ACİL YAVAŞ YÜKSELEN BETA HCG

esla9615

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2023
12
3
1
28
Merhaba ,
beta değerim ilk 42.19 çıktı ikinci iki gün sonra 59.79 çıktı. Bu süreçte 10 gün kanamam ve ağrım oldu adedim düzensiz oldugu için adetmi değilmi onuda bilmiyorum. Doktor sonucun pek iç açıcı olmadığını söylüyor. Benim durumumu yaşayan ve çocuk sahibi olan varmı yoksa kimyasal gebelik veya dış gebelik mi sizce yardımcı olup fikrinizi paylaşabilir misiniz ? Şimdiden teşekkürler

Canım biraz bekleyip öyle baktır inşallah kimyasal değildir. Sık sık kan vermek iyi değil hem stres oluyosun.

Doktor iki günde bir kan verdiriyor yarın yine kontrol ve kan verilecek . İnşallah iki katı sonuş alırım . Dua edin lütfen hayırlı sonuclar alayım çok istiyoruz eşim ile birlikte

Doktor iki günde bir kan verdiriyor yarın yine kontrol ve kan verilecek . İnşallah iki katı sonuş alırım . Dua edin lütfen hayırlı sonuclar alayım çok istiyoruz eşim ile birlikte
İnşallah sağlıklı ilerler ve sağlıkla kucağına alırsın canım ne zamandır istiyorsun

İnşallah canım kan verince sonuçlarını bildir lütfen
Selam tekrardan bugun kan verdım canım yıne cok az yükselmiş 72 olmuş muayene de etti sonra özelde bakan doktor devlete gidip sonucları gostermemi söyledi sebebini ise dış gebelık olma olasılıgı cok yuksek oldugu ıcın dedı ıkı uc gun gozetım altına alabılırler sonra kürtaj muhtemelen dedi yarın devlete gideceğim acil git dedi çünkü doktor ve dün eşim ile ayrıldık herşey bıttı bi evliliğim yok artık belkide böylesi daha hayırlı olacak

Çok üzüldüm canım Ne oldu birden mi ayrıldınız. Hakkında hayırlısı olsun canım ama acele etme doktorlar çoğu kişiye öyle diyor ama sağlıklı ilerleyenler oldu.

Çok üzüldüm canım Ne oldu birden mi ayrıldınız. Hakkında hayırlısı olsun canım ama acele etme doktorlar çoğu kişiye öyle diyor ama sağlıklı ilerleyenler oldu.
Zaten bitmek üzereydi hamile oldugumu öğrenınce bıraz toparlanır gibi oldu ama şimdi tamamen bitti

Zaten bitmek üzereydi hamile oldugumu öğrenınce bıraz toparlanır gibi oldu ama şimdi tamamen bitti
Allah yardımcın olsun canım kendini üzme Rabbim eşin de çocuğun da hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…