Acil yorumlariniza ihtiyacim var evlilik gorusmesi yaptigim adam

Instagramdaki bu kisiyle tanismadan biraz onceydi bu kisiyle baslamadan bitto bitince yurtdisinda efsunlandim ama adim atmadim kaldı oyle dondum simdi bu adam boyle yapti :)
4 subatta instagramdaki sevgilinizle ilgili konu acmissiniz.7 subatta umrede efsunlanip asik oluyorsunuz.
Burdaki konuda ise ocak ayindaki bosanmis adamdan.instagramdaki sevgiliniz hayatinizdayken tum bunlar oluyor.
Konulariniza bakin isterseniz.
Bence siz bi silkelenin.bi nefes alin.erkeksizde bir hayat var.bi tadina varin once

Bence uzak dur hoşlandığınızı anlamış olacak ki önce para benim için önemli değil ayağı yapmış
Fakir ama gururlu erkek tiplemesi yapmış
Bence aslında fakir ama size maddi açıdan yaklaşan bir erkek

Instagramdaki sevgiliniz ile 6 aydir birlikte oldugunuzu yaziyorsunuz.3 gun sonra da suriyeliye asik olup adama numara vermek icin cesaret istiyorsunuz burdan.ben birde o konunuza destek cikmistim bu instagramdaki sevgiliniz oldugunu bilmeden.
Burdada ocak ayinda biriyle baska biriyle sevgili oldugunuzu yaziyorsunuz..cidden ne bu huz?

Bence baska biri daha vardi. Hatta o kisi daha zengin bile olmus olabilir fakat o kadin onu istemedi ve ortada kaldi.
Tahminim bu. Zengin olmani problem edecek pek erkek yok bence.

4 subatta instagramdaki sevgilinizle ilgili konu acmissiniz.7 subatta umrede efsunlanip asik oluyorsunuz.
Burdaki konuda ise ocak ayindaki bosanmis adamdan.instagramdaki sevgiliniz hayatinizdayken tum bunlar oluyor.
Konulariniza bakin isterseniz.
Bence siz bi silkelenin.bi nefes alin.erkeksizde bir hayat var.bi tadina varin once
Hanimefendi ben bipolar mani tedavisi goruyorum Allah basiniza gerçekten bu hastaligi vermesin

Ne alakasi var simdi? Yaptiginiz yanlis.madem boyle bi rahatsizliginiz var once hastaliginiza odaklanin.yaptiklariniz size daha cok hasar verebilir..kendinize gelin bian once
Ilac tedavimi goruyorim bununla birlikte manevi yonden yalnizlikla bas edemiyorim illa biri olsun gibi sacma bir sey elimde deil

Ilac tedavimi goruyorim bununla birlikte manevi yonden yalnizlikla bas edemiyorim illa biri olsun gibi sacma bir sey elimde deil
Peki o da yanlış biriyse
anladığım kadarı ile herkesten etkileniyorsun senden hoşlanan her kişiyi kabul edeceksin yazdıklarından o anlaşılıyor
Tedavine odaklan kendine yeni hobiler bul ve hiçbir erkekle görüşme bence

Hastalığı biraz araştırdım. Hastaların yatarak destek alması gerektiğini yazıyor internette. Siz sadece ilaçlarla nasıl yapıyorsunuz?

Blof yapmış bence ve siz eyvallah diyince eyvah demiş gittialtın yumurtlayan tavuğum..Özür dilerim tabir için. .ama bana ciddi ilişkilerde para pul durum vs konuşulması samimi gelmiyor senin paralarla evlenmiyor ki ne denkliginden bahsediyor bıraksın da bu senin sorunun olsun babamın şartları olmayacak yapabilirmiyim?dıye düşünmesi gereken sensin. ..anlayamadim iç güvesi mi gelecekti de şartlar uygun değil dedi...üçkağıt resmen...şimdi ne olmuş taş mi düşmüş kafasına. ..Bu fırsat kaçırılıp demiştir ona ..yol ver bence ama hakkında hayırlısı olsun ben sadice düşüncemiz belirtmek istedim

İlla birisi olsun demekle ne gibi tehlikeli yollarda olduğunu gerçekten bak TEHLİKELİ olduğunu anla.. Hastalığını tedavi et kendine dön ve o yollardan uzak dur.. Yanında diye tuttuğun insan, bi Zaman gelir o tutunduğun dalı kırıverir.. Şimdi böyle bir hastalığın varsa kendine tutun ilk başta başkasına değil

Boyle adama guvenilir mi? Bir olmaz diyo bi olsun diyo onunla mi ugrasacaksin? Yarin bi gun evliyken de bosanalim der sonra yok bosanmayalim der bu tipler. Kararsiz adamdan hayir gelmez. Adam dediginin durusu olacak

Instagramdaki bu kisiyle tanismadan biraz onceydi bu kisiyle baslamadan bitto bitince yurtdisinda efsunlandim ama adim atmadim kaldı oyle dondum simdi bu adam boyle yapti :)
Biri gorucu usulu biri instagramdan biri suriyeli... Yalniz kalamiyorum demissin ama 3 adam da fazla degil mi

Azcik Yilmaz Ozdil okuyun da uzun yazi nasil okutulur onu ogrenin oncelikle. Enter tusu falan..

Back
X