bu adamın seni sevdiğine eminmisin?merhabalar yeni uyeyim sırf bu konu için üyelik oluşturdum içinden çıkamıyorum...6 senedir tanıdıgım beni seven biri var o sıralar benımde uzun bir ilişkim vardı tek taraflı yürüttüğüm onun sevgisine karsılık vermemiştim ama bagımız hiç kopmadı yıllar sonra tekrar görüştük bana çocuklarımın annesi olmanı istiyorum dedi ama ertesi gün yok oldu aramadı ben aradım acmadı sonra çok agır laflar içeren msj attım msjdan sonra pişman oldum ve hediye göndermeye karar verdim atkı ördüm onun parfümünden aldım birde kazak güzelde birkaç not birde mektup yazdım işin tuhaf yanı adama karşı duygum oldu onunla bir ömür gecirebilirim dedim aramızda 10 yas var 25 yasındayım gercekten bu defa onunla olmayı onu sevmeyi istedim herneyse kargom ulastı annesi teslim almış bugun tam 3 gün oldu ne arama var nede başka birşey insan bir tesekkür edemez miydi duygusumu bitti yada attıgım o kırıcı mesajdan dolayı mı böyle tavır takındı anlamadım ama çok üzüldüm atkıyı o kadar özenle ördümki bu konuda yardımınıza ihtiyacım var
aramadı ben aradım acmadı sonra çok agır laflar içeren msj attım msjdan sonra pişman oldum ve hediye göndermeye karar verdim atkı ördüm onun parfümünden aldım birde kazak güzelde birkaç not birde mektup yazdım
Şoka girmiştir bu nasıl dengesizlik diye. Kendini küçük düşürmüşsündurum çokmu kötü adam çok o biri en azından bir tesekkür beklerdim ne biliyim kırıldım insanlar neden böyle anlamıyorum
Fazla acillik bi durum yok acil deince bende bisi bekledim sanirim...merhabalar yeni uyeyim sırf bu konu için üyelik oluşturdum içinden çıkamıyorum...6 senedir tanıdıgım beni seven biri var o sıralar benımde uzun bir ilişkim vardı tek taraflı yürüttüğüm onun sevgisine karsılık vermemiştim ama bagımız hiç kopmadı yıllar sonra tekrar görüştük bana çocuklarımın annesi olmanı istiyorum dedi ama ertesi gün yok oldu aramadı ben aradım acmadı sonra çok agır laflar içeren msj attım msjdan sonra pişman oldum ve hediye göndermeye karar verdim atkı ördüm onun parfümünden aldım birde kazak güzelde birkaç not birde mektup yazdım işin tuhaf yanı adama karşı duygum oldu onunla bir ömür gecirebilirim dedim aramızda 10 yas var 25 yasındayım gercekten bu defa onunla olmayı onu sevmeyi istedim herneyse kargom ulastı annesi teslim almış bugun tam 3 gün oldu ne arama var nede başka birşey insan bir tesekkür edemez miydi duygusumu bitti yada attıgım o kırıcı mesajdan dolayı mı böyle tavır takındı anlamadım ama çok üzüldüm atkıyı o kadar özenle ördümki bu konuda yardımınıza ihtiyacım var
Ay saçmalama zaten atmaman gereken bütün adımları atmışsın kendini bir halt sanmış sayende.çok olgun biri ama ne yazııkı aynı sakınlık olgunluk bende yok kendimi kasıyorum yanında elimi ayagımı nereye koysam bilmiyorum biryerde yanlış hareket yapar utandırırım diye peki durum nasıl düzelir aramam doğru olmaz değil mi
bu adamın seni sevdiğine eminmisin?
hediyeler de mesaj filan da çok abartı olmuş ya.
niye yaptın bunları?
özellikle hediyeler çok abartı ve yersiz ve çok fazla.
adamın umrunda bile olmamış.
şu saatten sonra sana dönüş yapsa da kıymeti yok.
ama sen dönüş yapması derdindesin.
ee sen birden bire aşık mı oldun bu adama sahi??
ben hatayı şurada gördüm .merhabalar yeni uyeyim sırf bu konu için üyelik oluşturdum içinden çıkamıyorum...6 senedir tanıdıgım beni seven biri var o sıralar benımde uzun bir ilişkim vardı tek taraflı yürüttüğüm onun sevgisine karsılık vermemiştim ama bagımız hiç kopmadı yıllar sonra tekrar görüştük bana çocuklarımın annesi olmanı istiyorum dedi ama ertesi gün yok oldu aramadı ben aradım acmadı sonra çok agır laflar içeren msj attım msjdan sonra pişman oldum ve hediye göndermeye karar verdim atkı ördüm onun parfümünden aldım birde kazak güzelde birkaç not birde mektup yazdım işin tuhaf yanı adama karşı duygum oldu onunla bir ömür gecirebilirim dedim aramızda 10 yas var 25 yasındayım gercekten bu defa onunla olmayı onu sevmeyi istedim herneyse kargom ulastı annesi teslim almış bugun tam 3 gün oldu ne arama var nede başka birşey insan bir tesekkür edemez miydi duygusumu bitti yada attıgım o kırıcı mesajdan dolayı mı böyle tavır takındı anlamadım ama çok üzüldüm atkıyı o kadar özenle ördümki bu konuda yardımınıza ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?