Acil yardm 35 haftalık bebeğim zarar görmüş olabilir mi

DudununAnnesi

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2017
28
700
8
29
Iyi gunler hanimlar yaklasik 35 haftalik hamileyim geçen hafta hafif sızıntı seklinde lekenme gördüm doktora gttim. Serum verdi 3 tane. 3. Serumu bitirdikten snra aniden yüksek bi ates ve titreme geldi bana nasl hastaneye gttigimi bile hatrlamiyorm. Hastanede nts ye baktilar kan aldilar acilmaya baktilar bsey görünmüyor dediler serum takip ateşimi düşürüp gnderdiler. Ama atesim 39 un ustundeydi hastaneye giderken havale gecirmis bile olabilirim. Acaba bebegim zarar görmüş olabilir mi cok korkuyorum bsy olmuştur die nette arastrdim son haftalardaki yuksek ateş otizme sebep olabilir diyo var mi byle bsey yasayan acaba.. :(

39 aşırı yüksek bir ateş değil. Plasenta bebeği kötü durumlardan korumak için var. İçini ferah tut.

Canım benim yakınım var aynı sizin gibi..Bir değil iki değil sürekli ateslenip serum takılıyordu.bebegi turp gibi maşallah..Şimdi krese gidiyor çok akıllı::) yalnız şu oldu baktılar son haftalar sürekli durum böyle 37.hafta bitmeden sezeryanle aldılar.sancilarida oluyordu onun gerçi

Canım benim yakınım var aynı sizin gibi..Bir değil iki değil sürekli ateslenip serum takılıyordu.bebegi turp gibi maşallah..Şimdi krese gidiyor çok akıllı::) yalnız şu oldu baktılar son haftalar sürekli durum böyle 37.hafta bitmeden sezeryanle aldılar.sancilarida oluyordu onun gerçi
Bnimde sancilarim oluyor yaklasik bi haftadr yataktaym kasıklarmdan sanci giriyor. Ama nts de sanci cikmiyo

Bnimde sancilarim oluyor yaklasik bi haftadr yataktaym kasıklarmdan sanci giriyor. Ama nts de sanci cikmiyo
Aynı onunda öyleydi..Nts de çıkmadı aslında ama atesleniyordu sık sık serum filan doktoruna da bildirdi.O da baktı olmayacak doğum kararı verildi beraber.Allah hakkınızda hayırlısını nasip etmiş.az kalmış sizinde ama kafaniza takmayın.oda bayilacak dereceye gelir,titremeler olurdu hep ama bebeğine en ufak bişey olmadi çok şükür.sizde endişe etmeyin.

Aynı onunda öyleydi..Nts de çıkmadı aslında ama atesleniyordu sık sık serum filan doktoruna da bildirdi.O da baktı olmayacak doğum kararı verildi beraber.Allah hakkınızda hayırlısını nasip etmiş.az kalmış sizinde ama kafaniza takmayın.oda bayilacak dereceye gelir,titremeler olurdu hep ama bebeğine en ufak bişey olmadi çok şükür.sizde endişe etmeyin.
Icimi rahatlattinz saoln :)

O bilgilere takılıp sakın üzülme.hiçbirşey olmaz bebeğine.son derece korunaklı bir şekilde o.dikkatli ol sadece.bir de dua et .Sağsalim kucağınıza alırsınız inşallah :))

Canım çok geçmiş olsun sızıntı derkrn su gibi mi yoksa kan mıydı aynı haftalardayız benim aşırı akıntım var

Ilk uc ay da gecirilen ates tehlikeli olur 35. haftada zarar verecegini sanmiyorum. Sag salim kucagina alirsin insallah..

Ben 7 aylık hamileyken 40 derece ateşle hastaneye gittim. Eşimi beklerken baya da zaman kaybettim hastaneye gidene kadar. Bebegim saglikli masallah. Bebekler oyle hemen zarar görmezler rahat olun. Internete bakmayin. Internette gaz sancısı diye girerseniz kalp krizi geçiriyorsunuz diye çıkarsınız.

Iyi gunler hanimlar yaklasik 35 haftalik hamileyim geçen hafta hafif sızıntı seklinde lekenme gördüm doktora gttim. Serum verdi 3 tane. 3. Serumu bitirdikten snra aniden yüksek bi ates ve titreme geldi bana nasl hastaneye gttigimi bile hatrlamiyorm. Hastanede nts ye baktilar kan aldilar acilmaya baktilar bsey görünmüyor dediler serum takip ateşimi düşürüp gnderdiler. Ama atesim 39 un ustundeydi hastaneye giderken havale gecirmis bile olabilirim. Acaba bebegim zarar görmüş olabilir mi cok korkuyorum bsy olmuştur die nette arastrdim son haftalardaki yuksek ateş otizme sebep olabilir diyo var mi byle bsey yasayan acaba.. :KK43:
Ben de hamileliğin sonlarında yüksek ateş yaşadım. Saatlerce düşmedi hem de ne yaptıysam. Bebeğim şimdi 6 aylık, 36haftalık doğdu. Davranışları vs gayet normal gidiyor. Evham yapma lütfen, en çok etkileyen şey stres bebeği. Sapasağlam alırsın kucağına umarım :)

Ben de hamileliğin sonlarında yüksek ateş yaşadım. Saatlerce düşmedi hem de ne yaptıysam. Bebeğim şimdi 6 aylık, 36haftalık doğdu. Davranışları vs gayet normal gidiyor. Evham yapma lütfen, en çok etkileyen şey stres bebeği. Sapasağlam alırsın kucağına umarım :)
Bebeğiniz kaç kilo dogdu kuvoz girdimi

Back
X