- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.371
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
Teşekkür ederim ama çorba yapacak gücüm bile yok maalesef. Kadın doğumcuma ancak cuma günü gidebilirim. Umarım önemli bir şey yoktur teşekkür ederim ederim.Kadın doğumcuna da git muhakkak belki mideni usutmuste olabilirsin
Koyu tarhana çorbası ye mide usutmesine iyi gelir
Çok geçmiş olsun
Kan değerlerinize bakıldı mi acilde tansiyon ölçümü yapıldı mi ??
Benim tansiyonum düştüğünde baş dönmesi ve bulantı yaşıyorum o yüzden sordum
Tansiyonum 10-7 düzenli ölçüyorum benim hep düşük. Kan değerlerime bakılmadı. İyi olmazsam yine doktora gideceğim. Büyük ihtimalle idrar Yolu enfeksiyonuTansıyonunu olcuyormusun.
Teşekkür ederim, bilmiyorum ki ne oldu.Hamilelik bulantısı değildir muhtemelen.O aylarda pek olmaz. Üşüttün mü acaba canım?Ya da mikrop mu aldın acaba?Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun. Üşütmüş olabilirsin mideni. Yada birşey mı dokundu acaba bence kadın doğum doktoruna da git.
Patates haşla onu ye.en kolay yapılabılecek yıyecek suan. Muz yıyebılırsın ıshale iyi gelir. Ishal geçerse sende enerjını toplarsın. Muhtemelen üşüttün kendını.
Yesigin birşey dokunmuş olabilir hamileyken vücudun çok hassas normalde dokunmayan şeyler bile dokunabiliyor malesef haksızlığı isaldik kaynaklı muz ve patates ye mutlaka bide pirinci başlayıp suyunu içmek isale iyi gelr
Not.annem biz cocukken bulantı ve isalmi olduğunda limon tozu yuttururdu iyi gelirdi
Yoğurt da ishali kesen bir besin.Pişirdim,haşladım derdi yok.Pratik.Dışkın sümüğümsü yapıdaysa mikrop aldın demektir. Kaba olduysam affet
salgın var diye biliyorum her yerde. virus kapmış olabilirsiniz.
benim çocuklarda atlattı yakın belirtilerle.
kanda ve idrarda enfeksiyon da çıkabilir bir tahlil yaptırın.
umarım ciddi bişey yoktur.
gonlunuzu ferah tutun.
çok geçmiş olsun.
sonucu yazın mutlaka.ilaçla tedavi edilebilecek bir durumdur diye düşünüyorum.tekrar çok geçmiş olsun.Sağolun arkadaşlar çok kötüleşince geldik hastaneye bi ton tahlil istediler. Bekliyoruz.
En iyisini yapmışsın geçmiş olsunSağolun arkadaşlar çok kötüleşince geldik hastaneye bi ton tahlil istediler. Bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?