Ben de öğretmenime aşık oldum, bir süre çııktık, üniversitedeydim... Ama ARKı dediğimiz kızın yaşında yani 20 yaşındaydım o ise 28 yaşındaydı... o bana canım aşkım gibi kelimeler kullanıyordu bende ona....
Bunu ünivden sadece çok samimi bir arkadaşım, ve okul dışında başka üniv de okuyan lseden bir arkadaşım biliyordu.. Onun da bir arkadaşı (aynı zmanda benm de hocam) biliyordu.
Çünkü yasaktı, öğrenilmesi durumunda ceza alırdık... Ama aşıktık...
2 yıl çıktık sonra onun Amerika'ya gitmedsi gerekti 1 yıllığına, araya mesafe girince ilişki ye de mesafe girdi ve bitti....
Pişmanmıyım, asla....O zaman ona aşıktım, çok da güzel bir ilişkimiz vardı. Arkadaşlarımdan biri bana b şekilde yalklaşsaydı, sana ne derdim herhalde.. Sana ne demesem bile, onaylamıyorsan arkadaşlığımızı kesebiliriz,benle görüşmek istemiyorsan seni anlarım derdim, ve hiç de kırılmazdım.. Herkes istediği kişiyle arkadaşlık etmekte serbest, hayır benimle arkadalık edeceksin diye zorlayacak hali yok kimsenin....
Önemli olan lisede olmak yada üniv de olmak değil... Kız çocuk değil 20 yaşında...
Eet resmi olarak yasak ama şerefsizlik adilik pislikler denecek kadar da ayıp bişey yapmıyorlar.. Zaten aralarında cinsellik yaşamıyorlarmış, sadece konusu geçiyormuş... Zaten olsa bile kimseyi ilgilendirmez.... Benim annem 20 yaındayken beni doğurmuş....
Arkadaşlar siz de lütfen konuya lise öğrencsi olarak bakmayın, lise öğrencs
3. snıf dediğin 16 yaşında olur... ışte o zaman reşit olmayan kızı kendi konumunu(öğretmenlk) kızın cahilliğini kullanarak kötü emellerine alet etti diyebilirsinz, kızı kandırdı diyebilirsiniz... Ama değil....
18 yaşını geçmiş 2 insanın ilişkisinde ben şerefsizlik adilik olarak tanımlanabilecek bişey grmüyorum....