En güzeli şort olanlar.

uzun yıllardan beri ben böyle korse giyiyorum önemli günlerde.
çok rahat ve zayıf,incecik gösteriyor.

9XAqL8.jpg

Back
X