• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardimmmmm :-(

NeOlurBiSabah

dünyada bensiz bırakmam seniii.... :-D
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
2.395
1.339
448
Kuzlar zebra perdem camur olduuu:-( ya perdeci nemli bezle silebilirsin demisti. Bezi sürdüm resmen camur gibi oldu nabcam nasil cikarcam bi yardim edinnnnnn

askılarından çıkarıp banyoda yada balkonda araba fırçası ile güzelce yıka hiç bir şey olmaz sonra ser kurut ....tekrar as sorun olmaz...

Ee ama yuvarlak kismindan cikior ama tepede yapisk yeri var.. off ya yüzüme gözüme bulastirdim

Bizim perdelerimiz de zebra. Perde yaptırdığımız adam bize kirlendiğinde yerinden oynatmamamızı, asprin( leke cıkarıcı) sıkıp biraz bekletip sonra su ile durulamamızı söylemişti. Altına leğen koyup süzülmesini bekleyecekmişiz öyle geçermiş. Yeni yaptırdık daha hiç denemedik belki deneyen arkadaşlar vardır, size de fikir olur.

Son düzenleme:
çıkarması çok kolaydır aslında.Biraz uğraşsanız mekanizmasını çözersiniz.Çıkarıp balkonda yıkayın,tertemiz olur

Yaa yuvarlak kismi cikardim ama yukarda asılı kaldi o nasil cikcak ki acaba?
y5e7ama3.jpg
tunarusy.jpg

Bende yikamayi düşünüyorum o ustte vidalari varya komple mekanizamayla sokulcek galiba bi denemek lazim

Back
X