MerhabaCanim sonuc nenoldu ? Benimde 5 gün var mide bulantim var adet agrim vae 10 gündür bu resim bugüne ait sizce varmi
Yaaa masallahhhhMerhaba4 haftalık gebeyim şu an sadece keseyi görebildim çok minik. Resimden anlayamadım fakat adete 2 gün kala tekrar test yapın bence, hayırlısı olsun
Beklemek çok zor İnan çok iyi anlıyorum seni bana da doktor kesesi var şimdi bebeği bekleyeceğiz dedi ben de kese içinde bebişi görmek için 2 hafta daha bekleyeceğim. Bazı testler gösteriyor adete 2 gün kala gibi tekrardan yap bi bakalımYaaa masallahhhhne güzell darisi bizleree erken gebelikte cikarmi acaba ? Ki dayanamiyorumki
Aminnn inşallah ben de bir daha kan vermedim doktor keseyi görünce gerek duymadı ama merak ediyorum acaba beta hcg değerim kaç olmuşturBenimde aynen böle cıkdı, hatta su an 2 gün gecikdim fakat beta hcg degerım yukselmedi, bi ümit pazartesiyı beklıorum, inşallah rabbim sag saglım kucağınıza almayı nasip eder
Benimde aynen böle cıkdı, hatta su an 2 gün gecikdim fakat beta hcg degerım yukselmedi, bi ümit pazartesiyı beklıorum, inşallah rabbim sag saglım kucağınıza almayı nasip eder
Pazartesi iki katına çıkacağına eminim hayırlısıyla inşallah güzel haberler alırsınızBenimde aynen böle cıkdı, hatta su an 2 gün gecikdim fakat beta hcg degerım yukselmedi, bi ümit pazartesiyı beklıorum, inşallah rabbim sag saglım kucağınıza almayı nasip eder
Amiin inşallahPazartesi iki katına çıkacağına eminim hayırlısıyla inşallah güzel haberler alırsınızdaha yeni diye öyle çıkmıştır canınızı sıkmayın
Bnm boyle olmustu hamile kaldim öğrendiniz mi hamilemisinizMerhaba, adetime 3 gün var gebelik testi yaptım 1. Çizgi belirgin ama ikinci çizgi çok silik çıktı resmî yükledim yardımcı olabilir misiniz? Böyle olup da hamile olduğunu öğrenen var mı?
Evet hamileyimBnm boyle olmustu hamile kaldim öğrendiniz mi hamilemisiniz
Oy masallah Allah saglikla kucağınıza almayı nasip eder inşallahEvet hamileyim
Aminnn inşallah teşekkür ederimOy masallah Allah saglikla kucağınıza almayı nasip eder inşallah
Bende bekliyorum ama olmuyor dusuk yaptim 15 ekimde daha da olmadiAminnn inşallah teşekkür ederim
Vücudunuz daha yeni kendini toplamaya başlamıştır Allah’ın izniyle 1-2 aya kadar olur inşAllah dua edin canınızı sıkmayınBende bekliyorum ama olmuyor dusuk yaptim 15 ekimde daha da olmadi
Insallah ya klomen kullandım bende kist yapti su anVücudunuz daha yeni kendini toplamaya başlamıştır Allah’ın izniyle 1-2 aya kadar olur inşAllah dua edin canınızı sıkmayın
Bu ay sık sık idrar olustu bel ağrısı olustu kasiklarimda agri var göğüs uçlarında agri var dokunduğunda agriyor adetime 2 gun var acaba hamile olabilirmiyimInsallah ya klomen kullandım bende kist yapti su an
Allah şifa versin inşAllahInsallah ya klomen kullandım bende kist yapti su an
Amin insallahAllah şifa versin inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?