acil yardımmm

kabus_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2016
16
0
1
37
biz erkek arkadaşımlailişkişye girdik sürtünme yoluyla ve çıplaktıy zevk suyu değimiş olabilir diyor erkek arkadaşım . ama ben polikistik overm ve doktor cocugum zor olur dedi kilomda var hastalık için doğum kontrol ilacı kullanıyordum ama düzensiz yani doğru dürüst hiç tam bitrmedim nerdeyse ve adetimde düzensizdi bi geçen ay oldum işte acaba bu şekilde zevk suyundan hamile kalınır mı lütfen bilgiiii

Surtunme yoluyla iliskiye nasil giriliyor acaba. Iliskiye girmek dediginiz sey penisin vajinaya girmesi olayidir. Hamile kalmak icin iliskiye girmek gerekir. Siz iliskiye girmemissiniz ki hamile kalasiniz.

keske cocuk yapmanin farkli bir yontemi olsada sizin gibi tecrubesiz cahil insanlar cocuklarinin katili olmasa.

Konuna gelicek olursamda burdan nasil anliyabilirizki bekle gor bakalim

vajinama değiyordu penisi yani zevk suyundan hamilekalınır diye okudum korktum biraz

Tovbe tovbe.. Evlendikten sonra ne yapacaksaniz yapin. Evlenmeden bu islere ne diye kalkisirsiniz? Dunyanin civisi cikmis

Evet sonuçta böyle de hamile kalinir. Şimdi senin adetlerin de düzensiz olduğuna göre bunu anlamak için 2 hafta sonra bir test yaptır bence

vajinama değiyordu penisi yani zevk suyundan hamilekalınır diye okudum korktum biraz

Midem bulandı.

Bi böyle konular bi de seksle ilgili bir konu açılınca her cümlesinde en az üç kez "sevişmek" kelimesini kullanarak kendi cinsel hayatının detaylarını paylaşanlardan illallah artık...

Anladık ikinizin de cinsel organı var ama onları kullanmak için de bilgi, sorumluluk, zeka lazım.

Merakınızı gidermek için de bu minvalde açılan 738492 konu var, onları okuyun.

Sürtüne sürtüne bi hal oldunuz istiyorsanız tamamen yapın işte.

Hem sürtünüyolar hemde hamile olabilirmiyim diye konu açıyorlar onu sürtünürken düşünecektin..

insan giibi yardım istedik gereksiz yorumlar yazıyorsunuz ayıp ama

Daha cinsellik hakkında bilginiz yok kalkıştığınız işlere bak ya.
Bence %80 ihtimal var bir kıvılcıma bakar bu işler.

sen ciddimisin ya
Evet ciddiyim acilen vücudumuzu tanıyalım başlıklı yazılar okumalısınız, sende sevgilin de.
Böyle işlere kalkışıp sonra vahlanmak hoş mu bak ev yapmayı bilmiyorsun mühendislik taslıyorsun mesela.

bir hata yaptım ve beni gerçek anlamda korkuttunuz yüzde seksen ihtimal cok fazla

bir hata yaptım ve beni gerçek anlamda korkuttunuz yüzde seksen ihtimal cok fazla
Yahu hayır tabiki risk yok ama hayatta herşey olabilir.
Sorumluluğunu alamayacağınız hiçbir işe kalkışmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…