Acil!

Janet Jak Esim

Durme, durme querido hijico
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2012
30.408
65.371
598
Arkadaşlar merhaba, bir kaç gündür çok rahatsızım. Halsizim, mide bulantısı aşırı yaşıyorum, baş dönmem var. Kendimi hasta gibi hissediyorum. İshal de var. Dün acile gittim serum yedim. Ama çarpıntım oluyor. 6.5 aylık hamileyim bu arada.
Oğlumun tekmeleri şükür iyi.
Sizin böyle bir sorununuz oldu mu? Bu aylarda mide bulantısı başlar mı? İshal falan da var. Tahlillerde bir sorun görünmüyor.
Lütfen bana bir şeyler söyleyin bi haftadır fenayım ya.

Kadın doğumcuna da git muhakkak belki mideni usutmuste olabilirsin

Koyu tarhana çorbası ye mide usutmesine iyi gelir

Çok geçmiş olsun

Kadın doğumcuna da git muhakkak belki mideni usutmuste olabilirsin

Koyu tarhana çorbası ye mide usutmesine iyi gelir

Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim ama çorba yapacak gücüm bile yok maalesef. Kadın doğumcuma ancak cuma günü gidebilirim. Umarım önemli bir şey yoktur teşekkür ederim ederim.

Kan değerlerinize bakıldı mi acilde tansiyon ölçümü yapıldı mi ??

Benim tansiyonum düştüğünde baş dönmesi ve bulantı yaşıyorum o yüzden sordum

Hamilelik bulantısı değildir muhtemelen.O aylarda pek olmaz. Üşüttün mü acaba canım?Ya da mikrop mu aldın acaba?Geçmiş olsun.

Kan değerlerinize bakıldı mi acilde tansiyon ölçümü yapıldı mi ??

Benim tansiyonum düştüğünde baş dönmesi ve bulantı yaşıyorum o yüzden sordum

Tansıyonunu olcuyormusun.
Tansiyonum 10-7 düzenli ölçüyorum benim hep düşük. Kan değerlerime bakılmadı. İyi olmazsam yine doktora gideceğim. Büyük ihtimalle idrar Yolu enfeksiyonu

Patates haşla onu ye.en kolay yapılabılecek yıyecek suan. Muz yıyebılırsın ıshale iyi gelir. Ishal geçerse sende enerjını toplarsın. Muhtemelen üşüttün kendını.

Yesigin birşey dokunmuş olabilir hamileyken vücudun çok hassas normalde dokunmayan şeyler bile dokunabiliyor malesef haksızlığı isaldik kaynaklı muz ve patates ye mutlaka bide pirinci başlayıp suyunu içmek isale iyi gelr
Not.annem biz cocukken bulantı ve isalmi olduğunda limon tozu yuttururdu iyi gelirdi

Yoğurt da ishali kesen bir besin.Pişirdim,haşladım derdi yok.Pratik.Dışkın sümüğümsü yapıdaysa mikrop aldın demektir. Kaba olduysam affeto_O

salgın var diye biliyorum her yerde. virus kapmış olabilirsiniz.
benim çocuklarda atlattı yakın belirtilerle.
kanda ve idrarda enfeksiyon da çıkabilir bir tahlil yaptırın.
umarım ciddi bişey yoktur.
gonlunuzu ferah tutun.
çok geçmiş olsun.

Geçmiş olsun. Üşütmüş olabilirsin mideni. Yada birşey mı dokundu acaba bence kadın doğum doktoruna da git.

Patates haşla onu ye.en kolay yapılabılecek yıyecek suan. Muz yıyebılırsın ıshale iyi gelir. Ishal geçerse sende enerjını toplarsın. Muhtemelen üşüttün kendını.

Yesigin birşey dokunmuş olabilir hamileyken vücudun çok hassas normalde dokunmayan şeyler bile dokunabiliyor malesef haksızlığı isaldik kaynaklı muz ve patates ye mutlaka bide pirinci başlayıp suyunu içmek isale iyi gelr
Not.annem biz cocukken bulantı ve isalmi olduğunda limon tozu yuttururdu iyi gelirdi

Yoğurt da ishali kesen bir besin.Pişirdim,haşladım derdi yok.Pratik.Dışkın sümüğümsü yapıdaysa mikrop aldın demektir. Kaba olduysam affeto_O

salgın var diye biliyorum her yerde. virus kapmış olabilirsiniz.
benim çocuklarda atlattı yakın belirtilerle.
kanda ve idrarda enfeksiyon da çıkabilir bir tahlil yaptırın.
umarım ciddi bişey yoktur.
gonlunuzu ferah tutun.
çok geçmiş olsun.

Sağolun arkadaşlar çok kötüleşince geldik hastaneye bi ton tahlil istediler. Bekliyoruz.

Arkadaşlar tahlillerin bir kısmı yarın çıkacak. Fakat lökosit ve crp yüksek o canımı sıktı dedi, idrarda enfeksiyon da çıkmadı. Yarın diğer sonuçlarla birlikte değerlendirecek bakalım ne olacak.
Lökosit yüksek olunca ne oluyor bilen var mı? Allah korusun internette her şey yazıyor.

Back
X