Acil yardimmm

Ben tutusacagini düşünmüyorum hiç inanın 😭 ne zaman sahip ciktiji şimdi çıkacak....resmen gidelim diye gozume bakıyor iyi ama neden tabi biliyorda benim onu birakmayacagimi..çok moralsiz stresle geçen bir dönem kendiside çaba sarfetmiyir hic
Ayrı geçen beş yılda soğumadınız mı hiç hala ağlayan emojiler kullanıyorsunuz?
Bırakın gitsin. Ne hali varsa görsün. Bu evlilik değil.
Altı yıldır evliyim, 3,5 yaşında çocuğum var. Çocuğu uyutmadan akşam ne izleyelim, balkonda çay mı içelim yoksa bir kadeh şarap mı açalım mı şifreli konuşuruz ki erken uyusun. Arada telefon kitap oyun gibi bireysel zamanlarımızda oluyor ama haftada ikiyi geçirmemeye çalışıyoruz. Haftada bazen beş bazen üç kez de cinsel ilişki yaşanır. Eminim genelde böyledir. Bizim yaşımızda en azından. 50den sonra değişiyor mu bilemem ama 30-40 yaş bandında seks devam eder.
Sizinki gibi evliliği eşim istese ben istemem. Böyle yalnızlık yaşayacağıma gerçekten yalnız yaşarım kendimi mutlu ederim. Evde enerjimi eöen bana iş çıkaran birini istemem.

Bırakmayacağınızı bildiği için tutuşmuyor işte tamam kabullendim deseniz bir ciddi olduğunuzu görse mahkeme süreci başlasa bakalım neler olacak onun açısından
Vallahi bende çoğu zaman bunu merak ettim canim acaba gercekten gitsem ne yapar diye...ancak annesi bile bitsin sana kız mı yok diyorsa sanki pekte umrunda değilim ..fazla havaya geldi ki eşim 38 yaşında hani çok toy genç de değil ama neyin peşinde anlayamadım kısaca her tatil her bayram her fırsatta tartışma.cikarip beni hayatına karistirmiyor kendisi bekar hayatı sürüyor sonrada ailesi bana sen neden oğlumla gelmiyirsun diyor goturmuyorki geleyim her fırsatta beni suçladı ne diyelim kızlar yapacak pekte birşey yok

Ayrı geçen beş yılda soğumadınız mı hiç hala ağlayan emojiler kullanıyorsunuz?
Bırakın gitsin. Ne hali varsa görsün. Bu evlilik değil.
Altı yıldır evliyim, 3,5 yaşında çocuğum var. Çocuğu uyutmadan akşam ne izleyelim, balkonda çay mı içelim yoksa bir kadeh şarap mı açalım mı şifreli konuşuruz ki erken uyusun. Arada telefon kitap oyun gibi bireysel zamanlarımızda oluyor ama haftada ikiyi geçirmemeye çalışıyoruz. Haftada bazen beş bazen üç kez de cinsel ilişki yaşanır. Eminim genelde böyledir. Bizim yaşımızda en azından. 50den sonra değişiyor mu bilemem ama 30-40 yaş bandında seks devam eder.
Sizinki gibi evliliği eşim istese ben istemem. Böyle yalnızlık yaşayacağıma gerçekten yalnız yaşarım kendimi mutlu ederim. Evde enerjimi eöen bana iş çıkaran birini istemem.
Ne kadar güzel çok şanslısınız 🙋 bende çok isterdim ama bana bu hayatı sunan bir eşim yok hiç olmadı malesef

Ne kadar güzel çok şanslısınız 🙋 bende çok isterdim ama bana bu hayatı sunan bir eşim yok hiç olmadı malesef
genceciksiniz.
Hayatınız bitmiş değil.
Yapmayın.
Ayrılırsınız yeni yola girersiniz.
Daha geçenlerde arkadaşımın ablası mis gibi evlendi yeni bir şehire taşındı. Başka bir arkadaşım da öyle evlendi oğlu yeni eşine bayılıyor hatta.
Sizin için de geç değil.

Vallahi bende çoğu zaman bunu merak ettim canim acaba gercekten gitsem ne yapar diye...ancak annesi bile bitsin sana kız mı yok diyorsa sanki pekte umrunda değilim ..fazla havaya geldi ki eşim 38 yaşında hani çok toy genç de değil ama neyin peşinde anlayamadım kısaca her tatil her bayram her fırsatta tartışma.cikarip beni hayatına karistirmiyor kendisi bekar hayatı sürüyor sonrada ailesi bana sen neden oğlumla gelmiyirsun diyor goturmuyorki geleyim her fırsatta beni suçladı ne diyelim kızlar yapacak pekte birşey yok
Yapacak bir şey var ama yapmak istemiyorsunuz denebilecek bir şey yok karar sizin

genceciksiniz.
Hayatınız bitmiş değil.
Yapmayın.
Ayrılırsınız yeni yola girersiniz.
Daha geçenlerde arkadaşımın ablası mis gibi evlendi yeni bir şehire taşındı. Başka bir arkadaşım da öyle evlendi oğlu yeni eşine bayılıyor hatta.
Sizin için de geç değil.
Çocuğuma kendi babası ilgi gostermezken başkası nasıl gösterecek ki..aklım çok karışık kendi hayatımı boşa geçirdim yanlış kararlar çok farklı hayatım olabilirdi istediğim sadece biraz sevgi ve ilgiydi ☹️ çok tesekkur ederim yorumlarinizla aslında yanlış olanın ben olmadığımi anlıyorum sürekli evliliği yanlış anlamissin sen diyen bir kocadan sonra 😠

Çocuğuma kendi babası ilgi gostermezken başkası nasıl gösterecek ki..aklım çok karışık kendi hayatımı boşa geçirdim yanlış kararlar çok farklı hayatım olabilirdi istediğim sadece biraz sevgi ve ilgiydi ☹ çok tesekkur ederim yorumlarinizla aslında yanlış olanın ben olmadığımi anlıyorum sürekli evliliği yanlış anlamissin sen diyen bir kocadan sonra 😠
Çocuğunuzu siz seveceksiniz. Boşansanız da babası sevecek. Eğer olur da evlenirseniz kendiniz için evlenirsiniz çocuğunuz için değil.
Benim ablam da boşandı. Çocuğu 6 yaşındaydı. Hiç sorun çıkmadı. Babası yılın büyük kısmında başka bir ülkede. Senede iki kere gelir görüşürler. Kalanında görüntülü arama yaparlar. Çok mutlu bir çocuk. Babasıyla ilişkisine biz karışmıyoruz kendileri bir düzen kurdular. Annesiyle de çok güzel anlaşıyor. Ablam evlenmemeyi tercih etti. Ana evlense de sorun olmazdı. Güzel bir hayat inşa ettiler ana kız. Yeğenim bazen annemde bazen bende bazsn diğer ablamda kalıyor ablam seyahate gidiyor arkadaşlarıyla bazen beraber gidiyorlar. Güzel bir düzen kurdular.
Ablam hiç pişman olmadı. Daha mutluyum diyor hatta. Mutsuz bir evlilikte yalnızlık çok daha zor der hep

Boşanmayi, dava açmayı düşünmüyor musunuz hala?

Boşanmayi, dava açmayı düşünmüyor musunuz hala?
Canım inan o kararı hic veremedim ben hep bazı şeyler düzelsin diye uğraştım hala öyleyim ama neden dersen konu soruyu arkadaşlarım da sorar hep ben eşimi cokkk severek evlendim haa evet sonradan beni hayal kırıklığı gönül kirikligina çok uğrattı hiç degismedi ama yapamıyorum işte

Canım inan o kararı hic veremedim ben hep bazı şeyler düzelsin diye uğraştım hala öyleyim ama neden dersen konu soruyu arkadaşlarım da sorar hep ben eşimi cokkk severek evlendim haa evet sonradan beni hayal kırıklığı gönül kirikligina çok uğrattı hiç degismedi ama yapamıyorum işte

İnşallah eşiniz açar davayı siz kafayla ömrünüzü heba edeceksiniz severek evlendim diye belli.

Keşke biraz da kendinizi sevseniz.

Evliliğiniz zarar görmüş o yatak ayrılırsa zaten evlilik kalmıyor eşlerin arasında soğukluk oluyor. Sizin için hayırlısı ayrılmanız.

Merhabalar..size artık dayanamayacagim sorunlarımız dan bahsetmek istiyorum yardımınıza düşüncelerinize ihtiyacım var..yedi senelik evliyim bir çocuğum var eşimin gözünde hiçbir değerim yok çok bakımlı bir kadınım üstelik.. yaklaşık beş senedir eşimle karı koca ilişkimiz yok ayrı yatağı var gece boyu oyun oynuyor bilgisayarda ama aldatma gibi bir durum yakalamadim hic..çocuğa bakmak dışında evde benimle hiç vakit geçirmez annesi ne derse onu yapar kayınvalidem huysuz bir kadın ve eşimle büyük bir kavga ettik annesinin lafıyla beni sildi ki zaten yıllardır aynı evde bir yabancı gibiydik.. uzuluyirum çok ağladım bana ilgi göstermesi konusunda çok uyardım hep beni tiye aldı sabrettim çünkü bunları hakedecek birşey yapmadım inanın disardan bakan bir daha bakar bana...istedim ki eşim bana düşkün olsun inadına ters tepti ne arar ne sorar hastalanirim beni iş yerine almaya bile gelmez bende sinirlerime hakim olamayıp son iki senedir çok laf söyledim iyicesoguduk ne yapmam lazım şu an ayrıyız zaten cocuguma uzuliyirum
Ya oturun karşılıklı konuşun olmadı aile terapisine gidin o da olmadı bir süre tam anlamıyla ayrılın ayrı yaşayın o da olmadı zaten bu şekilde bir evlilik çocuğunuzun da psikolojisini bozar

Ya oturun karşılıklı konuşun olmadı aile terapisine gidin o da olmadı bir süre tam anlamıyla ayrılın ayrı yaşayın o da olmadı zaten bu şekilde bir evlilik çocuğunuzun da psikolojisini bozar
Hep yaklaşımım bu şekilde oldu çok teşekkürler desteğiniz için..gel gorki eşim iletisme tamamen kapalı bir insan duvar resmen sürekli öyle hayatı sadece oyun bilgisayar...eşim adına da çok üzülüyorum inanın kızlar çünkü bit insan hayatını ancak bu şekilde mahveder cok dedim hekim arkadaşlarım var destek al destek alalım yok yok yok kendini kusursuz saniyir 🙄

Evliliğiniz zarar görmüş o yatak ayrılırsa zaten evlilik kalmıyor eşlerin arasında soğukluk oluyor. Sizin için hayırlısı ayrılmanız.
Yataklarimiz sadece altı yedi ay birlesikti bizim çocuğumuz tüp bebek zaten 🙄 sonrasında ben çok ısrar ettim benim hislerimi yok sayamazsin diye ama nafile o kendi kurduğu dünyada yaşamayı tercih etti ..evet biliyorum bu anlamada sağlık sorunu var ancak bana bunu düşmanca davranarak kendini tatmin etti..ben istedikçe daha da uzaklaştı daha da kinlendi iç dünyasına kapandı ama kızlar haksız miyim benimde duygularım vardı zamanı geldi bende söyledim yeter artık madem git tedavi ol diye bunlar hep bana soğukluk olarak geri döndü anlatacaginizs

Yataklarimiz sadece altı yedi ay birlesikti bizim çocuğumuz tüp bebek zaten 🙄 sonrasında ben çok ısrar ettim benim hislerimi yok sayamazsin diye ama nafile o kendi kurduğu dünyada yaşamayı tercih etti ..evet biliyorum bu anlamada sağlık sorunu var ancak bana bunu düşmanca davranarak kendini tatmin etti..ben istedikçe daha da uzaklaştı daha da kinlendi iç dünyasına kapandı ama kızlar haksız miyim benimde duygularım vardı zamanı geldi bende söyledim yeter artık madem git tedavi ol diye bunlar hep bana soğukluk olarak geri döndü anlatacaginizs
Ay siz baya baya bakire sayılırsınız.
Bu boşanma sebebi diye biliyorum ben.
Gerçekten yazık size ya.
Bir de sevgi içinde temas da barındırır. Seviyorum diyorsunuz da sarılıp öpmeden, sokulmadan nasıl aşk devam eder?
Hepsini geçtim cinsel anlamda kendinize de haksızlıl ediyorsunuz.
Bu yaşlar bir daha gelmeyecek yazık etmeyin gençliğinize.

Back
X