Ayy inşallah çok umutlandım rabbim sana da en yakın zamanda nasip etsin innnşAllahhh1.çizgi zaten belirgin olur. Ama ikinci çizgiyi ben de gördüm canım tebrikler, adet gününde tekrar test yap sonra kan vermeye git bana da dua et
İnşallah canım sağ olAyy inşallah çok umutlandım rabbim sana da en yakın zamanda nasip etsin innnşAllahhh
İnşAllah Allah razı olsun çok teşekkür ederimİnşallah canım sağ olhayırlı olsun sağlıklı bir gebelik olur inşallah
Ben böyle öğrenmiştim erken dönemde silik çıkıyorMerhaba, adetime 3 gün var gebelik testi yaptım 1. Çizgi belirgin ama ikinci çizgi çok silik çıktı resmî yükledim yardımcı olabilir misiniz? Böyle olup da hamile olduğunu öğrenen var mı?
Siz böyle yazdıkça içim kıpır kıpır oluyor çok teşekkür ederim ne diyeceğimi bilemiyorum şu anBen böyle öğrenmiştim erken dönemde silik çıkıyor
kan verdiniz miSiz böyle yazdıkça içim kıpır kıpır oluyor çok teşekkür ederim ne diyeceğimi bilemiyorum şu an
Tebrikler canip hamilesin çok başında olduğu için silik çizgi bir kaç gün sonra tekrarladığında çok net gözükecekMerhaba, adetime 3 gün var gebelik testi yaptım 1. Çizgi belirgin ama ikinci çizgi çok silik çıktı resmî yükledim yardımcı olabilir misiniz? Böyle olup da hamile olduğunu öğrenen var mı?
İnşAllahhh inşalllahhh şimdi o birkaç günü beklemek varTebrikler canip hamilesin çok başında olduğu için silik çizgi bir kaç gün sonra tekrarladığında çok net gözükecek
Kan vermedim henüz pazartesi bir test daha yaptıktan sonra vereceğim inşAllahkan verdiniz mi
Tebrikler canım hamilesin çok başında olduğu için silik çizgi bir kaç gün sonra tekrarladığında çok net gözükecek
Aynı şekilde dün ben yaptım çok silik çıktı bu arada benim 4.cüİnşAllahhh inşalllahhh şimdi o birkaç günü beklemek var
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim bütün dualarım seninleAynı şekilde dün ben yaptım çok silik çıktı bu arada benim 4.cüHep silik çıktı testlerim bu gün hemen gittim kan verdim değerim de iyiçıktı hamileyim ben de Sen de git kan ver beklemene gerek yok sağlıkla kucağımıza alalım inşallah !!! 2 oğlum var kızım doğumuma az bir süre kala karnımda vefat etti ölü doğum yaptım şimdi tekrar hamileyim sizlerde dua edin bana
Merhaba canım tebrik ederim bnde 4 gün kala böyleydi öğrendiğimde ama boş gebelikti maalesef sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah☺ allah isteyen herkese nasip etsinMerhaba, adetime 3 gün var gebelik testi yaptım 1. Çizgi belirgin ama ikinci çizgi çok silik çıktı resmî yükledim yardımcı olabilir misiniz? Böyle olup da hamile olduğunu öğrenen var mı?
Aminnn inşAllah çok teşekkür ederimMerhaba canım tebrik ederim bnde 4 gün kala böyleydi öğrendiğimde ama boş gebelikti maalesef sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah☺ allah isteyen herkese nasip etsin
test yaptın mı tekrarKan vermedim henüz pazartesi bir test daha yaptıktan sonra vereceğim inşAllah
Evet yaptım bugün daha belirgin yarın doktora gideceğimtest yaptın mı tekrar
ÇOK SEVİNDİM CANIM HAYIRLISI OLSUNEvet yaptım bugün daha belirgin yarın doktora gideceğim
Çok teşekkür ederim hatırlayıp sorduğun içinÇOK SEVİNDİM CANIM HAYIRLISI OLSUN
Canim sonuc nenoldu ? Benimde 5 gün var mide bulantim var adet agrim vae 10 gündür bu resim bugüne ait sizce varmiMerhaba, adetime 3 gün var gebelik testi yaptım 1. Çizgi belirgin ama ikinci çizgi çok silik çıktı resmî yükledim yardımcı olabilir misiniz? Böyle olup da hamile olduğunu öğrenen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?