acil yardımmm

NE ZAMAN ADET OLURUM

• 18 MART

OY: 1 33,3%
  • YA DA DAHA ERKEN

OY: 2 66,7%

• Ankete Katılan
    3

hedef 2016

Hoşgeldin hayatıma yarınım herşeyim Canım KIZIM
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2014
6.805
5.036
Merhaba,

Ben 18 ocak ta adet oldum sonra 03 şubatta

bugün ay'ın 5 i ne zaman regli olmam lazımm acil yardımmm ...

biz seninle bebek için dua topiklerinde dua ediyoduk, sen niye şimdi adet olmak istiyosun

Papatya cayi icin 3 4 gun boyunca ikiser ucer fincan sonra olursunuz

Papatya cayi icin 3 4 gun boyunca ikiser ucer fincan sonra olursunuz

teşekkür ederim.. Ben adet günümü belirlemeye çalışıyorum..

1 yıldır ay2ın 16-20 arası oluyorum ilk defa ay2ın 3 ünde tekrar oldum

İyi de sizi zaten adetleriniz düzensiz sanırım. Çünkü 18 ocaktan sonra 15 Şubat gibi olmanız gerekirken 3 şubatta tekrar adet olmussunuz. Eğer hamile degilseniz geçen ay arka arkaya adet olduğunuz için ve Şubat ayı da 28 çektiği için bu ay adetinizin gecikmesi normal.

Bu arada sanırım hamile kalmaya çalışıyorsunuz sanırım, belki de hamilesinizdir, 1 hafta daha bekleyin gelmezse gidin kanda gebeliğe baktirin.

İyi de sizi zaten adetleriniz düzensiz sanırım. Çünkü 18 ocaktan sonra 15 Şubat gibi olmanız gerekirken 3 şubatta tekrar adet olmussunuz. Eğer hamile degilseniz geçen ay arka arkaya adet olduğunuz için ve Şubat ayı da 28 çektiği için bu ay adetinizin gecikmesi normal.

Bu arada sanırım hamile kalmaya çalışıyorsunuz sanırım, belki de hamilesinizdir, 1 hafta daha bekleyin gelmezse gidin kanda gebeliğe baktirin.

adetim düzensiz değil normal de ilk defa geçen ay oldu. İlk defa olduğu için de şaşırdım kaldım..

cevap verdiğin için teşekkür ederim

Geçtiğimiz ay çok kafaya taktığın bir sıkıntın olduysa bile adet tarihine etki edebiliyor canım. Ayrıca gerek gebelik için gerekse bir hastalık nedeniyle herhangi bir ilaç/ bitkisel kür vb kullanmış mıydın son 2 aydır? Peki hamile olma ihtimalin olabilir mi bu ay? Bir de gebe kalmak için uğraşıyorsan onun stresiyle psikolojik olarak gecikmiş de olabilir.

Geçtiğimiz ay çok kafaya taktığın bir sıkıntın olduysa bile adet tarihine etki edebiliyor canım. Ayrıca gerek gebelik için gerekse bir hastalık nedeniyle herhangi bir ilaç/ bitkisel kür vb kullanmış mıydın son 2 aydır? Peki hamile olma ihtimalin olabilir mi bu ay? Bir de gebe kalmak için uğraşıyorsan onun stresiyle psikolojik olarak gecikmiş de olabilir.

yok gebe kalma stresim..Olursa olur olmazsa olmaz şu an onu takmıyorum..

bitkisel kür ve ilaç almadım ne yazık ki..

sanırım bu düzensizlik devam edecek.

yok gebe kalma stresim..Olursa olur olmazsa olmaz şu an onu takmıyorum..

bitkisel kür ve ilaç almadım ne yazık ki..

sanırım bu düzensizlik devam edecek.
Peki hormonlar dışında rahime ultrasonla falan bakıldı mı? Bence gebe olmadığından emin olana kadar herhangi bir söktürücü ilaç falan alma . ne olur ne olmaz !

X