Acil yardımmmmm 7+4 günlük gebelik kanamam varrrr

Faattoss

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2019
998
714
103
28
Sabah dizlerimin üstünde durarak banyo yaptım sonra pembe lekelenme başladı 2 saat hiç kesilmedi ama şimdi geçti korkuyorum bebeğime bişey olmuş mudur o pozisyonda banyo yaptığım için mi oldu acaba kanamam doktora gitmeli miyim

Sabah dizlerimin üstünde durarak banyo yaptım sonra pembe lekelenme başladı 2 saat hiç kesilmedi ama şimdi geçti korkuyorum bebeğime bişey olmuş mudur o pozisyonda banyo yaptığım için mi oldu acaba kanamam doktora gitmeli miyim
Kırmızı olmadigi sürece sorun yok diye biliyorum ama mutlaka doktora görünün ihmal etmeyin

Tabii ki gitmelisiniz. Hala evdesiniz ve kk ya mı soruyorsunuz. Burda gitmeyin deseler gitmeyecek misiniz gerçekten?

Stres yapmadan çünkü olabiliyor ama mutlaka doktora görünün.
Gittim doktor haftasını normalden küçük söyledi daha önce baktırmıştım da kalp atışı yok belki çok küçük olduğu içindir dedi beta HCG istedi sonucu bekliyorum dua edin bana

Gittim doktor haftasını normalden küçük söyledi daha önce baktırmıştım da kalp atışı yok belki çok küçük olduğu içindir dedi beta HCG istedi sonucu bekliyorum dua edin bana
İyi yaptın gitmekle. Güzel haberler alırsın inşallah. Bizide haberdar et 🫶🏻

7+4 dediniz kalp atışı duyulmasa da görülürdü aslında. Umarım her şey yolundadır

Ya umarım kötü birşey yoktur dua ediyorum senin için lütfen haber ver bizede çok üzüldüm şuan :(

İyi yaptın gitmekle. Güzel haberler alırsın inşallah. Bizide haberdar et 🫶🏻
Bebek normalde 7+4 ama doktor bugün 6+2 dedi beta HCG 15000 çıktı 19unda 11000 çıkmıştı doktor az artımış sıkıntı olabilir dedi vajinal ultrasonla baktı yine kalp atışı yok dedi bişey söylemek için çok erken 1 hafta bekleyeceğiz dedi lekelenme olabilir korkma bol bol dinlen dedi bilmiyorum korkuyorum inşAllah iyi olur bebeğim yapacak bişey yok dedi

Ya umarım kötü birşey yoktur dua ediyorum senin için lütfen haber ver bizede çok üzüldüm şuan :KK43:
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun Bebek normalde 7+4 ama doktor bugün 6+2 dedi beta HCG 15000 çıktı 19unda 11000 çıkmıştı doktor az artımış sıkıntı olabilir dedi vajinal ultrasonla baktı yine kalp atışı yok dedi bişey söylemek için çok erken 1 hafta bekleyeceğiz dedi lekelenme olabilir korkma bol bol dinlen dedi bilmiyorum korkuyorum inşAllah iyi olur bebeğim yapacak bişey yok dedi

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun Bebek normalde 7+4 ama doktor bugün 6+2 dedi beta HCG 15000 çıktı 19unda 11000 çıkmıştı doktor az artımış sıkıntı olabilir dedi vajinal ultrasonla baktı yine kalp atışı yok dedi bişey söylemek için çok erken 1 hafta bekleyeceğiz dedi lekelenme olabilir korkma bol bol dinlen dedi bilmiyorum korkuyorum inşAllah iyi olur bebeğim yapacak bişey yok dedi

Umarım korktuğunuz korkuya uğramazsınız dua et bol bol dinlen canım Allah hakkında hayırlısını versin

Back
X