- 15 Ocak 2023
- 2.768
- 1.078
- 63
O zaman bı sorun olmaz inşallah şimdilik önlemi almışsıniz zaten inşallah sağlıkla ilerlerProgestan kullanıyorum gece yatarken 1 tane
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman bı sorun olmaz inşallah şimdilik önlemi almışsıniz zaten inşallah sağlıkla ilerlerProgestan kullanıyorum gece yatarken 1 tane
İnşAllah ama kanama kesilmedi devam ediyor malesef korkuyorum bu yüzdenO zaman bı sorun olmaz inşallah şimdilik önlemi almışsıniz zaten inşallah sağlıkla ilerler
Başka bi doktora da mı gitseniz acabaİnşAllah ama kanama kesilmedi devam ediyor malesef korkuyorum bu yüzden
Bugün özel hastaneye gidicem işte bakalım inşAllah güzel şeyler olurBaşka bi doktora da mı gitseniz acaba
Kanama alanı olduğunu söylediler kese dışındaymış bu iyi bişey dediBelki kanama alanı vardır bazı gebliklerde kanama alanı de
İnşallah bı şey olmaz kese disindaymis zaten doktora gidince bize de haber etKanama alanı olduğunu söylediler kese dışındaymış bu iyi bişey dedi
Ederim tabiki inşAllah bana dua et hamilelerin duası kabul olurİnşallah bı şey olmaz kese disindaymis zaten doktora gidince bize de haber et
Maalesef ben hamile değilim doktor cuma günü dis gebelik dedi iğneyle hamileliği sonlandıracak yarın yine de dua ederim tabi kiEderim tabiki inşAllah bana dua et hamilelerin duası kabul olur![]()
Ya çok üzüldüm çok geçmiş olsun Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşAllah yineMaalesef ben hamile değilim doktor cuma günü dis gebelik dedi iğneyle hamileliği sonlandıracak yarın yine de dua ederim tabi ki![]()
İnşallahYa çok üzüldüm çok geçmiş olsun Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşAllah yine
Doktor beklemem gerektiğini kesemin küçük olduğunu söyledi geç döllenme olabilir dedi cuma günü tekrar bakıp karar verecek ona göreİnşallah
Kanamanin sebebi belli değil miDoktor beklemem gerektiğini kesemin küçük olduğunu söyledi geç döllenme olabilir dedi cuma günü tekrar bakıp karar verecek ona göre
Kanamanin sebebi belli değil mi
Hayırlısı olsun inşallah cihazlarda bı sorun vardırHayır progestan devam et dedi ama bu haftayı daha küçük söyledi ben anlamadım ya kese küçülüyor düşük yapıyorum yada devletteki cihazlar bozuk
İnşAllah bilmiyorum doktor cuma günü bakmadan bişey diyemem dedi ama bence cumaya kalmayacak düşecek benim pek umudum kalmadıHayırlısı olsun inşallah cihazlarda bı sorun vardır
Kötüyü çağırma inşallah bı şey olmazİnşAllah bilmiyorum doktor cuma günü bakmadan bişey diyemem dedi ama bence cumaya kalmayacak düşecek benim pek umudum kalmadı
Bilmiyorum inşAllahKötüyü çağırma inşallah bı şey olmaz
Tekrar kontrole gittiginde bana da heber etBilmiyorum inşAllah
Tamam canım inşAllah güzel haberler veriirmTekrar kontrole gittiginde bana da heber et