Acil yardımmm

candygir

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2014
37
9
286
Ankara
Transfer olduğumu unuttum gece tuvaletten odaya koştum yatağa yattım kasık ağrılarım başladı sonra geçti bu durumu yaşayan var mı . Transferin 3 günü :(

Transfer olduğumu unuttum gece tuvaletten odaya koştum yatağa yattım kasık ağrılarım başladı sonra geçti bu durumu yaşayan var mı . Transferin 3 günü :(
Nasıl koşmak tempolumu zıplayarak koşmakmı ? Bol bol uzanın evet insan unutabliyor benimde başıma geliyordu taransfer zamanımda bazen dengesiz harekette bulunuyordum unutup korkmayın inşallah bişey yoktur ama dikkatli olun bu süreçten sonra sadece dinlenin.
Ve daha önce kasık ağrılarınız yokmuydu bu olaydan sonramı başladı

Nasıl koşmak tempolumu zıplayarak koşmakmı ? Bol bol uzanın evet insan unutabliyor benimde başıma geliyordu taransfer zamanımda bazen dengesiz harekette bulunuyordum unutup korkmayın inşallah bişey yoktur ama dikkatli olun bu süreçten sonra sadece dinlenin.
Yoktu ağrı koştuktan sonra başladı koşma değil hızlı olaya hafif zıpladım :(

Yoktu ağrı koştuktan sonra başladı koşma değil hızlı olaya hafif zıpladım :(
güzelim şimdi ne olup biteceğini bilemeyiz ama karamsar veya kötüyü düşünmek de olmaz inşallah bişey olmamıştır ama bende bir kaç kere transferden sonra zıplayarak oturup kendime çekmiştim kantin sandalyesini tutmuştu bunları biz evham yapıyoruz aslında nasibi varsa inanın öyle bir tutacaktır ki korkmayın burada merdivenden düşüpte tutanı gördüm gönlünü ferah kıl dinlen bolca

Allah razı olsun desteğin için inşallah tutar :) içimi rahatlattınız . Kısmetten öte bişey yok ♥️
İnşallah tutacaktır ferah olun oluyor ben o zaman arıdan korkup ani heyecan korku yapıp burda konu açmıştım bende sizin gbiydim gerçi ben daha beterdim küçük şeyde evham yapıp konu açıyordum ama hepsini evham yaptım tuttumu tuttu ama sonrasında düşük oldu korkmayın 🥰 Allah büyüktür herkesin başına geliyor böyle durumlar

Tutacak olan ne olursa olsun tutuyor cnm. Ben 8 transfer oldum 7 sinde aşırı dikkatliydim. 8 yi aşırı gripken transfer oldum nasılsa tutmayacak diye asla dikkat etmedim su an kucağımda 2.5 aylık. İnşallah tutunur bebisin kafani böyle seylerle mesgul etme. Keyfine bak

Tutacak olan ne olursa olsun tutuyor cnm. Ben 8 transfer oldum 7 sinde aşırı dikkatliydim. 8 yi aşırı gripken transfer oldum nasılsa tutmayacak diye asla dikkat etmedim su an kucağımda 2.5 aylık. İnşallah tutunur bebisin kafani böyle seylerle mesgul etme. Keyfine bak
Yengemin 5-6 tane düşüğü oldu. Sonra anne oldu ama hamileliği sürekli yatarak geçti. İkinci çocuğuna 4 aylık hamileyken trafik kazası geçirdi ve beli kırıldı. Bebeğe ise hiçbir şey olmadı ve sağlıkla doğdu :)

Hiç hiç kötü düşünme transfer oldum üzerinden 20 dk gecti gecmedı doktor yatma artık kalk normal hayatına dön ne istiyosan yap dedi tutup tutmamanın hareket vb seyle alakası yok o oyle hemen düşücek tutmucak bısey degıl dedi ki dogru da ben trasnferden sonra ishal olmustum oyle bır kusma vardı kı kasıklarım bıldın yerınden cıkarcasına oluyodu bende senın gıbı ani hareketler yapan biriyim hala da öyledir ani hareket yaptım an kasıklarıma agrı girerdi gel gelelim tuttu nasipde varsa tutuyo yani bunlar önemsiz 😘

Yengemin 5-6 tane düşüğü oldu. Sonra anne oldu ama hamileliği sürekli yatarak geçti. İkinci çocuğuna 4 aylık hamileyken trafik kazası geçirdi ve beli kırıldı. Bebeğe ise hiçbir şey olmadı ve sağlıkla doğdu :)
Benimde ilk 5 ay kanamadan sadece yatarak geçti. Hatta bi sabah kalktığımda öyle coktu ki kanamam kesin düştü diye gitmistik doktora. Yiyecek ekmeği varmış bebisin dogdu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Hiç hiç kötü düşünme transfer oldum üzerinden 20 dk gecti gecmedı doktor yatma artık kalk normal hayatına dön ne istiyosan yap dedi tutup tutmamanın hareket vb seyle alakası yok o oyle hemen düşücek tutmucak bısey degıl dedi ki dogru da ben trasnferden sonra ishal olmustum oyle bır kusma vardı kı kasıklarım bıldın yerınden cıkarcasına oluyodu bende senın gıbı ani hareketler yapan biriyim hala da öyledir ani hareket yaptım an kasıklarıma agrı girerdi gel gelelim tuttu nasipde varsa tutuyo yani bunlar önemsiz 😘
İnsan bir anda unutuyor:( Allah isteyen kimsenin kuv
insan unutuyor bazen benimde öyle bir anıma denk geldi :( Allah razı olsun deneyimlerini paylaştığın için içim rahatlıyor. İnşallah benim kinide kucağıma aldırın bende insanlara anlatır moral veririm ♥️

benim de 3. günü unutup bazı şeyler yaptığımda hafif ağrı hissediyorum sonra dank ediyor ama korkma Allahın izniyle bir şey olmamıştır o kadarcıktan içini ferah tut emin ol stresin bu hareketlerden daha şok zararı var

İnşallah dediğiniz gibi olur :) buradakileri okuyunca rahatlıyorum . Bide şuan için gizli tutuyoruz kimse bilmiyor . Kimseyede bişey anlatamıyorum. Evde kafayı yiyorsun

İnsan bir anda unutuyor:( Allah isteyen kimsenin kuv

insan unutuyor bazen benimde öyle bir anıma denk geldi :( Allah razı olsun deneyimlerini paylaştığın için içim rahatlıyor. İnşallah benim kinide kucağıma aldırın bende insanlara anlatır moral veririm ♥️
İnşallah canım benim moral cok onemlı yuksek tut oldu olarak bak sen

Maşallah tutmuş inşallah benimde tutar ♥️

Back
X