acil yardımmm...

ebru1800

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2016
11
3
1
33
merhabalar yeni uyeyim sırf bu konu için üyelik oluşturdum içinden çıkamıyorum...6 senedir tanıdıgım beni seven biri var o sıralar benımde uzun bir ilişkim vardı tek taraflı yürüttüğüm onun sevgisine karsılık vermemiştim ama bagımız hiç kopmadı yıllar sonra tekrar görüştük bana çocuklarımın annesi olmanı istiyorum dedi ama ertesi gün yok oldu aramadı ben aradım acmadı sonra çok agır laflar içeren msj attım msjdan sonra pişman oldum ve hediye göndermeye karar verdim atkı ördüm onun parfümünden aldım birde kazak güzelde birkaç not birde mektup yazdım işin tuhaf yanı adama karşı duygum oldu onunla bir ömür gecirebilirim dedim aramızda 10 yas var 25 yasındayım gercekten bu defa onunla olmayı onu sevmeyi istedim herneyse kargom ulastı annesi teslim almış bugun tam 3 gün oldu ne arama var nede başka birşey insan bir tesekkür edemez miydi duygusumu bitti yada attıgım o kırıcı mesajdan dolayı mı böyle tavır takındı anlamadım ama çok üzüldüm atkıyı o kadar özenle ördümki bu konuda yardımınıza ihtiyacım var

bu adamın seni sevdiğine eminmisin?
hediyeler de mesaj filan da çok abartı olmuş ya.
niye yaptın bunları?
özellikle hediyeler çok abartı ve yersiz ve çok fazla.
adamın umrunda bile olmamış.
şu saatten sonra sana dönüş yapsa da kıymeti yok.
ama sen dönüş yapması derdindesin.
ee sen birden bire aşık mı oldun bu adama sahi??

durum çokmu kötü adam çok o biri en azından bir tesekkür beklerdim ne biliyim kırıldım insanlar neden böyle anlamıyorum

saçmalamışsın.
gereksiz yere karşındakinin egosunu tavan yapmışsın.
bulunmaz hint kumaşımı bu adam.
başta hakaret edip ardından hiç birşey olmamış gibi pohpohlaman kendini dengesiz göstermektir.
adamda haliyle ne yapacağım böyle bir dengesizle der
iyice uzaklaşır.

çok olgun biri ama ne yazııkı aynı sakınlık olgunluk bende yok kendimi kasıyorum yanında elimi ayagımı nereye koysam bilmiyorum biryerde yanlış hareket yapar utandırırım diye peki durum nasıl düzelir aramam doğru olmaz değil mi

kaçan kovalanır ya, o yüzden sizin için de pek bir kıymete binmiş adam.
Geri durun biraz, ağır olun yahu.

Fazla acillik bi durum yok acil deince bende bisi bekledim sanirim...
Onu gecelim bu senj sevmio sevmis olsa daha ilk aramanda acar kaybolmaz
Bide nie hediye yolluonki bi bekle adamin poposunu havaya kaldirmissin sanirim

Ay saçmalama zaten atmaman gereken bütün adımları atmışsın kendini bir halt sanmış sayende.
Daha neyine uğraşacaksın gururun yok mu?

insan kendini kullanılmış hissediyor o anlık sinirle yazveriyor agzına geleni görüştüğümüz günden beri aramayınca kendimi salak gibi hissettim yazdım ama galiba hediye göndererek batırdım dahada

Adam ortadan kayboluyor,sen atkı örüyorsun,üstüne parfüm sıkmalar falan olmamışegosunu tatmin etmişsin.

Adam evleneceğiz diye seni kandırıp kafana çorap örmüş sen de ona kazak atkı örmüşsün. İyi de anlaşırmışsınız gibi geldi bana.

Son düzenleme:

ben sevdiğim kişi tarafından hiç sevgi görmedim gercek ilgi sahiplenme duygusu falan bu adamda görünce birde yıllardır sanırım bundan etkilendim aslında sıgınacak liman gibi gördüm sevip sevmediği konusunda sunu söyleyebilirim ilgisini sefkatini hissettim ama ben ozamanlar karsılık vermedım uzerıne onu defalarca kırdım dahaacık konusayım faydalanmayı düşünmedi hiç o anlamda hiç bir hareketi sözü olmadı peki seviyorum derken neden bu kaçış

ben hatayı şurada gördüm .
hem ağır laflar içeren mesaj atıp hem de atkı örüp kazar vs . parfümleyip yollananız . çok çelişkili davranışlar.
ne yapmasını beklerdiniz ki . açıp teşekkür mü etsin

siz o ağır lafları neye istinaden yazdınız.
ne yaptı size bu kişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…