- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
Hepsi ayri zamanlarda :))hayret etmenize gerek yok
Kimse aynı zamanlarda olduğundan şaşırmadı. Bu kadar kısa zamanlarda farklı kişiler olabilmesine şaşırdı. Sakıncası yoksa eşinizden neden ayrılmıştınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepsi ayri zamanlarda :))hayret etmenize gerek yok
4 subatta instagramdaki sevgilinizle ilgili konu acmissiniz.7 subatta umrede efsunlanip asik oluyorsunuz.Instagramdaki bu kisiyle tanismadan biraz onceydi bu kisiyle baslamadan bitto bitince yurtdisinda efsunlandim ama adim atmadim kaldı oyle dondum simdi bu adam boyle yapti :)
Yazdim okursun az once.konu sahibinin kac sevgilisi yada sevdigi kisi oldugu supheliNasıl ya![]()
Hanimefendi ben bipolar mani tedavisi goruyorum Allah basiniza gerçekten bu hastaligi vermesin4 subatta instagramdaki sevgilinizle ilgili konu acmissiniz.7 subatta umrede efsunlanip asik oluyorsunuz.
Burdaki konuda ise ocak ayindaki bosanmis adamdan.instagramdaki sevgiliniz hayatinizdayken tum bunlar oluyor.
Konulariniza bakin isterseniz.
Bence siz bi silkelenin.bi nefes alin.erkeksizde bir hayat var.bi tadina varin once
Ne alakasi var simdi? Yaptiginiz yanlis.madem boyle bi rahatsizliginiz var once hastaliginiza odaklanin.yaptiklariniz size daha cok hasar verebilir..kendinize gelin bian onceHanimefendi ben bipolar mani tedavisi goruyorum Allah basiniza gerçekten bu hastaligi vermesin
Ilac tedavimi goruyorim bununla birlikte manevi yonden yalnizlikla bas edemiyorim illa biri olsun gibi sacma bir sey elimde deilNe alakasi var simdi? Yaptiginiz yanlis.madem boyle bi rahatsizliginiz var once hastaliginiza odaklanin.yaptiklariniz size daha cok hasar verebilir..kendinize gelin bian once
Peki o da yanlış biriyseIlac tedavimi goruyorim bununla birlikte manevi yonden yalnizlikla bas edemiyorim illa biri olsun gibi sacma bir sey elimde deil
Yapma.bu isin sonu iyi degil.kotu bi evlilik basindan gecmis.biraz sabret dua et.kendine zarar veriyosunIlac tedavimi goruyorim bununla birlikte manevi yonden yalnizlikla bas edemiyorim illa biri olsun gibi sacma bir sey elimde deil
Hastalığı biraz araştırdım. Hastaların yatarak destek alması gerektiğini yazıyor internette. Siz sadece ilaçlarla nasıl yapıyorsunuz?Ilac tedavimi goruyorim bununla birlikte manevi yonden yalnizlikla bas edemiyorim illa biri olsun gibi sacma bir sey elimde deil
İlla birisi olsun demekle ne gibi tehlikeli yollarda olduğunu gerçekten bak TEHLİKELİ olduğunu anla.. Hastalığını tedavi et kendine dön ve o yollardan uzak dur.. Yanında diye tuttuğun insan, bi Zaman gelir o tutunduğun dalı kırıverir.. Şimdi böyle bir hastalığın varsa kendine tutun ilk başta başkasına değilIlac tedavimi goruyorim bununla birlikte manevi yonden yalnizlikla bas edemiyorim illa biri olsun gibi sacma bir sey elimde deil
Biri gorucu usulu biri instagramdan biri suriyeli... Yalniz kalamiyorum demissin ama 3 adam da fazla degil miInstagramdaki bu kisiyle tanismadan biraz onceydi bu kisiyle baslamadan bitto bitince yurtdisinda efsunlandim ama adim atmadim kaldı oyle dondum simdi bu adam boyle yapti :)