Acil yardımmmm

Canim sonuc nenoldu ? Benimde 5 gün var mide bulantim var adet agrim vae 10 gündür bu resim bugüne ait sizce varmi
Merhaba 4 haftalık gebeyim şu an sadece keseyi görebildim çok minik. Resimden anlayamadım fakat adete 2 gün kala tekrar test yapın bence, hayırlısı olsun

Merhaba 4 haftalık gebeyim şu an sadece keseyi görebildim çok minik. Resimden anlayamadım fakat adete 2 gün kala tekrar test yapın bence, hayırlısı olsun
Yaaa masallahhhh ne güzell darisi bizleree erken gebelikte cikarmi acaba ? Ki dayanamiyorumki

Yaaa masallahhhh ne güzell darisi bizleree erken gebelikte cikarmi acaba ? Ki dayanamiyorumki
Beklemek çok zor İnan çok iyi anlıyorum seni bana da doktor kesesi var şimdi bebeği bekleyeceğiz dedi ben de kese içinde bebişi görmek için 2 hafta daha bekleyeceğim. Bazı testler gösteriyor adete 2 gün kala gibi tekrardan yap bi bakalım

Benimde aynen böle cıkdı, hatta su an 2 gün gecikdim fakat beta hcg degerım yukselmedi, bi ümit pazartesiyı beklıorum, inşallah rabbim sag saglım kucağınıza almayı nasip eder

Benimde aynen böle cıkdı, hatta su an 2 gün gecikdim fakat beta hcg degerım yukselmedi, bi ümit pazartesiyı beklıorum, inşallah rabbim sag saglım kucağınıza almayı nasip eder
Aminnn inşallah ben de bir daha kan vermedim doktor keseyi görünce gerek duymadı ama merak ediyorum acaba beta hcg değerim kaç olmuştur

Pazartesi iki katına çıkacağına eminim hayırlısıyla inşallah güzel haberler alırsınız daha yeni diye öyle çıkmıştır canınızı sıkmayın

Merhaba, adetime 3 gün var gebelik testi yaptım 1. Çizgi belirgin ama ikinci çizgi çok silik çıktı resmî yükledim yardımcı olabilir misiniz? Böyle olup da hamile olduğunu öğrenen var mı?
Bnm boyle olmustu hamile kaldim öğrendiniz mi hamilemisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…