Acil yardimmm

Ay siz baya baya bakire sayılırsınız.
Bu boşanma sebebi diye biliyorum ben.
Gerçekten yazık size ya.
Bir de sevgi içinde temas da barındırır. Seviyorum diyorsunuz da sarılıp öpmeden, sokulmadan nasıl aşk devam eder?
Hepsini geçtim cinsel anlamda kendinize de haksızlıl ediyorsunuz.
Bu yaşlar bir daha gelmeyecek yazık etmeyin gençliğinize.
Çok güzel yazıyorsunuz ama konu sahibinin bunları anlayacak durumda değil şuan, onu gördüm mesajlarında.

Merhabalar..size artık dayanamayacagim sorunlarımız dan bahsetmek istiyorum yardımınıza düşüncelerinize ihtiyacım var..yedi senelik evliyim bir çocuğum var eşimin gözünde hiçbir değerim yok çok bakımlı bir kadınım üstelik.. yaklaşık beş senedir eşimle karı koca ilişkimiz yok ayrı yatağı var gece boyu oyun oynuyor bilgisayarda ama aldatma gibi bir durum yakalamadim hic..çocuğa bakmak dışında evde benimle hiç vakit geçirmez annesi ne derse onu yapar kayınvalidem huysuz bir kadın ve eşimle büyük bir kavga ettik annesinin lafıyla beni sildi ki zaten yıllardır aynı evde bir yabancı gibiydik.. uzuluyirum çok ağladım bana ilgi göstermesi konusunda çok uyardım hep beni tiye aldı sabrettim çünkü bunları hakedecek birşey yapmadım inanın disardan bakan bir daha bakar bana...istedim ki eşim bana düşkün olsun inadına ters tepti ne arar ne sorar hastalanirim beni iş yerine almaya bile gelmez bende sinirlerime hakim olamayıp son iki senedir çok laf söyledim iyicesoguduk ne yapmam lazım şu an ayrıyız zaten cocuguma uzuliyirum
Şu kötü ana ağızlı adamlara sinir oluyorm. Ananıza bu kadar düşkünseniz başkasının kızının günahına niye giriyorsunuz. Canm ben de senın gibiyim benm ki havalara girmiyim diye öyle davranıyor benım konumum iyidir ama herkese çok basit bir işim varmış gibi. Anlatır ailesi beni suçlar atar tutar asla eşim öyle değil siz ne diyorsunuz demez şimdi inşallah bu ay sonunda boşanıyoruz salla yol ver anaları çeksin

İnşallah eşiniz açar davayı siz kafayla ömrünüzü heba edeceksiniz severek evlendim diye belli.
Yaa neden böyle yazdınız 🙄
Gerçekten yazık size ya.
Bir de sevgi içinde temas da barındırır. Seviyorum diyorsunuz da sarılıp öpmeden, sokulmadan nasıl aşk devam eder?
Cokkk

Ay okurken içim şişti resmen. Nasıl neden bu hayatı çekiyorsunuz. Adamın kusuru var ve bunu kabullenmemek için sizi ezdikçe ezmiş, ailesi de biliyor bu kusuru ee siz de anlatmışsınız millete iyice kinlenmiş ailesi size karşı, kendi oğullarının kusurunu kabul ederler mi hayır bir de açığa çıkardınız diye hiç istemiyorlar sizi. Çok güzel bir mesleğiniz var,kendinize çocuğunuza zaman ayırabileceğiniz bir hayat kurun. O hayatına devam edecek diyorsunuz da bu haliyle onu kim ister ki?? Kimse sizin gibi çekmez. Asıl siz çok daha güzel bir hayat kurarsınız. Hemen psikolojik destek alın, kendi başınıza bu durumdan kurtulmanız zor. Önünüzde uzun bir ömür var sevilmediğiniz,hor görüldüğünüz bir hayatı layık görmeyin kendinize.

Çok güzel yazıyorsunuz ama konu sahibinin bunları anlayacak durumda değil şuan, onu gördüm mesajlarında.
Canım tabiki anlıyorum yazılan herşeyi bende üniversite mezunu eczaciyim yıllardır bellibir kariyerim var belki çevrem var boşandim demek bir imza evet bende sonumun bu olacağını gayet iyi biliyorum ama silemiyirum onca seneyi bu kolay olmiyir başka bir kadın için kolay olabikir ama benim için zor cokk ayrintili düşünen bir insanım mizaç diyelim..eşimin çocuğum olmayacak diye ağladığı o ilk seneler geliyor aklıma evet eşim sevgisiz bir insan ama oda içinde nler yaşıyor bilmiyirum şu an iki aydır ayrıyız görüşmüyoruz zaten ..yuva yıkmak cokk kolay canlar inanın sizin yazdiklariniz o kadar değerli benim için tek tek okiyirum bunu için ayrıca hepinize çok teşekkürler .. umarım doğru yolu buluruz sonuç iyi yada kotu ☹️

Bence evlilik ilişkiniz bitmiş. Neden halen sürdürüyorsunuz?
Boşansanız daha mutlu olursunuz emin olun. Şuanki hayatınız size yük olmaktan başka bir şey değil.

Ay okurken içim şişti resmen. Nasıl neden bu hayatı çekiyorsunuz. Adamın kusuru var ve bunu kabullenmemek için sizi ezdikçe ezmiş, ailesi de biliyor bu kusuru ee siz de anlatmışsınız millete iyice kinlenmiş ailesi size karşı, kendi oğullarının kusurunu kabul ederler mi hayır bir de açığa çıkardınız diye hiç istemiyorlar sizi. Çok güzel bir mesleğiniz var,kendinize çocuğunuza zaman ayırabileceğiniz bir hayat kurun. O hayatına devam edecek diyorsunuz da bu haliyle onu kim ister ki?? Kimse sizin gibi çekmez. Asıl siz çok daha güzel bir hayat kurarsınız. Hemen psikolojik destek alın, kendi başınıza bu durumdan kurtulmanız zor. Önünüzde uzun bir ömür var sevilmediğiniz,hor görüldüğünüz bir hayatı layık görmeyin kendinize.
O kadar net ve güzel bir anlatimdiki yaşadıklarımı tamamen özetleyen evet bende hep bunu diyorum kimse dayanmaz ezmek ne ki üzerime bastılar aynen dediğiniz gibi kinleri dağ oldu taştı...oslelikle kayinvakidemin söylemleri tamamen kin ve nefret ben diyorum ogkuma senden ayrı yatmasını diyor ya ne çok zoruma gitti...ancak hala ve hala ooo elimizi sallasak ellisi modundalar garip

Canım tabiki anlıyorum yazılan herşeyi bende üniversite mezunu eczaciyim yıllardır bellibir kariyerim var belki çevrem var boşandim demek bir imza evet bende sonumun bu olacağını gayet iyi biliyorum ama silemiyirum onca seneyi bu kolay olmiyir başka bir kadın için kolay olabikir ama benim için zor cokk ayrintili düşünen bir insanım mizaç diyelim..eşimin çocuğum olmayacak diye ağladığı o ilk seneler geliyor aklıma evet eşim sevgisiz bir insan ama oda içinde nler yaşıyor bilmiyirum şu an iki aydır ayrıyız görüşmüyoruz zaten ..yuva yıkmak cokk kolay canlar inanın sizin yazdiklariniz o kadar değerli benim için tek tek okiyirum bunu için ayrıca hepinize çok teşekkürler .. umarım doğru yolu buluruz sonuç iyi yada kotu ☹
Okuduğunuzu elbette anlıyorsunuzdur yanlış anlamayın ama ne yazarsak yazalım bir adım ötesine geçirmiyor bunlar sizi.

Hala eşinizi düşünüyorsunuz mesela ama o sizi insan yerine bile koymuyor. Zihninizde geçmişle ilgili şeyleri canlandırıp kendinizi oyalıyorsunuz.

Daha önce de yazdim size, bir uzmandan yardım almalısınız. Gerçekten sağlıklı düşünemiyorsunuz

Canım tabiki anlıyorum yazılan herşeyi bende üniversite mezunu eczaciyim yıllardır bellibir kariyerim var belki çevrem var boşandim demek bir imza evet bende sonumun bu olacağını gayet iyi biliyorum ama silemiyirum onca seneyi bu kolay olmiyir başka bir kadın için kolay olabikir ama benim için zor cokk ayrintili düşünen bir insanım mizaç diyelim..eşimin çocuğum olmayacak diye ağladığı o ilk seneler geliyor aklıma evet eşim sevgisiz bir insan ama oda içinde nler yaşıyor bilmiyirum şu an iki aydır ayrıyız görüşmüyoruz zaten ..yuva yıkmak cokk kolay canlar inanın sizin yazdiklariniz o kadar değerli benim için tek tek okiyirum bunu için ayrıca hepinize çok teşekkürler .. umarım doğru yolu buluruz sonuç iyi yada kotu ☹
Sizinki bir yuva değil yalnız. Siz o evdeki hizmetçisiniz. Çocuğa bak, ev işlerini yap, adamın ve ailesinin hakaretlerini Çek. Ev arkadaşlığı bile değil yaşadığınız. Arkadaşlar denilenleri anlamıyor derken eğitimi durumunuzdan değil şu an içinde bulunduğunuz psikolojiden bahsediyor ki çok haklılar. Yazık edeceksiniz kendinize umarım eşiniz kararlı durur da ikinizi de kurtarır sizi ve oğlunuzu

Okuduğunuzu elbette anlıyorsunuzdur yanlış anlamayın ama ne yazarsak yazalım bir adım ötesine geçirmiyor bunlar sizi.

Hala eşinizi düşünüyorsunuz mesela ama o sizi insan yerine bile koymuyor. Zihninizde geçmişle ilgili şeyleri canlandırıp kendinizi oyalıyorsunuz.

Daha önce de yazdim size, bir uzmandan yardım almalısınız. Gerçekten sağlıklı düşünemiyorsunuz
Haklısın canım ben bu kadar ezildigim halde herseyi silmeye hazırken eşimin hem suçlu hem güçlü olması bazen cokkkkkk sinirleniyorum bunu hiç bir kadın haketmez !

Sizinki bir yuva değil yalnız. Siz o evdeki hizmetçisiniz. Çocuğa bak, ev işlerini yap, adamın ve ailesinin hakaretlerini Çek. Ev arkadaşlığı bile değil yaşadığınız. Arkadaşlar denilenleri anlamıyor derken eğitimi durumunuzdan değil şu an içinde bulunduğunuz psikolojiden bahsediyor ki çok haklılar. Yazık edeceksiniz kendinize umarım eşiniz kararlı durur da ikinizi de kurtarır sizi ve oğlunuzu
Teşekkürler canım hep acabalarla gittim geldim dedimki sende fazla abarttin çok fazla soylendim kendim mi kocamı kendim uzaklastirdim diye içim içimi yiyorken buluyorum hep kendimi..ama ne olursa olsun bir erkek asla senelerce bu şekilde durmaz degilmi..yapamıyorsun bari sevgini kat ve kat artir ki benimde mitku et..heo dedim sen beni mutlu edemedin cinsel anlamda yada normal sevgi anlamindada hiccc üstüne bile alınmadı aalinda buraya konu açarken benim gibi olan varmı diyede çok merak ettim hatta bir arkadaşım özelden yazdı bana onada çok teşekkür ederim yalnız olmadığımı anladım çok şükür bir dayanagim var mesleğim var altın bileziğim var..diyecek çokta birşey yok inanin birçok kişi beni bekar saniyir alımlı bir kadınım ama kocam için koskoca bir sıfırım buldu benim gibi kibar naif bir kız benim onu aldatmayacagima o kadar emin ki evet yapmam asla yapmam ..ama keske biraz da o bunu anladigi gibi bağlı kalabilseydi sevgimize birbirimize

Teşekkürler canım hep acabalarla gittim geldim dedimki sende fazla abarttin çok fazla soylendim kendim mi kocamı kendim uzaklastirdim diye içim içimi yiyorken buluyorum hep kendimi..ama ne olursa olsun bir erkek asla senelerce bu şekilde durmaz degilmi..yapamıyorsun bari sevgini kat ve kat artir ki benimde mitku et..heo dedim sen beni mutlu edemedin cinsel anlamda yada normal sevgi anlamindada hiccc üstüne bile alınmadı aalinda buraya konu açarken benim gibi olan varmı diyede çok merak ettim hatta bir arkadaşım özelden yazdı bana onada çok teşekkür ederim yalnız olmadığımı anladım çok şükür bir dayanagim var mesleğim var altın bileziğim var..diyecek çokta birşey yok inanin birçok kişi beni bekar saniyir alımlı bir kadınım ama kocam için koskoca bir sıfırım buldu benim gibi kibar naif bir kız benim onu aldatmayacagima o kadar emin ki evet yapmam asla yapmam ..ama keske biraz da o bunu anladigi gibi bağlı kalabilseydi sevgimize birbirimize
Fazla fedakarlık hep bu sonuçları doğuruyor. Kimse de o benim için nelere katlandı demiyor, görev oluyor o fedakarlıklar. Sevdiğine dokunmadan, sarılmadan 4 yıl geçer mi geçmez . Siz ne yapsanız olduramazdınız zaten o eksiğini kapatma yöntemi olarak sizi sindirmeyi seçmiş. Kendinizi suçlamayın bu sizle alakalı değil onunla alakalı. Sizin hatanız sevdiğiniz için ezilip susup pusmak olmuş. O da üzerinize gelip iyice arsızlaşmış. Siz elinizden gelenden fazlasını yapmışsınız zaten. Boşanıp mutluluğu yakalayan onlarca insan var, dışarda güzel bir hayat var ve zaman akıp geçiyor. Hayatınıza sahip çıkın, yıllar geçip iş işten geçmesin

Gerçekten yazık size ya.
Kessinlikle katılıyorum

Back
X