ACİL YARDIMMMM!!!!

Franzzet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2016
10
3
1
sevgilimle dün aramızda bir tartışma geçti, okuldan yakın bi erkek arkadaşımla dün alkollü bi mekana gittik ve bunu arkadaşım yaptığı checkinde beni etiketlemesiyle öğrendi. ben sevgilime nerde olduğumu söylememiştim çünkü bir süredir pek şurdayım burdayım mesajları atmıyorduk. sınavlardan dolayıda pek birbirimize vakit ayıramamıştık. check ini gördü ve aşırı sinirlendi bana baya ağır konuştu ben hatalı olduğumun farkındayım fakat olay tamamen dalgınlığıma geldi kafam sürekli sınıfı geçecekmiyimdeydi dünde bi sınavdan çıkmıştım zaten tamamen bunu düşünüyordum çocukla mekana da çocuğun karnı aç olduğu için gittik gitmişkende ben bi bira içtim yalnızca. normalde ona bakkala bile giderken haber veririm ama dediğim gibi çok dalgındım ve inanın bile isteye böyle bişey yapmadım gece tartışırken en son çok kötü hissettiğini adam yerine konmadığını ve daha önce ben bi ihanete uğradım bu beni sarstı diyerek baya üzerime geldi sosyal ağlardan fotoğraflarımızı sildi. ne hissettiğini bilemiyorum benden konuşmamamı istiyor ve bende hiç mesaj atmıyorum ona en son konuşmak istersen yazarsın dedim. FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR NE YAPMALIYIM SİZCE AYRILIR MI?

Bakkala kadar haber verilmesi abartı geliyor fakat bana göre kızmakta çok çok haklı.Ne kadar yakın olursanız olun,karşı cinsten bir arkadaşınızla baş başa alkollü bir mekana gitmişsiniz habersiz..Bilemiyorum fakat ben olsam ben de çok tepki gösterirdim.Heleki konuşmamı istiyor, mesaj atmıyorum diyorsunuz.Bence durumu olduğu gibi açıklayıp gönlünü almaya çalışın fazla da üstüne gitmeden..

Boşver herşeye hesap vermeyin. Belkide sonunuzun olmayacağı bişey için sıkıntı yapma değmez. Ünide ne insanları tanıdım kaç yıl birlikteydiler birbirleri için ölüyorlardı. Ne oldu üni bitti aşk bitti. Yanlış bişey yapmadığını biliyorsan gönlün rahatsa kimseye kendini ıspatlamaya çalışma bak keyfine

yanlış yazmışım düzelttim az evvel konuşmamamızı istiyor çok sinirliyim konuşmasak iyi olur aramızdaki saygıyı zedelemeyelim diyor aslında konuşmaları ayrılacak gibi değil benide gerçekten çok sevdiğini gösteriyor ama bana dair herşeyi kaldırmış olması beni şüphelendiriyor

fikirlerinize ihtiyacım varr hata yapmaktan korkuyorum!

Hata yapmisiniz zaten , kimse kabul etmez erkek arkadas ile alkollu mekana gidip yemek yemeyi

Hata yapmisiniz zaten , kimse kabul etmez erkek arkadas ile alkollu mekana gidip yemek yemeyi
hatalı olduğumun farkındayım ben sadece sizlerden fikir bekliyorum çünkü o şuan çok sinirli bende şoktayım yanlış bi hamlem kötü şeylere sebep olabilir

hatalı olduğumun farkındayım ben sadece sizlerden fikir bekliyorum çünkü o şuan çok sinirli bende şoktayım yanlış bi hamlem kötü şeylere sebep olabilir
Bir kaç gün konuşmayın o zaman siniri geçsin.

Bir kaç gün konuşmayın o zaman siniri geçsin.
teşekkür ederim bende sessiz kalma fikrine uyuyorum şuan bir an önce içimdeki şu ayrılma düşüncesi gitsin istiyorum kimden tavsiye aldıysam gerçekten seviyosa ayrılmaz sevmiyosa da zaten sıcağı sıcağına ayrılırdı dediler umarım gerçekten öyledirde oda şuan kendine zaman vermek istiyordur, birde benimle olan fotoğraflarını kaldırması beni düşündürüyor

Biraz klişe ama eğer onu seviyorsan sakin bir şekilde ve tartışma çıkarmadan; onu kırmak istemediğini, yanlış bir şey yaşanmadığını, hata yaptığını ve bunun tekrar yaşanmayacağını anlat. Dönerse senindir canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…