acil yardımmm...

Zamanında sen onu kabul etmemişsin şimdide o intikam gibi olmuş ama hakaret içeren mesaj atmanız doğru olmamış yani birisi banada atsa o tür mesaj bir daha konuşmam her yerden engellerim.

onu da ona soracaksın galiba . bize değil . neden bu kaçış??

başkası adına utanmak bu olsa gerek.

keşke o kadar hediyeyi göndermeseydin,
en azından şimdi olgun davran ve seni istemiyorsa zorlama bir günde değişmez insan.
bir gün önce çocuklarımın anası ol diyor bir gün sonra arama sorma yok belkide sizi kandırıyor olabilir veya siz onu istemediğiniz zamanlar sizi daha cezbedici görüyordu ve oyüzden peşinizi bırakmıyordu.

düşünki senelerdir peşine baskasını sevdiğini bilmesine ragmen ilgisi alakası hiç bitmemiş her yardımına koşmuş sonra insanların [eski nişanlımın ] gercek yuzunu görünce hakedene neden caba göstermedim diye düşünüp adım attın aksam yemegi yediniz konusmalar güzel onu tanımak sevmek ıstediğinizi söylediniz oda karsılık verdi ama ertesi gün ne aradı ne sordu aradın acmadı hemde defalarca ozaman dalga mı geciyor benimle hani yıllardır seviyorum deyip dolastın durdun etrafımda demez misin büyüsümü kactı ki birseylerin elde ettikten istediğini duyduktan sonra vazgectin

yorumlarınız için teşekkür ederim sanırım ben hiç akıllıca davranmayı sonunu düşünerek davranmayı öğrenemeyeceğim

Cidden niye once iletisime gecip adamin nabzini olctukten sonra hareket etmediniz. Belli ki sizin bilmediginiz bir seyler var.

Bay gizemli'nin egosu tavan yapmis sayende...

yorumlarınız için teşekkür ederim sanırım ben hiç akıllıca davranmayı sonunu düşünerek davranmayı öğrenemeyeceğim
öğrenmen lazım ama.
çok saçma cidden yaptıkların.
adamın hoşuna gitmeyen bişeyler olmuş demek ki o buluşmada.
o sebeple kendini geri çekmiş.
adamı sevmediğini anlıyorum yazdıklarından.
ilgisini istiyorsun.
bir de sevgilinden ayrılmışssın yalnızssın filan.
inş.
daha fazla kendini küçük düşürmezssin ve uzak durursun bu adamdan.
kaç yaşındasın bu arada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…