- 23 Temmuz 2016
- 2.142
- 2.838
- 133
- 31
- Konu Sahibi Babylicious
-
Hamilelikte hormonlardan ötürü insan çok mantıklı düşünemiyor, bir arkadaşım da sizin gibi boşanmak istiyordu, Doğumdan sonra sorunları hallettiler, şimdi 4 yaşında kızı ve ayrılmadılar.
Bence hiç değilse Bebek doğup biraz toparlanana kadar bekleyin , eşinizi de bu dönemde görmezden gelmeye çalışın, takmayın yaptıklarını. Kendinizi toparladıktan sonra tekrar etraflıca düşünürsünüz
Off bilemedim ki çok zor bi durum.
Hamilelik öncesinde de boşanma fikrin var mıydı?
Bence acele etmeyin. Belki hormanal bir durumdur geçicidir. Biraz zaman gecsin kendinizi yoklayinBunu bende düşünüyorum acaba yanlış bir karar mı veriyorum diye.. Hormonlar tüm dengemi bozdu.. Bir gün aşırı bir aşk varken diğer gün onu öldürmek geliyor kafamda cinayet senaryoları kuruyorum :)
O zaman seni ani kararlar vermekten men ediyorum:)o dönemlerde yoktu son 2 aydır çok fazla var
Onu ben çok yaşadım, iyi biliyorum. Hatta bıkkınlık gelmişti, ayrılsam kafam rahat olur diyordum. Ama bebekten sonra durum değişti. Eşim bile değişti.Bunu bende düşünüyorum acaba yanlış bir karar mı veriyorum diye.. Hormonlar tüm dengemi bozdu.. Bir gün aşırı bir aşk varken diğer gün onu öldürmek geliyor kafamda cinayet senaryoları kuruyorum :)
Valla canım benim ben annemlerde kaliyorum şuan burayi okudukça aklima boşanma fikirleri de geliyo ama
Eşimi görünce kalbim küt küt atıyor 9 yıllık evliyim bi kendinle konuş ölç kafanda tart öyle. .
Onu ben çok yaşadım, iyi biliyorum. Hatta bıkkınlık gelmişti, ayrılsam kafam rahat olur diyordum. Ama bebekten sonra durum değişti. Eşim bile değişti.
Senin eşinin de huyları bebekten sonra yumuşayabilir, kendini düşünmekten daha cok babalık moduna geçebilir, belki ozaman daha tahammül edilebilir olur :)
Canim Onu gerçekten seviyormusun?kendimle konuşmam çok güzel sonuçlanmıyor sürekli olarak yaptıkları zorlamaları veya ufak ve ya büyük kalbimi kıran şeyler büyüdükçe büyüyor..
Canim Onu gerçekten seviyormusun?
Bide şuan hormonlarin normal degil
Mutlaka canım, dengeler değişecek, ilgi alanlarınız değişecek. senin bile belki eşini takacak fırsatın olmayacak. İnsanın duyguları düşünceleri çok değişiyor bebekten sonra. Mutlaka bekle, acele etmebelkide hamilelikten abartıyorum ama emin olamıyorum bir türlü o kadar canımı sıktığı zamanlar oluyor oturup saatlerce ağlayabiliyorum.. bebek gelince belki bana değil ona takar birazda
Bence kendinize ve eşinize biraz zaman tanımalısınız. Şu an zor bir süreç yaşıyorsunuz, baba olmak erkekleri olgunlaştırır değiştirir. Ona sıkıntılarınızı anlatın, işin kötüye doğru gittiğini bilsin, sizi kaybetmemek için kendini düzeltir inşallah
Mutlaka canım, dengeler değişecek, ilgi alanlarınız değişecek. senin bile belki eşini takacak fırsatın olmayacak. İnsanın duyguları düşünceleri çok değişiyor bebekten sonra. Mutlaka bekle, acele etme
Bence hamileliğiniz zor geçiyor hormonlarınızı tasiyamiyorsunuz belli ki... Doğumu bekleyin hatta lohusalık'ın çıkmasını bekleyin... Asosyal oldum diyorsunuz peki sosyal olmak için hiç adım atmadınız mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?