Acil yorumlarnızı bekliyorum pişman olmak istemiyorum

Bahar102

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2016
35
5
1
35
1 yıllık evliyiz sürekli kavga ediyoruz en son bugun kavga ettik eşim öğlen kahvaltıya geldi bn evde olunca tek kalmayım diye kahvaltıya gelir beraber khvltyı hazrlamaya başladık sonra bn bi kaç ters cevap verdim o da niye surat asıyosun dedi reflüsü azıyormuş bn surat asnca o yuzden kahvaltyı bıraktı bn yemiycm dedi salona gecti gel dedim yok sen ye bn sinirlnnce reflm azıyo sen ye yemezsen öğle arasnda gelmem dedi yemdm bnde arkdsı ardı ünivden bulndgmz sehre gelmiş görüşmk istymş bni öpüp aceleyle cıktı bnde sinir oldum telle aradım arkdsnn yannda nasl bunu yaprsn bna nasl arkdsnı bana terch edrsn dedim o hiç sesni çkrmdı arkdsı var diye sonra biraz zamn gecnce tatszlk çıkmasn dedim aradm güzelce konuştum güzel msj attm oralı olmdı 4 gibi işi biter normlde aradı bni bişy lazm mı dedi yok dedim bn evin yaknlarnda taklcam madem arkdslrmı senden daha çok önemsiyorum gör ozmn dedi bnde sinir oldm sürekli aradım telle kızıp hakaret ettm bn seni beklyrm sabahtan aksama kadar dedim o da bekleme git o zamn başma kalkacaksan dedi tmm biletmi al aksam gidyrm dedim o da gidersen boşanmak istdgni düşnrm dava acarm dedi aç dedim valzleri hazrldm ama sonradan pişman olmktn korkyrm çok severk evlendk böyle her gün kavgaylada gecmiyor

biraz fazla kapris yapıyorsunuz gibi geldi. gitmeyin ve biraz daha rahat olmaya calisin

sizin icin eve gelmesi kahvalti hazirlamaya yardim etmesi vs guzel seyler. onun da ayri hayati var arkadasiyla gorusmesi normal. abartmadigi surece tabi. ben bi kere rahatsiz olmustum cunku cocuk hergun arayip saatlerce ayni kızı esime anlatiyodu. her aksam isten geldigimizde onun teli yuzunden gorusemiyoduk. bi onu yasaklamistim

Bence adam ya kendini senden kurtarsin. Ya da sen tedavi ol.
Hic yoktan neden böyle sacma huzursuzluklar cikardigini anlamadim!..

Konuyu dikkatli okumadnz sanrm basit bir kavga ediyorduk tamam ama bna git o zamn demesi bnm zoruma gitti

Konuyu dikkatli okumadnz sanrm basit bir kavga ediyorduk tamam ama bna git o zamn demesi bnm zoruma gitti

Ama sen gidicem demissin.
Sana tavsiyem huzursuzluk oldugu zaman asla mutlu olamazsiniz ve bir noktadan sonra istesen de eski gunleri geri getiremezsin. Istedigin bir sey mi var guzelce soyle. Ya da istemedigin bir seyi.
Esin de ayni sekilde ve anlattigina gore esin gayet guzel huylu gorunuyor. Evliligine saril. Kavga etmeyin. Ikidebir gidicem bilmem ne deyip de gitmezsen artik kocan sana inanmaz, seni onemsemez ve istedigini yapar ne de olsa gitmez diye.
Bos yere hic yoktan kavga edip kahvaltiyi mahvetmissiniz. Uzgunum siz suclusunuz kabul edin. Sucunu kabul etmek erdemdir..

Kaç yaşındasınız? En azından bu kavganızda abartılacak bir şey yok. Fazla kapris yapıyor gibisiniz. Sofrada neden sürekli ters cevap verdiniz mesela? Çuvaldızı kendimize batıralım.

Gidiyorum diye ima ederseniz öyle der tabi.

Blöf ederek valiz toplarsaniz tıpış tıpış yine siz acacaksiniz o valizi. " Biletimi al gideyim denmez. Karar veriliyorsa boşanma davası açılır ve kendi biletini kendi hallederek gidilir.

Bir gün gerçekten canınız acırsa (Allah korusun), giderseniz hiç bir ise yaramaz.

Kavga etmemissiniz , atismissiniz , sonra devamlı arayarak, taciz ederek siz bu duruma getirmissiniz.

Yaptığınız çocukça.

Aslında bir bakıma haklısınız surekli birseyle tehdt edince etkisi kalmıyor esim valizlerimi görmüş şimdi konuşmuyo bnmle

26 yasndym biz ünv de tanstk 5 yıl sevgllk dönmi oldu ikmzde meslegi elimize alnca evlendik aslında ters cvp vermmn bir sebebi yokru yeni uyanmıştım o da üstüne alındı bn seni görmek için öğle aramda geliyorum sende surat asysn dedi

Aslında bir bakıma haklısınız surekli birseyle tehdt edince etkisi kalmıyor esim valizlerimi görmüş şimdi konuşmuyo bnmle

Evet. Evliliginizde asla tehdit olmasin. Eger gidecekseniz cekin gidin. Ciddiyetinizi anlasin yoksa boyle cok havada kalir. Siz yipranirsiniz. Ki bu konuda cekip gitmelik bir sorun da yok. Siz hatalisiniz..

Surat asmayın, ortada valiz toplayacak bir şey yok. Sakinleşin huzurunuz durduk yere bozulmasın.. Sadece sizinle beraber kahvaltı yapabilmek için eve geliyormuş surat asmanıza rağmen yine öpüp gitmiş. Abartmayın bence tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…