sizin icin eve gelmesi kahvalti hazirlamaya yardim etmesi vs guzel seyler. onun da ayri hayati var arkadasiyla gorusmesi normal. abartmadigi surece tabi. ben bi kere rahatsiz olmustum cunku cocuk hergun arayip saatlerce ayni kızı esime anlatiyodu. her aksam isten geldigimizde onun teli yuzunden gorusemiyoduk. bi onu yasaklamistim[/QUO
yorumnz için teşekürler ancak sürekli bu tarz küslüklerimiz oluyo hani derler ya incir çekrdgni doldurmaz diyebiraz fazla kapris yapıyorsunuz gibi geldi. gitmeyin ve biraz daha rahat olmaya calisin
Bence adam ya kendini senden kurtarsin. Ya da sen tedavi ol.
Hic yoktan neden böyle sacma huzursuzluklar cikardigini anlamadim!..
Konuyu dikkatli okumadnz sanrm basit bir kavga ediyorduk tamam ama bna git o zamn demesi bnm zoruma gitti
Konuyu dikkatli okumadnz sanrm basit bir kavga ediyorduk tamam ama bna git o zamn demesi bnm zoruma gitti
Ama sen gidicem demissin.
Sana tavsiyem huzursuzluk oldugu zaman asla mutlu olamazsiniz ve bir noktadan sonra istesen de eski gunleri geri getiremezsin. Istedigin bir sey mi var guzelce soyle. Ya da istemedigin bir seyi.
Esin de ayni sekilde ve anlattigina gore esin gayet guzel huylu gorunuyor. Evliligine saril. Kavga etmeyin. Ikidebir gidicem bilmem ne deyip de gitmezsen artik kocan sana inanmaz, seni onemsemez ve istedigini yapar ne de olsa gitmez diye.
Bos yere hic yoktan kavga edip kahvaltiyi mahvetmissiniz. Uzgunum siz suclusunuz kabul edin. Sucunu kabul etmek erdemdir..
Kaç yaşındasınız? En azından bu kavganızda abartılacak bir şey yok. Fazla kapris yapıyor gibisiniz. Sofrada neden sürekli ters cevap verdiniz mesela? Çuvaldızı kendimize batıralım.
Aslında bir bakıma haklısınız surekli birseyle tehdt edince etkisi kalmıyor esim valizlerimi görmüş şimdi konuşmuyo bnmle
Surat asmayın, ortada valiz toplayacak bir şey yok. Sakinleşin huzurunuz durduk yere bozulmasın.. Sadece sizinle beraber kahvaltı yapabilmek için eve geliyormuş surat asmanıza rağmen yine öpüp gitmiş. Abartmayın bence tabi..26 yasndym biz ünv de tanstk 5 yıl sevgllk dönmi oldu ikmzde meslegi elimize alnca evlendik aslında ters cvp vermmn bir sebebi yokru yeni uyanmıştım o da üstüne alındı bn seni görmek için öğle aramda geliyorum sende surat asysn dedi
Asıl problem burda işte en azından gercek bi problem olsa cözmeye calışırsın yada tamamen bitirirsin ancak böyle havadan sudan sebepler olunca çözüm bulamıyorsunuzGerçek bir sorun olsa ne hale geleceksiniz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?