arkadaşlar konu sahibi bize ben kadına ne diyeceğim yada ne yapmalıyım diye soruyor doğru haksız olabilir gibi gözükede bilir ama ben eşimi cezalandırdım diye bir anlatma yok kadına yaptığını yazmış o kadar yani hemen asıp kesiyorsunuz sakin olun siz niye bu kadar sinir yapıyorsunuz ki anlamadım gitti...
zaten burada yorum yapan hiçkimse niye kocanı cezalandırdın demedi, niye onu cezalandırmadın da kadına sarıyorsun dedik....
Konusahibi arkadaş eşini cezalandırdım gibi bir anlatımı yok çünkü cezalandırmamış.. Hatta ödül vermiş.. Koynna alıp çocuk doğurmuş daha ne yapsın...
Kimse kimseyi asıp kesmyor, herkes yorum yapıyor ve kırıcı hiçbir yorumda da bulunmadı kimse....
Tek dediğimiz madem aldatıldın bunu yapan iki kişi... Neden kocana koynunu açıp kadına kin dolu mesajlar yağdırıyorsun...
çünkü kadın yabancı gücü ona yetiyor istediği gibi mesaj atıp rahatsız edebilir.. Ama adam kocası, yediği ekmeği kocası yediriyor, geçimin kocası sağlıyor.. O yzden kocasına bişey yapmıyor....
evet papatya o kadar yorumdan tek beni anlayan sen çıktın.. saol evet eşimi cezalandırdım benim canımı acıtan cocuk olayı oldu ve cocukta tüp bebek yani eşimi koynuma alıpta deyil....2 yıldır beraber bile yatmıyoruz ayrı odalarda ben kızımla yatıyorum.....ikincisi 2 yıl beklememin sebebi hamileliğim ve daha sonrası ok sorunlu geçti kızım 20 gün küvezde yattı yani bu iki yıl içinde çok sorunlar yaşadım konuyu tekrar açmamın sebebi eşimle o kadının tekrar telefonda konuşmasını i için bile olsa öğrenmem,kızımıda inat için deyil ben istediğim için yaptım çünkü 10 senedir olmuyordu ve ben çok istiyordum...bilmem birazda olsun açıklayabilmişmiyimdir......o kadın beni en can evimden vurdu eşimin beni aldatmasından çok çocukla ilgili canımı acıtması
mydecember inan bende bilmiyorum neden yürüttüğmü bu evliliği herhalde çok sevmişim bende başıma böyle şeyler gelmeden önce akadaşlar gibi çok atar tutardım hayatta çekmem boşar giderim diye ama öyle olmuyor insan yaşayınca bu tarz olayları yıkılıyor belkide benim pisikolojik yardım almam lazım bilemiyorum ama inanın bu konuyu burada açtığımada çok pişman oldum.... ama hemcinslerimle paylaşmak istedim birazda olsa rahatlamak için ama genede herkeze teşekkür ederim...bei dinlediğiniz ve yorum yaptığınız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?