Saç Rengi ve Saç Boyama Acil yardimmmm

Woops

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2015
106
33
18
Kizlar sacimda hicbir sekilde boya yok suanda 3 haftadir da siyah istiyorum ama korktum hep neyse en son burda arkadaslarin dogal siyah icin hep 4 numarayi tavsiye ettiklerini okudum.4 numara kullanan var mi saciniz ne kadar surede kahveye donmeye basliyor 4 e boyasam ne kadwr sure siyah olarak kullanabilirim ve akmaya basladiginda cok kotu gorunuyor mu ? Saclarimin dipleri koyu kahve siyaha yakin ama uclar biraz daha acik onu da soyleyeyim.deneyimlerinizi bekliyorum lutfen cok fena taktim bu siyah saca:KK51::KK76::110:

simsiyah olmasını istiyorsan saçlarının, koleston tüp boyayı tavsiye ederim sana uzun süre de kalıcıdır
numarası 2

0.1 ile boyasan bile bikaç ay sonra saçların doğal bi siyaha dönüyor siyah ilk haftalarda saçından oldukça fazla akicaktir ama bence saclarn da ton farkı olmaz siyah her rengi gayet iyi kapatıyor bahsettiğin doğal bi kahveyse dert etme ama iyi düşün siyahtan dönüş zor:KK52:

Zaten ben kendime koyu renkten baska yakistiramiyorum donmek istemem sanirim ama insallah pisman da olmam bu 4 numara aslinda koyu kahveymis .ama siyah cikiyormus en dogal siyah duran da bu diyorlar. Hic de anlamam ki boya moya isinden desonra kendi rengimi kaybetmekten de korkuyorum yakismazsa diye acikcasi kafam cok karisik bugun kesinlestiriraem gidip hemen boyatacam valla

Umarim pişman olmazsın iyi düşün siyah ve kızıl çok tehlikeli renkler ama bahsettiğin doğal bi siyahsa kahve rengi saçı olan birine hayli hayli yakışır diye düşünüyorum

Umarim pişman olmazsın iyi düşün siyah ve kızıl çok tehlikeli renkler ama bahsettiğin doğal bi siyahsa kahve rengi saçı olan birine hayli hayli yakışır diye düşünüyorum
Coook tesekkur ederimm ilgilendigin icin ya umarmmm oyle olur

Dur canım bende platin sarışın üstüne 4 numara boyadım bende alt sarı olduğu için çabuk aktı ama seni 5 6 ay götürür

Eklentiler

• 20150625_173734.webp
    20150625_173734.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 54
Kolestonun 2nosu iyidir :) zaten kahvesin, 4 no bikaç yıkama sonra sana siyahlık vermicek ki.

Ben d3 ondan korkuyorum iste :KK43: peki 2 numaraya boyasam peruk gibi durmaz mi
Ben kumralım, hatta açık sarılı kumral benim doğal rengim. Ama 2no kullandım. Öyle perukluk bi halim olmadı hiç, aylarca kullandım hatta. Ama yine de sen bilirsin.

Cok tesekkur ediyorum canimm siyah gibi cikmamis ama sen de dogru mudur? Tam koyu kahve olmsu sanki
Canim sarinin üstüne böyle çıktı işte o zaman 3 e boya istersen bide açmak zor saçı ama koyultmak kolay bence 4 le başla olmadı 1 ay sonra daha konuyla boyarsin

Ya bi de sey dicem benim sacim koyu ya zaten cok bekletmesem mi acaba 20 25 dk mi tutsam cokk komur gibi olmasin diye

Back
X