Acil... Yoksa deliricem. ALLAH rizasi icin okuyun. yardim edin.

Ben kamera koyamamki. Koysam da izleyemem. Cunki ben artk baska yerdeyim. Yazmisdim. Kocamin yanina geldim. Kocam yapamaz. Yanimda simdi. Niye olmuyor. Ailesi de komsunu yeniden polise vermek istiyor. Ondan supheleniyorlar. Eger onlar calsaydilar neden tekrar polisi karistirsinlar? Polis arasdirirsa eger hirsizlik yapmislarsa bir ucu onlara da gelmez mi?

Sen su an baska sehirdesin
Sana oyle demedikleri ne malum ?

Gunahlarini almak istemem ama falci cagirip da 3 harfliler aldi dedirten kisilere temkinli yaklasirdim ben.
Hangi akli selim insan bu durumlarda tutup da polis cagiracayi yerde falci cagirir ki?

Son düzenleme:
3 harfli biri belki ismi Ali, bunu yapan cin gibi biri.. :1:
Allahıın izniyle bunu yapan tez zamanda bulunsun inşallah..

Ben kamera koyamamki. Koysam da izleyemem. Cunki ben artk baska yerdeyim. Yazmisdim. Kocamin yanina geldim. Kocam yapamaz. Yanimda simdi. Niye olmuyor. Ailesi de komsunu yeniden polise vermek istiyor. Ondan supheleniyorlar. Eger onlar calsaydilar neden tekrar polisi karistirsinlar? Polis arasdirirsa eger hirsizlik yapmislarsa bir ucu onlara da gelmez mi?

eşinin ailesinden biri olabilir amapolisi çağırmak isteyenlerde bilmeyebilir..illa yapıldıysa hepsi bir yapacak değil ya belki aralarndan biridir ve onlarda farkında değildir.. tabii günahlarını almamak lazım..

Navizane tavsiyem altinlarinizin kayboldugu yerde tarik suresini 40 defa okuyun, Allah in izniyle yageri gelir altinlariniz yada ruyanizda nerde olduklarini gorebilirsiniz.
Geri gelmezsede uzulmeyin imtihan dunyasi hakkiniz olanlar baska bir yolla gelir belkide. Siz duanizi okuyun Allah a siginin. Hayirlisi neyse o olsun insaallah.
Buyu 3 harfli falan bu isler hep yaniltma amaclidir.
Allah hidayet versin calanada, bu 3 harfliymis buyuymus ugrasanlarada.
Polis gelsede aile icinden kimseyi soyleyemezsin hergun yuzyuzesin, bir yandan onlarin bir parcasiyla essin. Mecburen iliskileri dengede tutmak gerekiyor.
Tekrar gecmis olsun.

Birde alan kisi caldigini dusunmuyor olabilir, benimde emegim var hakkimdir gibi bir dusunceye kapildiysa ki cok yanlis yinede almamasi gerekir, bazen hirsina yenilenler kendine hakli sebep bulmak icin boyle dusunur. O yuzden ummadiklarinda yapabilir.

Bakin arkadaslar. Su an hepsi pazartesini bekliyor. Dusunup tasinip karar almislar ki polise yeniden dilekce verip komsudan suphelendiyini soylesinler. Artik komsudur deyip durmuslar. Yine soruyorum eger aralarindan biri yapmis olsa digerlerinden habersiz bu polis fikrinden caymakcin ikna etmez mi? Yalanlar soylemez mi? Bir ucu ona dokunmaz mi? Benim esim dahil hepsi polise verelim komsuyu deyip dururlar.

Bakin arkadaslar. Su an hepsi pazartesini bekliyor. Dusunup tasinip karar almislar ki polise yeniden dilekce verip komsudan suphelendiyini soylesinler. Artik komsudur deyip durmuslar. Yine soruyorum eger aralarindan biri yapmis olsa digerlerinden habersiz bu polis fikrinden caymakcin ikna etmez mi? Yalanlar soylemez mi? Bir ucu ona dokunmaz mi? Benim esim dahil hepsi polise verelim komsuyu deyip dururlar.
polis fikrinden caydırmak istediğinde anlayacağınızı bildiği için ses çıkaramıyo olabilir ne diycek "hakkınızı aramayın, giden gitmiştir mi" diycek:)

Ucu onlara dokunmayacak mı deyip durmuşsunuz da polise gidip komşudan şikayetçi olursanız polis inceleme yapar olay uzayadabilir veya delil bulunmaz vs..yani ailene gene bişey olmaz çünkü şikayetçi olan onlar.Yani altınlar onların zaten anlatabildim mi?Bu bir cinayet değilki hırsızlık şikayetçi olmazsanız kimse gelip de bişey demez.Bu arada iyi niyetinize hayranlık ve şaşkınlık duyuyorum gerçekten.Komşu da olabilir ama o evden biri olduğu o kadar aşikar ki bence biran önce bunu kabullenip arkadaşların tavsiyelerinden birini dinlenemenizi şiddetle öneriyorum..

Ucu onlara dokunmayacak mı deyip durmuşsunuz da polise gidip komşudan şikayetçi olursanız polis inceleme yapar olay uzayadabilir veya delil bulunmaz vs..yani ailene gene bişey olmaz çünkü şikayetçi olan onlar.Yani altınlar onların zaten anlatabildim mi?Bu bir cinayet değilki hırsızlık şikayetçi olmazsanız kimse gelip de bişey demez.Bu arada iyi niyetinize hayranlık ve şaşkınlık duyuyorum gerçekten.Komşu da olabilir ama o evden biri olduğu o kadar aşikar ki bence biran önce bunu kabullenip arkadaşların tavsiyelerinden birini dinlenemenizi şiddetle öneriyorum..

kesinlikle çalan kişi iyi niyetininde farkında bence nasıl olsa bizden beklemez diyip çalmış olabilir acaba aileden kimsenin borcu var mı? borcu nedeniyle zorda kalıp çalmışta olabilir

hislerimde yanılmam ama inşallah yanılmışımdır... şuan eşinle alaklaı oldugunu hissettım nedense .

ve şunu sormak istiyorum önce altınların yok oldugunu anladıgınızda ilk kıme sölediniz ve ne yaptınız ???? ve sonrası polisemı falcıyamı gittiniz ilk ? bu cevapla bıle anlaşılır aslında

Hz. Ömer'in oğlu Abdullah şöyle buyurmuştur: Bir eşyasını kaybeden veya çaldıran kişi, iki rekât namaz kıldıktan sonra şöyle dua eder: "Allâhümme rabbe'd-dâlleti ve hâdiye'd-dâlleti, rudde aleyye dâlletî bi kudretike ve sultânike. Fe in-nehâ min fadlike ve atâike."

ANLAMI: "Ey kaybolanların Rabbi ve kaybolanları ve yolunu kaybedenleri doğru yola kılavuzlayan Allah'ım! Kudretin ve saltanatın hakkı için kaybettiğim şeyi bana iade eyle. Çünkü bu senin fazl ve keremindendir.

Bir de ben bir şey kaybettiğimde vedduha suresi var onu okurum Allah hiç elini boş çıkarmaz. İnanarak okursan tabii.,
İnşallah kayıbını bulursun .

hislerimde yanılmam ama inşallah yanılmışımdır... şuan eşinle alaklaı oldugunu hissettım nedense .

ve şunu sormak istiyorum önce altınların yok oldugunu anladıgınızda ilk kıme sölediniz ve ne yaptınız ???? ve sonrası polisemı falcıyamı gittiniz ilk ? bu cevapla bıle anlaşılır aslında

Kocam yapmaz. Kocam polis. Ama biz su an yasadigimiz yerde calisiyor. Yani baska sehirde. Ailesi olan sehirde degil. Kaybolunca da ilk kendisine ve ailesine soyledim.

Bacım sen saf mısın?
Altınların yerini biz de öğrendik.
Böyle ulu orta söylersen tabi çalınır.
Eve girip çıkan hiç ummadığın biri yapmış besbelli..

okumakta biraz güçlük çeksemde anladığım kadarıyla eşinizin ailesindede anahtar bulunuyor evinize isteyen elini kolunu sallaya sallaya girebilir demekki hatta eşinizin ailesinden biri değilse bile onların evine giren çıkan biri bile olabilir anahtar bastırmak 5 dakikalık iş e altınlarınızda gizli saklı bir yerde değil

Ya arkadaslar soyledigime belki kizicaksiniz. Dediyimiz seylere inanmiyorsun da ne yardim istiyorsun diyeceksiniz ama ben gercekten inanmiyorum onlarin yaptigina ya. Tanisaniz gercekten iman dolu iyi insanlar. Ola bilir. Hepimiz insan evladiyiz. Belki seytan yoldan cikara bilir ama ben yine de inanmam. Komsuya inanirim, yakin akrabaya unanirim (ki pek gelip giden olmaz) ama onlarin yapdigina inanmiyorum. Kamera diyorsunuz ama yine de soyluyorum ben su an onlarla yasamiyorum artik. Kocamin yanina geldim. Beddua konusunu soyluyorum ama. Kim yapmissa soyle olsun. Benim dualarim gecer diye. Bide onlara gitsem geride kalan bazi esyalarimi alip gelicem (altinim hic yok zaten). Bir carem var Allahtan istiyicem. Siz de dua edin. Bulunsun ilk size haber vericem. Cok tesekkurler hepinize. Allah razi olsun. Ama lutfen dua edin.

Ya arkadaslar soyledigime belki kizicaksiniz. Dediyimiz seylere inanmiyorsun da ne yardim istiyorsun diyeceksiniz ama ben gercekten inanmiyorum onlarin yaptigina ya. Tanisaniz gercekten iman dolu iyi insanlar. Ola bilir. Hepimiz insan evladiyiz. Belki seytan yoldan cikara bilir ama ben yine de inanmam. Komsuya inanirim, yakin akrabaya unanirim (ki pek gelip giden olmaz) ama onlarin yapdigina inanmiyorum. Kamera diyorsunuz ama yine de soyluyorum ben su an onlarla yasamiyorum artik. Kocamin yanina geldim. Beddua konusunu soyluyorum ama. Kim yapmissa soyle olsun. Benim dualarim gecer diye. Bide onlara gitsem geride kalan bazi esyalarimi alip gelicem (altinim hic yok zaten). Bir carem var Allahtan istiyicem. Siz de dua edin. Bulunsun ilk size haber vericem. Cok tesekkurler hepinize. Allah razi olsun. Ama lutfen dua edin.

Ben dua edersem senin gozun biraz acilsin diye edicem sahsen? Hic ummadigin biride yapmis olabilir... sonucta kim eve girebiliyorsa o yapmistir. Bunu sana herkes soyledi hala komsu diyorsin. Komsu seni n evine giremezki esinin ailesi ve esin girebilir.Esinin polis olmasida birsey farketmez o da bir insan. Ben turkiye de iken komiser nisanlim vardi aayrildiktan sonra oyle burnumdan getirdi ki... aldatti benden sonra aldattigi kizla nisanlandi. Istanbul un orta yerinde cantami elimden cekip aldi, bes kurussuz ni yere gidemedim pesinden surukledi... beni tartakladi iliskiye girdi. Hayati zindam etti. Sikayet etmeye kalktigimda siz nissnliydiniz bizim amirimiz yapmaz denildi... gezi parki olaylarini da gordk. Insanlari kus gibi avlayanda polisti.ben polise asla guvenmem.Allah dusurmesin ellerine.

Gercekten surekli esinin ailesini inkar icindesin elbette onlar yapti kim yapick baska... sen kim yaptigini bilmk istemiyorsan arastirma bir daha da altin alma. Fakat bulmk istiyorsan tum olasiliari degerlendirceksin.

Bi'keresinde dayım bize gelmişti. Babamın da cebinden parası kayboluyor ama kaybolduğunu anlamayıp habire "ben bugün ne harcadım ya, ne aldım kasada mı fazla aldılar acaba" diye düşünüyodu. Babam pantolonunu salona koltuğa koyuyodu buarada.
Bi'gün annem erkenden uyandı bi'baktı dayımın eli babamın pantolonunun cebinde. Ki babamlar her gelmesinde gençtir diye cebine para da koyarlardı.
Neymiş ummadığın taş baş yararmış.
Benden söylemesi bu alan hiç ama hiç ummadığın biri olacak, inşallah aileden biri değildir de üzülmezsin:44:

ayyy allah aşkına şu çözülsün ya polisiye film gibi meraktan çatlaya çatlaya okudum ama hala çözülmemiş :D

ben özelden mesaj atamiyorum galiba 50 yorum yazmam lazimmis özelden mesajlasabilmem icin...konuyu acan arkadas bana özelden bir e-mail adresini verirsen yardimci olmaya calisirim...burdan ben sana e-mail adresimi veremiyorum özeldende yazamiyorum onun icin sen yazarsan ben sana o yazdigin mailden zaten mailine cevap alinca adresimide alirsin..

Canim ben 7 yildir 3 harflilerle ugrasiyorum yani baskasina komik gelebilir ama yasadigimi bi Allah bide ben bilirim evlenince esime bide bebegime musallat oldular baskasi anlatsa yasadiklarimi abartiyo derdim kackere sabah uyandigimda heryerim mosmordu sanki gece dovmusler daha neler neler esimde kucucuk bebegimde tabela gibi muskayla geziyoruz ama daha hic biseyim kaybolmadi ben bu isin icindeyim ole bisey olamaz kesinlikle hirsizliktan baska bisey degil bu

canim ya herkeste cok farkli cinlerden calan cok eger büyü yolu ile veya herhangi bir yolla musallat olmus bir cin varsa yapilan büyü ile veya büyücünün telkini ile caliyolar. Benim annemlerin evden kitli kasadan anahtari özel kopya edilmesi mümkün degil para calindi hayatta hic bir sey mümkün degil demeyin her sey mümkün onlarda nefis sahibi onlarda iyili kötülüdür ve yaparlar melek degiller.

Back
X